Arama sonuçları: *

1. E

Ucuza diablo 4 almak

Ucuza diablo 4 almak istiyorum fakat steam hesabı satan sitelere vs baktım bulamadım yardımcı olabilecek var mı?
  2. E

30 K ya alınabilecek sistem

30 K ya sadece kasa öneresi alabilir miyim?
  3. E

Telefon için kaliteli kulak üstü kulaklık önerisi

aktif gürültü engelleme vs varmış inceledim biraz teşekkür ederim hocam
  4. E

Evet bende öğrenmiş oldum.Hocam bir de benim yüz biraz ufak kulak üstü kulaklık çok sırıtırmı korkusu var büyük olunca çok yakışmıyor bu model nasıl acaba
  5. E

jbl 570bt almayı düşünüyordum geçenlerde deneme şansım oldu sesi bana çok az geldi hocam
  6. E

teşekkür ederim
  7. E

2000-2500 civarı diyelim
  8. E

Müzik dinlemek ve film vs izlemek için öneri arıyorum.Sesi yüksek vermesi tercihimdir.
  9. E

Mekanik klavye tavsiyesi

Attack Shark K86 biraz inceledim çift basma sorunları switch sorunları vs önüme çıktı bu sorunları yaşamayacağım benzer klavye önerir misiniz?
  10. E

Ana kartımda Aio pump/Pump fan/SYS fan pinleri yok pompa pinlerini takamıyorum.

Doğrudur hocam keşke benimki de öyle olsaydı da sıkıntı çekmeseydim :D
  11. E

Radyatör fanları için çoklayıcı var teke indiriyor 2 fanı fakat 3. bir soket olmadığı için pompa yı takamıyorum kurulum videolarında da hep farklı yerlere pump fan/aio pump denen kısma takıyorlar bende de bulunmuyor :(
  12. E

Hahaha teşekkürler tekrardan hocam.
  13. E

Teşekkürler hocam önerebileceğiniz çoğaltıcı var mı?
  14. E

CHA FAN kısmına egsoz fanı ve diğer fanlarım takılımı çoğaltıcı alıp oraya bağlamam gerekecek galiba.
  15. E

Ana kartım PRİME B660M-K D4 pompayı cpu fan tarafına takarsam radyator fanlarını takacak pin yok ne yapabilirim.
  16. E

25-30 k sistem önerisi

İntel ve Nvidia üzerinden gitmek istiyorum AMD düşünmüyorum.Önerilerinizi bekliyorum.
  17. E

3 bin tl tr mekanik klavye önerisi

Masamdan dolayı kablosunun uzun olması tercihimdir.
  18. E

Kablolu kablosuz türkçe mekanik klavye önerisi

Ona göre önerileri alabilirim o zaman hocam
  19. E

Hocam RGB olsun.Switch olarak çok bir bilgim yok fakat aşırı sesli istemem.Renk olarak siyah tercihim.Numlock tuşları olup olmaması pek önemli değil.
  20. E

Bütçem ortalama diye tahmin ediyorum.Bilek destekli olursa daha iyi olur.Önerilerinizi bekliyorum.
Geri