Arama sonuçları: *

1. U

🔥İndirim Apple iPhone 16e için Silikon Kılıf 1.520TL AMAZON DEPO

Nası 20 kat kaliteli olabilir orjinalin çok tatlı bi dokusu var beyaz da kirlenmiyor bişey olmuyor iyi sallıyonuz valla 1 beyaz 1 mavi almıştım 4 ay önce gayet güzel kılıflar
  2. U

Fellas protein tozu yenilenen forrmüle özel indirim

Yazma kardeşim gözünü seveyim yazma kimseye de önerme şu markayı çoluk çocuk görüyor alıyor içerik okumayı bilmeden. Titanyum dioksit mi dersin yüksek şeker mi dersin düşük profil mi dersin önerilecek bir marka değil ve bu ürünün kalitesizliği öznel değil tamamiyle nesneldir.
  3. U

Fazla şeker tüketiminden doğan iç organ yağlanması(karaciğer) kolesterolden daha büyük tehdit. Sabah 3 yumurta akşam 100 gram tavuk yapıştır geç durumun yoksa
  4. U

Vücudumu seviyorum sağlıklı besleniyorum en kaliteli besinleri yemeye çalışıyorum 30 yaşındayım 25 gösteriyorum son 10 senede toplasan 10 kere kola içmemişimdir izole whey s tier ise 30 gram şekerli protein tozu bile diyemeyeceğim besin müsvettesi f tier falandır benim nezdimde hiç bilginiz...
  5. U

Bu aminoasit profili ve besin değeriyle gayette berbat bir marka afiyet olsun sana.
  6. U

Sonra spor salonunda 3 yıl body yapıp kası yağlarından gözükmeyen 120 kilo yağ tulumu gibi olsun bırak.
  7. U

Dostum sen afiyetle tüket umrumda değil ya ÖNERMİYORUM diyorum sen niye savunuyosun markayı. Fiyat performans diye taş öğütüp yiyin olur mu?
  8. U

Saçma sapan marka derken fellas’a değil bpn yani bestplusnutrition dedikleri markaya demiştim 100 gramda 30 gram şeker 57 gram protein diye beyan ediyor marka sitesinde ve bunu öneriyorlar fiyat performans diye…
  9. U

Birader fellas satış sorumlusu musun? Mr olympia olmakla ne alakası var? İçeriği kötü diyoruz alırsın almazsın umrumda değil ama tavsiye edilecek ürün değil onu söylemeye çalışıyorum. Senden tavsiye alacak değilim belliki bilgin çok yok.
  10. U

100 gramda 68 gram protein 9.4 gram şeker gözüküyor içerik olarak bayağı kötü… 1760541363 Allah aşkına saçma sapan markalar önermeyin içeriği berbat söylediğiniz marka ürünlerin
  11. U

🔥İndirim Philips 55PML8709/12 Mini-LED Google TV 31.499 TL

Fiyat hatası değil gibi kampanya yapmışlar çoğu üründe. Bu ürüne gelirsek philips önermem.
  12. U

🔥İndirim 🔥63539 TL - MSI KATANA RTX5070

Monster kullanıyorum boş yapmışsın gamegaraj bu aralar güzel laptoplar satıyor üstünde msi yazıyor diye bi laptopa güvenmek tam cahil işi
  13. U

Seçili MSI Ürünlerini Satın Alanlara 100$'a Varan Steam Kodu Bedava!

100 dolar verdikleri anakart 65bin tl yani 1500 dolardan fazla :)
  14. U

🔥İndirim HONOR 400 5G 8 GB 256 GB 17749TL (Premium+Visa)

S24fe beni hep exynosun modemi sebebiyle düşündürüyor yoksa s24fe daha iyi
  15. U

❌İndirim Bitti! 🔥🔥🔥Samsung Odyssey OLED G8 27" 0.03 ms 4K Pivot 240 Hz 30.897TL

Demirden korksak trene binmezdik misali oled bu yanar canını sıkma böyle şeylere
  16. U

❌İndirim Bitti! Fuxi H3 683 TL Hepsiburada

Q20i q21i alabilirsin o amaçla kullanacaksan daha pahalı ama daha iyidir.
  17. U

❌İndirim Bitti! Samsung Galaxy S24+ 12 GB 256 GB - Samsung Galaxy Buds FE 38199TL

Exynoslara bulaşmayın modemi gerçekten kötü. S21 fe exynos modeli kullanıyorum
  18. U

❌İndirim Bitti! Acer Nitro 16 AN16-42-R8NQ RTX 4060 R7 8845HS 16 GB 512 GB 48449TL

Attığın laptop daha iyi değil. İşlemci bakımından dağlar var. Ve sıvı metal olması acer için büyük avantaj. Atacağım linkteki laptop efsane ötesi bir makine 49 50ye düşüyor arada takip ederseniz öneririm...
  19. U

Çözüldü✓ Amazon Paketimi Teslim Etmiyor

Ne thhsi kardeş az bekle
  20. U

❌İndirim Bitti! CORSAIR RM750 750W TAM MODULER 80PLUS GOLD 3369 TL

Niye olmasın, enerji tasarrufunun önemli olduğu günlerdeyiz.
Geri