Arama sonuçları: *

1. J

Corsair CV550 Kasa uyumu

Merhabalar şuanda kasamda Powerboost 500W PSU var Corsair 550W'luk güç kaynağına geçmeyi düşünüyorum kullandığım güç kaynağı çok kaliteli değil. anakartım ve kasamla uyumlu olur mu onu öğrenmek istiyorum sistemim aşşağıda bulunuyor. İşlemcimi ve Ekran kartımı upgrade ettim şimdi güç kaynağını...
  2. J

Rise of The Tomb Raider GPU Kullanımı %50

Sorunu buldum Nvidia ayarlarından performans modunda kaldığı için aslında daha fazla fps vermesi gerekirken ekran kartını zorlamıyormuş nvidia ayarları bu yüzden oyunda max %50 falan kullanıyormuş benimle aynı problemi yaşayanlar nvidia ayarlarından ve oyun ayarlarını ve oyun ayarlarını...
  3. J

Rise of The Tomb Raider GPU Kullanımı %50

Selamlar altta belirttiğim gibi sistemim bu şekilde normal ayarlarda yaklaşık 30 40 civarı fps alıyorum Msi after burner ile baktığımda oyunun ekran kartımı %50 civarında kullandığımı gördüm yardımcı olursanız sevinirim. AMD Ryzen 5 2600X • Nvidia GeForce GTX 1660 S (MSİ GAMİNG X) • Kingston...
  4. J

Rise Of The Tomb Raider FPS Problemi

aslında Rx 570 kullandığım zaman 1 2 ay önce normal ayarlarda şuan aldığımdan daha yüksek fps alabiliyordum şuan anlamadığım şekilde bir düşüklük var nvidia ayarlarını deneyeceğim olmadı salarım yapacak bir şey yok :(
  5. J

Sürücü güncel sıcaklık 62 derece sabit.
  6. J

Selamlar altta belirttiğim gibi sistemim bu şekilde normal ayarlarda yaklaşık 30 40 civarı fps alıyorum AMD Ryzen 5 2600X • Nvidia GeForce GTX 1660 S (MSİ GAMİNG X) • Kingston 8GB HyperX Fury 3200mhz CL16 DDR4 Ram • Asus Prime A320M-F 3200mhz(OC) AM4 mATX • SSD 480 GB Patriot Burst...
Geri