Arama sonuçları: *

1. Q

twitche ses az gidiyor ve tek taraftan gidiyor

arkadaşlar twitch yayınlarına başladım ama bir sorun var ses az gidiyor. lolde normalde lobide sesim çok iyi gidiyor ancak twitchde hem az gidiyor hemde sadece sol kulaktan ses gidiyor sorunu nasıl halledebilirim
  2. Q

Yeni sistem aldım neler yapmalıyım?

biosu nasıl güncelleyeceğim anakart güncellemesinii
  3. Q

İşletim sistemi yüklü gelecekmiş benim korkum driverleri nasıl güncelleyeceğim.
  4. Q

Merhaba arkadaşlar yeni bir sistem satın aldım birkaç gün içerisinde elimde olacak. İlk kez sistem alıyorum ve driver güncellemek konusunda hiçbir fikrim yok bu konu hakkında yardımcı olabilecek video tavsiyeleri verebilecek olan var mı acaba? Ekran kartım NVIDIA işlemcim AMD.
  5. Q

47 Mbps download ve 14Mbps upload ile yayın açabilir miyim?

Yorumlarınız için sağolun keyfi olarak yayın açacağım herhangi bir maddi gelir beklemiyorum partnerlikten kastınız buysa herhangi bir partnerlik yapmayacağım. Akıcı olsun kalitesi ortalama üstü olsun benim için yeterli.
  6. Q

47 Mbps download ve 14Mbps upload ile yayın açabilir miyim?

Bu hızlarda yayın açabilir miyim açarsam eğer çözünürlük nasıl olur akıcı yayın açabilir miyim? her türlü oyunları oynuyorum lol csgo rdr2 vs.
  7. Q

4070+5600 29.999TL bu fiyata alınır mı ?

bu sistem alınır mı bu fiyata? https://www.itopya.com/dhsnakeamdryzen55600msigeforcertx4070ventus2xoc12gb16gbddr4480gbnvmem2ssdgeforc_h25053?goster=1
  8. Q

Donanım Arşivi yeni bilgisayar ne zaman gelecek

bu hafta içinde yeni sistem gelir mi sizce
  9. Q

lütfen bakar mısınız bu sistem 38.000 TL eder mi?

monitör dahil 39.000
  10. Q

30.000 TL için ddr5 32gb ram ile tavsiye edebileceğin başka bir sistem önerin var mı.
  11. Q

gördüğünüz fiyata monitör dahildir toplam 38.000 TL. Sizce değer mi bu fiyata verilir mi?
  12. Q

işlemciyi 5600 yapsam bu sistem alınır mı 20.500 liraya

başlıkta gördüğünüz gibi bu sistemi 5600 yapsam 20500 liraya alınır mı, ve pckolik sitesi güvenilir mi https://pckolik.com/urun/xena-prime-oyun-bilgisayari-geforce-rtx-4060/
  13. Q

Guild 4060 Ti Sisteme 32.000 TL verilir mi?

neden verilmez veya bu fiyatlara monitör dahil benzer özellikte hangi bilgisayar alınır?
  14. Q

Guild 4060 Ti Sisteme 32.000 TL verilir mi?

bu sistem ve monitöre 32 bin verilir mi veya bu fiyatlara monitör dahil tavsiyesi olan var mı veya monitörü değiştir şundan al diyen var mı.
  15. Q

6,500 TL monitör tavsiyesi

minimum 27 inç ve fiyatı 6.500 TL yi geçmeyecek şekilde monitör tavsiyesi istiyorum.
  16. Q

sizce bu sisteme ne kadar indirim gelir.

incehesapta bu sistem saat 22 de indiimli olarak satılacak. evet biliyorum 5600 olsaydı daha iyiydii ama şuan için sistem fiyatı 22,299 sizce indirimle ne kadar olacak bu sistem, alınır mı 5600 yapmayıp 5500 olarak kullansak çok performans kaybı yaşar mıyım.
  17. Q

4060ti ve R5600 bu fiyata alınır mı?

Bu sisteme bu para verilir mi bütçem maksimum 25.000Tl. Alınmaz derseniz sistem tavsiyesi verir misiniz?
  18. Q

Toshiba 65UA2263DT Model TV alınır mı?

Arkadaşlar bu linkini atacağım 2 ürün arasında kaldım. Önceliğim ve istediğim 65 inç olan model ancak 58 inç olan model arasında büyük bir fiyat farkı var. 65 inç olan model 17.999 TL 58 inç olan model ise 13.999 TL. Sizce bu fiyat farkına değer mi? Televizyon alınır mı bu fiyatlara? İleride...
  19. Q

APU SİSTEM ALIP 2. EL EKRAN KARTI ALMAK MANTIKLI MI?

hocam önerebileceğiniz 5600 ve 4060 lı sistem var mı
  20. Q

APU SİSTEM ALIP 2. EL EKRAN KARTI ALMAK MANTIKLI MI?

ben RX den hiç anlamıyorum hocam performans olarak hangi RTX in rakibi.
Geri