Arama sonuçları: *

1. A

Amazon Türkiye ve yaşattıkları mağduriyet

Mahkeme sürecine girersem avukat masrafı falan derken durum beni aşacak ve muhtemelen lehime de sonuçlansa amazon türkiye "ürünü tedarik edemiyoruz" yada "o günkü şartlarla bugün aynı satışı gerçekleştiremiyoruz" diyecekler ve ben yine eli boş döneceğim bu işten... 😔
  2. A

Arkadaşlar Tüketici hakem heyetine bvaşvurdum ancak anlaşmazlık tutarı olarak 12.170TL olan ilk taksidi yazabildim çünkü 66.000TL üzeri anlaşmazlıklarla mahkeme ilgileniyormuş. Bende açıklama kısmında durumu izah ederken toplam tutarı 72.998,90TL olarak belirttim. Yoksa başvuru ekranı e-devlet...
  3. A

AmazonTürkiye' den (amazon.com.tr) 16/11/23 tarihinde yine satıcısının amazon türkiye olduğu bilgisayar bileşenlerinden ekran kartı ürünü sipariş ettim (MSI Geforce RTX4090 Suprim Liquid) türkiye distribütörü garantisi altında dedikleri için ona güvenerek 6 taksit kampanyasından faydalanıp...
  4. A

Ram frekans hızı düşmesi

Burada voltaj değerleri ile oynayarak bir ihtimal düşük MHz de olsa 128gb olarak kullanabilmesi anlatıyor ama bu durumda Garanti dışı kalır ürünler o yüzden yapmak istemiyorum 1700487605 Burada da DDR5 teknolojisi yeni olduğundan örnek 16gb*4 adet Ram Dual kit çalışabilir ama 32gb*4 olduğunda...
  5. A

Ram frekans hızı düşmesi

Sıvı soğutucuyu söküp işlemciyi kaldırdım ve anakart yuvasını tekrar kontrol ettim pinlerde bir yamukluk yada fabrikasyon üretim hatası gözükmüyor. Ram'lerin dördünü de aynı anda taktığımda ilk etapta donanım değişikliği sebebiyle bıos'a girebiliyorum orada 3600 MHz görünen değerleri AMD Expo'yu...
  6. A

Ram frekans hızı düşmesi

Herkese selam, foruma yeni katıldım ve sizlere danışmak istediğim bir konu var Yıllardır sistem toplamamıştım beni baya uğraştırdı da, henüz işletim sistemi kurma fırsatım olmadı ancak hafta içi bilgisayarı kendim toplamak istediğimde şöyle bir sorun oldu; GSKILL 64GB (2x32) TRIDENT Z5 NEO RGB...
Geri