Arama sonuçları: *

1. M

Görev Yöneticisi açıkken CPU kullanımı ve sıcaklığı düşüyor

büyük ihtimalle dediğiniz gibiydi esetten tarama yaptım birkaç bir şey buldu sonra sorun çözüldü onlardan kaynaklıymış herhalde
  2. M

Görev Yöneticisi açıkken CPU kullanımı ve sıcaklığı düşüyor

İyi günler PC boştayken ve Görev Yöneticisi kapalıyken CPU kullanımı yüzde 70-80 arası sıcaklıkta 80-90 arası oluyor, en düşük 70 derece. Görev Yöneticisi'ni bir açıyorum direkt CPU kullanımı yüzde 3'e düşüyor, sıcaklıkta 40-50 derece arası oluyor. Görev Yöneticisi kapalıyken olan kullanım ve...
  3. M

Fortnite Lobide Texture Sorunu

Merhaba,Oyuna girdiğimde performans modunda iken lobide arka plan gidip geliyor siyah olup duruyor. Daha önceden de oynuyordum ama böyle bir sorun yoktu. Ara vermiştim yeniden yüklediğim de böyle bir sıkıntı çıktı normal Battle Royale'de oynarken oyun içi böyle bir sıkıntı yok mağazada dolabımda...
  4. M

Windows 11 açılırken 3-4 dakika siyah ekranda kalıyor

Windows 11 yüklü bilgisayarımda açılırken windows logosundan sonra 3-4 dakika boyunca siyah ekran veriyor ve sonra oturum kısmı gelip açılıyor açıldıktan sonra da görev çubuğu geç geliyor windows 10'da böyle bir sorun yoktu bilgisayarım windows 11'in sistem gereksinimlerini karşılıyor bir çözümü...
Geri