Arama sonuçları: *

1. PortalKing

Yardım 3000-4500 TL Bütçeyle Kablosuz Oyuncu Kulaklığı Arıyorum – F/P Öneriler?

Razer Barracuda X Chroma ile aralarında çok fark varmı yok galiba + yaz aylarında kullanırken kulak terletme yaptı mı uzun kullanımda ?
  2. PortalKing

Kutu İçeriğinden Neler Çıkıyor Yedek Ped Varmı ?
  3. PortalKing

3000-4500 TL civarında bütçem var, kablosuz oyuncu kulaklığı arıyorum. Günde 4-5 saat kullanıyorum, yazın fazla terletmeyen ve rahat bir model olması önemli. CS2/Valorant gibi ses kasılan oyunlar oynuyorum, arada dizi/film de izliyorum. Şarjının da uzun gitmesini istiyorum. Bu bütçede F/P...
  4. PortalKing

Yardım Razer Barracuda X Chroma Sizce Alınır mı ?

Razer Barracuda X Chroma Almayı Planlıyorum Sizce Alınır mı? İyi ve Kötü Tarafları Ne Kullanan Arkadaşlar Yardımcı Olursa Sevinirim (Kullanım Amacım Oyun,Dizi Film) Razer Barracuda X Chroma Link
  5. PortalKing

AliExpress sipariş elime geçmeden yanlışlıkla siparişi onayladım

Tamamdır sağol çok teşekkür ederim
  6. PortalKing

Bı sıkıntı olmadı dimi yani peki kargo geldiğinde nasıl haberin oldu evemi getirdiler yoksa aradılar da sen mi almaya gittin PTT ye ilk defa Ali express den sipariş ettiğim için nedir bilmiyorum 1700135807 (15 Kasım'da sipariş verdim) Birde tahmini teslim edilme süresi 2 Aralık diyor daha erken...
  7. PortalKing

Yardım AliExpress sipariş elime geçmeden yanlışlıkla siparişi onayladım

Peki kargo geldiği zaman benimle iletişime geçerler dimi numaramı fln verdim
  8. PortalKing

Yardım AliExpress sipariş elime geçmeden yanlışlıkla siparişi onayladım

Ali Express den ilk defa bir ürün sipariş ettim ancak siparişimi takip ederken yanlışlıkla sipariş onayla ya bastım ne yapmam lazım acil bilgilendirirseniz sevinirim
  9. PortalKing

Ali Express den ilk defa bir ürün sipariş ettim ancak siparişimi takip ederken yanlışlıkla sipariş onayla ya bastım ne yapmam lazım acil bilgilendirirseniz sevinirim
Geri