Arama sonuçları: *

1. Ahmet3718

Bir tek ben mi böyle hissediyorum

Bir tek üstümüze atom bombası yağdırmadıkları kaldı onun da bize denk gelmemesine umuyorum.
  2. Ahmet3718

İngilizce düzeyimi nasıl arttırabilirim

Ben de bir ara duolingoya başlamıştım dediğin gibi ilk haftalar çok basit en temel kelimeler falan var. Benim aklıma şöyle bir şey gelmişti o seviyeler kısmında en alta kaydırdığımızda veya sonraki kampçı vs. Bölümleri vardı o bölümlere yeker teker atlayıp bilmediğin kelimelerin olduğu yere...
  3. Ahmet3718

Discord Yasağı Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

O mantıkla düşünsen arabalarda da insanlar ölüyor kazalar oluyor hadi arabaları da yasaklayalım değil mi? Çok saçma iş yapıyorlar engelleyince tamamen o platformdan kalkacaklar işleri kesilecek falan değil yani ne düşünüyorlar acaba ota naneye erişim engeli getirirken.
  4. Ahmet3718

Bir tek ben mi böyle hissediyorum

Aslında olması gereken de bu. Ancak milletimiz ekonomimiz olsun mülteci olsun daha sayamayacağım bir çok olaydan artık psikolojisi bozulmuş kafayı yiyecek duruma gelmiş olmalı. Bu durumda ellerinden çok bir şey olmadığından da dışarıya bunu kusuyolardır yani ben bu şekilde düşünüyorum. Bizim bu...
  5. Ahmet3718

Kulaklığımın sağ tarafı çalışmıyor ve garanti süreci

benim de blackshark v2 x kulaklığım var ve bildiğim kadarıyla jak girişinde hiçbir hasar falan olmadan o dediğin durum yaşanıyor. bazen kendi kendine ses düzeliyor bazen gene sadece sağdan ses geliyor ve sesler boğuk geliyor falan benim de jak ile problemim var. ancak seninki direkt yamulmuş...
  6. Ahmet3718

Razer Blackshark V2 X

ben de blackshark v2 x kullanıyorum ve mesela zoomda discordda mikrofonum açıkken arkaplanda mesela youtubede video açtığımda mikrofonum onu da alıyor. benim yaşadığım başka sıkıntılar da oldu blackshark için ancak garantiye gönderemiyorum Türkiye'den kargo almıyorlarmış.
  7. Ahmet3718

İşlemcim 0 derece gözüküyor

Belki sıcaklık sensörlerinden biri arızalanmış olabilir yani işlemciden kaynaklı olabilir sorun.
  8. Ahmet3718

Bilinmeyen bir numaradan gelen arama ve mesaj

Merhaba. Ben dershanedeyken beni 545 285 03 37 diye bir numara aramış sonra mesaj göndermiş. İlk başta yasal uyarı vs. Yazdığı için tan dikkat okudum ancak son zamanlarda hiç bir üyelik veya iptal olsun yasal bir şey yapmadım, bilgim de yok. Mesajı yazan vatandaş da nerenin üteliğidir nerden...
  9. Ahmet3718

Razer Blackshark v2 x jak sorunu ve bulduğum çözüm

Merhaba arkadaşlar, Yaklaşık 1 yıl önce Razer Blackshark V2 X modelini almıştım ve bir süre sonra sorunlar çıkmaya başlamıştı. Razer destek ile iletişime geçtim, olası çözüm yollarını denedim. Sonunda, "Kulaklığı biz teslim alalım, size tamir edilmişini veya yenisini gönderelim" dediler. Ancak...
  10. Ahmet3718

Yardım Monitör Hz Problemi.

Bir bilgisayarcıya da gösterebilirsin ondan da fikir al bence neden olur ne yapmalı falan. Onun dışında benim de aklıma çözüm gelmiyor yenisi lazım o zaman geçmiş olsun.
  11. Ahmet3718

Yardım Monitör Hz Problemi.

Normal bir durum değil bence ya ekran kartını ya monitörü garantiye test için yollayabilirsiniz.
  12. Ahmet3718

Ekran kartı ses yapıyor coil whine sanırım

Bildiğim kadarıyla bu tüm kartlarda kronik bir sorun yanlışım olabilir ama şansa çıkıyor diye biliyorum bir kartta varken diğerinde olmayabiliyor.
  13. Ahmet3718

Bağlı hoparlör veya kulaklık yok hatası

sürücülerde bir sorun olabilir. masaüstünde windows logosuna sağ tıkla aygıt yöneticisi de açılan pencerede ses giriş ve çıkışları, ses video ve oyun denetleyicileri bölümündeki aygıtlara sağ tıkla ilk önce sürücüleri güncelle de onu dene, sonra sağ tıklayıp devre dışı bırak de sonra tekrar sağ...
  14. Ahmet3718

Amd işlemci önerir misiniz?

2. el olarak da alabilirsiniz hocam. işlemciler kolay kolay bozulmaz yani temiz bir tane alabilirsiniz.
  15. Ahmet3718

Çözüldü✓ msi afterburnurde fan hızını secemıyorum

eğer giriş seviyesi bir laptopa sahipsen fan kontrolü olmayabilir. benim de bayağı eski 13 yaşında laptopum var msi afterburner ile fan hızını kontrol edemiyordum. 1724004885 masaüstü bilgisayarımda kullanabiliyorum. ayarlarda şu ekrandan ayarlayabiliyorsun:
  16. Ahmet3718

TURKNET VADETTİĞİ HIZI VERİR Mİ ?

Ben aylardır kullanıyorum hiçbir sorunum yok memnunum. Çankırıda sitemde altyapıda 100mbps destekliyor demişlerdi o zaman 245 mi 275 mi uygun bir fiyata aldım, modem ayarlarından masaüstü bilgisayarımı en yüksek önceliği verdim ve kablolu bağlı speedtest sitesinde 92 indirme 19 yükleme hızına...
  17. Ahmet3718

Çözüldü✓ Fanların yönleri nasıl olmalı

Kasanın sitesinde bilgi vermesi lazım. Onun dışında çoğunlukla hava akışı sağdan sola ve aşağıdan yukarıya doğru oluyor.
  18. Ahmet3718

Amd mi intel mi almalıyım

Ben de intel işlemci kullanıyorum ama amd için ısınma sorunu eski işlemcilerde kaldı o kadar ısınmıyor diyorlar. İşlemci olarak ryzen 5 5600, 5600X veya 7500F öneririm. Bir de yanına 1000tl kaliteli bir kule tipi soğutucu alsanız yeterli olur
  19. Ahmet3718

curseforgeden shader indirdim minecraftta shader kısmı yok

hocam ben de sklauncher kullanıyorum dosya gezgininde şu konuma git oraya shader packi atacaksın. C:\Users\[bilgisayar-kulanıcı-adın]\AppData\Roaming\.minecraft\shaderpacks .minecraft klasöründe resource packs modpacks herşeyi ayarlayabilirsin ana dosya klasörü budur. bide shader klasörüne şu...
  20. Ahmet3718

Kasadan gelen bip sesleri

Bir tane site buldum bip sayısı ve uzunluğuna göre ne anlana geldiği yazıyor https://www.playlaptop.net/bilgisayardan-gelen-bip-sesleri-ve-anlamlari.html
Top Bottom