Arama sonuçları: *

1. D

CS2 cok hile var napmalıyız?

İstanbul'a sunucu açmaları gerekiyor çünkü rakip 5-10 pingle oynarken ben niye 50-60 pingle oynuyorum adalet mi bu
  2. D

Ben güzel oynayan rakibe helal olsun derim hep hatta arkadaşlık isteği atarım ama hileler kendini cok belli ediyor.Adam SSG alıyor herkese tek atıyor adam acık acık hileyim diyor zaten banlatamazsın beni diyor yani adamlar öyle bir tollüyor ki bizi basemizden çıkamıyoruz
  3. D

Ben Kendi takımımda hile kullananı gördüğüm zamanda reportluyorum
  4. D

Şimdi herkes diyor ki bana hile denk gelmedi siz öyle sanıyorsunuz adamlar hileyle vuruş yapmıyorlar ki taa baseden izliyorlar rakibin nereye rushlayacagını. Adamlar sizin nereye gideceğinizi bildikleri için kendi takımına Info verip ona göre pusu atıyorlar.Valvede bunu anlayamıyor
  5. D

Helal olsun valla çok güzel ozetledın yeni başlayanlara haksızlık resmen
  6. D

Ne yapmak lazım şimdi
  7. D

Ben oldum olası hile görünce krize giriyorum işten keyifle geliyoruz giriyoruz oyuna hasta olup çıkıyoruz. 12-0 yendiğimiz adamlar bir mola veriyorlar maçı çeviriyorlar napcaz bilemedim arkadaş listemi temizleyeyim mi
  8. D

Steam Görünmez mod nedir

Tesekkur ederim
  9. D

Steam Görünmez mod nedir

Ben görünmez moddayken arkadaşlarım beni CS2 oynarken görebilir mi
  10. D

Steam Görünmez mod nedir

Arkadaşlar ben CS2 oynuyorum benim diğer arkadaşlar sürekli cagırıyorlar beni kötü oynadıkları için onlarla gitmek istemiyorum kafayı yiyorum ama iyi cocuklar. Ben onlardan gizli nasıl oynayabilirim
  11. D

İşte nasıl oluyor anlamıyorum sen ozelsın ki valve sana sahip çıkıyor bizede hep hile denk geliyor
  12. D

Steam ID mi atayım
  13. D

Nasıl attıyoruz knk
  14. D

Hileler yüzünden oyundan soguduk hangi seçkin maça girsem hile geliyor.Rakip maçta yenilince mola istiyorlar hemen acıyorlar.Biz bu oyunu temiz sekilde nasıl oynayacaz?
  15. D

Ping en etkili nasıl düşer?

Seçkin oynarken Pingu kaç seçiyorsunuz
  16. D

Evet fiber var eternet kablosu kullanıyorum:(
  17. D

Ben türknet fiber kullanıyorum 100 MB hız alıyorum ama ping yönünden hiç memnun değilim siz ne önerirsiniz
  18. D

Hangi internet servisini kullandığımı forumda belirtebiliyor muyum
  19. D

Arkadaşlar CS2 oynuyorum benim ping bazen 50 bazen 80-90 oluyor 200 fpsde oynuyorum.Rakiplerimin ping değerleri 5-10 felan Max 30 onların ki. Bu durumdan dolayı canım çok sıkılıyor ben adamı görmeden adam beni vuruyor adalet bunun neresinde.Pingimi nasıl düşürecem lütfen yardımcı olun.
Geri