Arama sonuçları: *

1. C

Bilgisayarım Aniden Kendini Kapatıyor

Herkese Cevapları İçin Teşekkür Ederim. Sonuçları Sizinle Paylaşacağım :)
  2. C

Bilgisayarım Aniden Kendini Kapatıyor

Aylardır Derdini Bitiremediğim Bilgisayarımla Hala Uğraşıyorum. HDD Problemiyle Yüzleştim, Isınma Problemi İle Yüzleştim. Hepsi Geçti Ama Bu Aşırı Canımı Sıkmaya Başladı. Zamanında Çok Isınıp Kapandığını Düşündüğüm İçin BIOS Update Yaptım. Isı Normale Döndü Ve Yük Altına Bindiğinde Fanları...
  3. C

İşlemci Mi Ekran Kartı Mı?

RTX’ in Sistemimi Darboğaz İle Öldüreceğine Eminim. 😂 GTX Kartlara Bakmaya Devam. Teşekkürler. :) 1594504301 GTX 1050 Kültleşmiş Ve Senelerdir Dilimden Düşmeyen Tek Karttı. TI Versiyonu Daha Tatminkâr Olabilir Belki Ama Ben Sistem Toplayana Kadar 1050 Tarih Oldu. 😂
  4. C

Peki RX Serisi Mi GTX Mi? Hangisini Kullanıyorsunuz Veya Hangisini Tavsiye Edersiniz?
  5. C

Şu Anda Anakart Yenilemem Çok Mantıklı Olmaz. Yeni Nesil Bir Sisteme Geçmem De Pek Mümkün Görünmüyor Corona Nedeniyle. Bu Yüzden Bir Veya İki Sene Sonra Upgrade Edene Kadar Yapabileceğinin En İyisini Yapsın. Sonrasında Upgrade Edeceğim Zaten. 1594503355 Yakından Takip Ediyorum. Verdiği Sonuçlar...
  6. C

Bütçe Konusunda Önerilerinize Göre Hareket Edeceğim.
  7. C

Sistemim Şu An Beni İdare Ettiriyor. AMD Athlon x4 860k Ve GTX 1050 Ekran Kartıyla Her Oyunumu Sabit 60 FPS Oynuyorum. Ama Daha Yüksek FPS Ve Akıcı Oyun Deneyimi İçin Bileşenlerimden Birini Geliştirmeye Karar Verdim. Yeni Bir FM2+ İşlemci Almak Mı Yoksa Yeni Bir Ekran Kartı Almak Mı Daha Faydalı...
  8. C

DDR3 Ve DDR4 Farkı

Etkileyici. Teşekkürler. :) 1590954762 Tofaş Gibi. Yetersiz Olsa Bile Kullanımı Hala Yaygın.😂😂
  9. C

DDR3 Ve DDR4 Farkı

Rahatsız Etmiyorumdur Umarım. Ryzen 5 1600 İle 1600 AF Arasında Ne Gibi Bir Fark Vardır? Anlatabilir Misiniz?
  10. C

DDR3 Ve DDR4 Farkı

Teşekkürler. :)
  11. C

DDR3 Ve DDR4 Farkı

Anladım. Değerli Bilgileriniz İçin Çok Teşekkür Ederim. İyi Akşamlar. :)
  12. C

DDR3 Ve DDR4 Farkı

Peki İşlemci Alırken En Çok Dikkat Etmem Gereken Nokta Clock Hızı Veya Core - Thread Midir? En Çok Neye Dikkat Etmem Gerekir?
  13. C

DDR3 Ve DDR4 Farkı

Aklımda Toplayacağım Sistem İçin Bir Plan Var. AM4 Sistem Almak İstiyorum. AM4 Bandında Çok Fazla İşlemci Var Ve Ryzen 5 2600 En Sıcak Olduğum CPU. Ekran Kartı Kısmında İse RX 580 Ve GTX 1650 Arasında Kaldım Ama DDR4 Bir Sisteme Geçmek Mi Yoksa En Güçlü DDR3 CPU Üzerine Kurmak Mı Pek Emin...
  14. C

DDR3 Ve DDR4 Farkı

Bü Bütçe Olarak Çok İyi Değilim Ayrıca Malum Süreçte De Çok Zor. Sonraki Zamanlarda Toplayacağım. Çok Pahalı Değil Daha Çok Fiyat Performans Olarak Bir Sistem İstiyorum. Aklımda Çok Fazla Soru Var.
  15. C

DDR3 Ve DDR4 Farkı

Sistemim Athlon x4 860K, HyperX Savage 8 GB Ram, MSI A68 HME33 v2 Ve GTX 1050 2GB. Bu Sistem Beni İdare Ettiriyor Ama Daha Güncel Bir Sisteme Geçmek İstiyorum Ve Bildiğiniz Üzere Güncel Sistemler DDR4 Kullanıyorlar. Bütçe Konusunda Da Akıllıca Ve Performanslı Bir Sistem Toplamak İstiyorum. O...
  16. C

DDR3 Ve DDR4 Farkı

Bu Yaz Sistemimi Güncelleştirmek İstiyorum. Ama Güncel Sistemlerin Hepsi DDR4. Şu Anda DDR3 Bir Makine Kullanmaktayım. Sistemimi Güncelleştirirken DDR4' e Geçmeli Miyim? DDR3 İle Aralarında Oyun Performansını Etkileyecek Kadar Büyük Fark Var Mıdır? Kullanan Ve Bilgisi Olanlar Yardımcı Olabilir Mi?
  17. C

Windows format hakkında bir sorum olacak

KMSpico İsimli Bir Program Var. Bu Programdan Lisansı Aktive Edebilirsin. Ama Dikkatli Ol Virüs İndirmemeye Bak. :)
  18. C

Oyun oynarken oyunlar çöküyor.

Selam Dostum. Benim De Başıma Geliyordu. Bilgisayar Windows' ta İken Normal Halde, Stabil Olarak Çalışıyordu. Ama Oyunlara Girdiğim Zaman Sürekli Mavi Ekran Yiyordum. Sen De Mi Mavi Ekran Yiyorsun?
  19. C

Bilgisayarımdaki Problemleri Çözemiyorum

Herkese Yardımları İçin Teşekkür Ederim. BİOS Update' den Sonra Hard Diskleri Test Etmek İstedim Tavsiyelerinize Uyup Ve Gerçekten De Gözümden Kaçan Bilgisayarımdaki İki Hard Diskin De Bozulmaya Yakın Oldukları. Hard Disk Nedeniyle Alıyormuşum Hataları Ve Hard Diskleri Değiştirdim Bir Kaç Ay...
  20. C

Bilgisayarımdaki Problemleri Çözemiyorum

Evet Haklısınız😂
Geri