Arama sonuçları: *

1. P

Vergisiz telefon fatura yarım

samsung shop mu? ben de tc girmeyi unutmuşum ***** gibi. şikayetvar, mail, müşteri hizmetleri ne varsa yardırdım faturayı düzenlemeye uğraşıyorum
  2. P

Yardım GSB Telefon Desteği Başvurusna 2 IMEI yerine 1 IMEI girdim

Büyük ihtimalle sorun olur, yani ilk seferde başvurunuz red yer. Ancak başvurunuz red yerse tekrar başvurabiliyorsunuz.
  3. P

Vergisiz telefonlarda çift imei fatura işlemleri

çift imei yazan bir yere rastlamadım şu ana kadar forumlarda. Millet amazonda tek imei işini bile çözemedi. Yani şu an her şey karmakarışık, bakanlıktan falan bir açıklama lazım kimse bir şey bilmiyor. 1700681435 GÜNCELLEME: https://gsbbiz.gsb.gov.tr/assets/pdf/WEB.pdf bu adreste ilgili...
  4. P

Samsung m34 vergi indirimi

Imei eklemiyorlar diye duydum
  5. P

Yardım vergisiz telefon hatamı yaptım iade edeyimmi

onu deneyip görücez. en kötü iade edersin. Şu an kimsenin net bi bilgisi yok maalesef ortam karman çorman.
  6. P

Vergisiz Telefon Kampanyası Öneri

samsung'un kendi sitesinde m34 var öğrenci indirimi ile 9500 oluyor. Faturada 9500 yazıyormuş alanlar var, ama kampanya dahilinde olur mu bilemiyorum. Ben şahsen a34'ün indirime girmesini bekliyorum. Hemen almak istiyorsan dediğim gibi samsungun sitesinden m34 alabilirsin, ama o riski almak...
  7. P

a34 beklenmeli mi, m34 alınmalı mı

Vergisiz telefon almak istiyorum, şu an için A34'ün indirime girmesini beklemek mantıklı mı? Yoksa Samsung'un sitesinden M34 almak mı? İndirim ikisini de kapsasa düşünmeden A34 alırdım ancak indirime girer mi diye karamsarlığa kapılıyorum ve biraz da sabırsızım. Siz olsanız bekler miydiniz?
  8. P

Verigisiz telefon Alicam yaridm lazım

Faturada indirimli fiyat mı gözüküyor, yoksa indirimsiz fiyat mı? Bir de tc kimlik ve imei için ekstra bir şey yaptınız mı?
Geri