Arama sonuçları: *

1. ayıterbiyeedenkertenkele

Çözüldü✓ ACER NİTRO SENSE AÇILMIYOR

microsoft storedan kaynaklı olabilir güncellemeden deneyin onun dışında herhangi bir çözümü bulamadım ben hocam.
  2. ayıterbiyeedenkertenkele

Sdd yazma hızı düşük çıkıyor

1500 mb\s pek ufak değil gibi hocam :LOL: 1729715948 takıntıdan değilde vaad edilen hız arasında biraz fark var sebebini öğrenmek istiyorum diyelim hocam 1729716133 buyrun hocam.
  3. ayıterbiyeedenkertenkele

dahada düştü hocam
  4. ayıterbiyeedenkertenkele

merhabalar 1 hafta önce kingston kc3000 1 tb sdd modelini satın aldım üstünde 7000 mb\s okuma 6000 mb\s yazıyor teste geldiğimizde ise sonuç düşük çıkıyor. sahte olabilir mi?
  5. ayıterbiyeedenkertenkele

acer nitro 16 için 1 tb ssd önerisi

peki hocam https://www.akakce.com/ssd/en-ucuz-samsung-990-evo-mz-v9e1t0bw-pci-express-4-0-1-tb-m-2-fiyati,534508541.html bu ssd nasıl sizce
  6. ayıterbiyeedenkertenkele

yavaş olmasın onun dışında orta hallide yeter hocam
  7. ayıterbiyeedenkertenkele

Merhabalar; Nitro AN16-41 16 GB RAMLİ versiyona sahibim. 1tb ek ssd almayı düşünüyorum ortalama 3 ila 3.5 k arası güzel bir ssd tavsiye ederseniz sevinirim.
  8. ayıterbiyeedenkertenkele

2k ile 2.5k arası günlük kullanım kulaküstü kulaklık

ben aldım hocam şuanlık sesi biraz dışarı veriyor bide biraz kafada büyük duruyor onun dışında bassları çok güzel sesleri net veriyor. alırsanız hala indirimde...
  9. ayıterbiyeedenkertenkele

1 ay önce 2200 seviyesindeydi hocam yetişemedik fırladı gitti :(
  10. ayıterbiyeedenkertenkele

merhabalar günlük kullanım için kulaküstü kulaklık arıyorum sesi yüksek bassları güzel tercihim.
  11. ayıterbiyeedenkertenkele

20 ile 25k arası laptop önerileri

20 ile 25 k arası laptop önerir misiniz??
  12. ayıterbiyeedenkertenkele

hocam valla çok sağolun açıldı çok şükür Acer Nitro 16 - Ryzen 5 7535HS - RTX 4050 - 16 GB Ram 1716883331 Yapamayan anlamayan arkadaşlara bende resimli bir şekilde anlatayım. -ilk önce uygulamalardan nitro sense ile ilgili dosyaları temizliyoruz. - sonrasında ayıkladığımız son sürüm...
  13. ayıterbiyeedenkertenkele

hocam bende microsoft üzerinden güncelledikten sonra böyle bi hata aldım şu an mirosoft store üzerinde nitro sense gözükmüyor nedense 1716822272 çok saçma olay hocam.
  14. ayıterbiyeedenkertenkele

cihazım acer nitro AN16-41 modeli klavye ışıkları takıldığı için uygulamayı kaldırıp tekrar kurdum. Sonrasında hiçbir şekilde nitro sense tuşuna basınca aktif olmuyor nede uygulamalardan açınca tepki veriyor. işlemci ve ekran kartı güncellemelerinide yaptım.
  15. ayıterbiyeedenkertenkele

whatsapp plustan normal whatsapaa nasıl sohbetlerimi geçiririm

hocam android tarafında whatsappın oynanmış versiyonudur bunun türevleri vardır. (wp aero wp pro vs. ) genel kullanım amacı silinen mesajları ve durumları görme tek açımlık fotoları indirme kendi temalarını oluşturma gibi premiyum avantajlar sağlar. ama 3 taraf yazılım olduğu için bilgiler...
  16. ayıterbiyeedenkertenkele

PALME YAYINLARI RAUND TESTİ CEVAP ANAHTARI YOK

Elimde 2022 2023 kimya raunt testi var sorun şu ki kitapta cevap anahtarı yok ve online uygulaması üzerinden tüm derslerin paketini almadan (6500 tl) nasıl cevaplara ulaşırım, (sadece setin kimya kitabı var )
  17. ayıterbiyeedenkertenkele

Forza Horizon 4 arabaları indiremiyorum

hocam xbox ayarlarıyla ilgiliymiş ebebeyin denetimini açına düzeldi.
  18. ayıterbiyeedenkertenkele

muhabbet kuşları kavga ediyor

sallandırmak lazım :D
  19. ayıterbiyeedenkertenkele

whatsapp plustan normal whatsapaa nasıl sohbetlerimi geçiririm

uzun süredir wp plus kullanıyorum ama artık sürekli 3 taraf yazılımlarıyla uğraşmak istemediğimden normal wp ye geçtim internette bazı yöntemlerle denememe rağmen sohbetler gözükmüyor. wp plusu silmeden önce dosyaları yedekleyip sd karta dosyalarını atmıştım fakat bir türlü geçiremedim bunun...
Top Bottom