Arama sonuçları: *

1. eralleN

Mafia 2 Bölüm 14 BUG!

Bildiğiniz gibi Mafia 2'yi hepimiz oynamışızdır.Bende bu günlerde oyunu bitirmek istedim.Fakat 14.Bölüme geldiğimde bir glitch veya bug gibi bir şeyle karşılaştım Joe kötü adamlar tarafından kaçırılıyor ve bizde onu kurtarmaya gittiğimizde bizi bayıltıp kollarımızdan asılmış bir şekilde inşaatın...
  2. eralleN

Öneri Hangi İnterneti Önerirsiniz

TürkTelekom'dan uzak dur yeter.
  3. eralleN

Karantina Günlerinde The Witcher!

Diziyi izlediysen dizi ilk kitabı anlatsa bile biraz kafa karıştırıcıydı zaman çizelgesini sonradan yayınladılar ama anlaması bilmeyen bir kişi için zor. Dizideki Triss de Triss mi be :LOL:
  4. eralleN

Bana göre mekanikler o kadar da geride kalmış değil gayet oynanabilir halde diğer oyunların mekaniklerini tam bilmediğim için diğerleri hakkında yorumda bulunamam. :D
  5. eralleN

İlk oyunu hikayesine biraz hakimim dizisi falan da çıktı acaba diyorum ikinci oyuna geçmeli miyim ? Üçüncü oyundan başlamak anlamanı zorlaştırmış olmalı :D
  6. eralleN

Yardım Gta 5 Satın Alabileceğim yerler

Eğer bütçe konusunda bi sıkıntın varsa onu bilemem ama GTA 5 almak için en yakın Steam indirimlerini bekleyebilirsin.Yarı yarıya fiyatı düşüyor ve Steam'den satın alman senin için daha sağlıklı ve güvenilir olacaktır.
  7. eralleN

Bildiğiniz gibi şu an hepimiz kendimizi izole etmiş evde kaldığımız şu günlerde sizlere The Witcher hakkında bir şeyler sormak istiyorum. :) Bende şu an Witcher oyunlarına ve DLC'lere sahibim The Witcher Enhanced Edition oyunu baya bir oynadım (yaklaşık 24-26 saat) fakat oyun bitmedi.Bilgisayara...
  8. eralleN

FORUMA YAPILAN SALDIRI!!

Bende tam yeni üye olmuştum şansıma site çöktü ama hemen geri geldi.
Top Bottom