Arama sonuçları: *

1. S

Çözüldü✓ Qcy t13 alınır mı????

gider yazdırırım o zaman bi ara
  2. S

a101 den aldım şimdi fatura istemeli miydim, hiç aklıma gelmedi yazdırmalı mıyım?
  3. S

alıyorum o zaman
  4. S

telefonun samsung mu benimki samsung kopma nedeni cihaz kaynakli diyen var
  5. S

A101'e qcy t13 gelmiş şuan 470 lira, sizce alınır mı internetteki yorumlara baktım bir süre sonra bozuldu diyen de var şarjı hemen bitiyor diyen de var bağlantı kopuyor diyen de var memnunum diyen de var.
  6. S

Yardım Sanal ram özelliği hakkında

Telefonum samsung galaxy m14 5G, 2 GB ve 4 GB olmak üzere 2 tane sanal ram seçeneği var fakat mesela neden 2 GB sanal ram seçeneği var 4 daha iyi değil mi 2 nin de bir avantajı var mı? mesela sanal ram seçiminde telefonunuzda depolama ayırmak için daha az sanal ram seçin, daha fazla arka planda...
  7. S

Yardım en fazla 550 tl, bağlantı sorunu olmayan kablosuz kulaklık önerisi

Başlıkta olduğu gibi 550 tl veya biraz üstü bağlantı sorunu olmayan kablosuz kulaklik önerir misiniz?
  8. S

askerlik yoklama dönemi

Arkadaşlar yoklama dönemimin bitmesine 17 gün kalmış, yoklama süreci kaç gün sürüyor yetişebilir mi?
  9. S

Yardım Asus laptop işletim sistemi 8 bit oldu

Arkadaslar kuzenimin pc si 8 bit isletim sistemine döndü kendi kendine nasil duzelir nolur acil yardim edin
  10. S

Yardım auris şarj cihazi önerilir mi

m14 için auris şarj cihazı alıcam 25w önerir misiniz???
  11. S

Yardım A14 kılıfi M14 e olur mu

Arkadaşlar samsung galaxy a14 kılıfı m14 e olur mu tasarımları nerdeyse tıpatıp aynü ve m14 kılıfı bulamiyorum hiçbir yerde.
  12. S

samsung hoparlör cızırtısı m14

arkadaşlar samsung galaxy m14 cihaz aldım internetten her şey güzel gidiyor derken clash royale'e girdiğimde cızırdamaya basliyo hoparlör bazı seslerde cızırdama yapiyor fakat baska uygulamalarda sorun yok (youtube vs.) diğer oyunlarda da böyle cızırdama yapmadı sadece clash royalede böyle, neden?
Geri