Arama sonuçları: *

1. T

Hardware Simulator Prologue Çıktı! Geri Bildirimlerinizi Bekliyoruz

Rica ederim hocam. Biz de Blender'a ilk başladığımızda bayağı zorlandık, zamanla alışıyor insan. O yüzden ilk başta yapamıyorum diye moral bozma. Bence en başta oyunun temel mekaniklerini oturtmaya çalış. Oynanış eğlenceli olduktan sonra modeli, haritayı, görselliği zamanla geliştirirsin. Her...
  2. T

Teşekkürler hocam. Şu anki planımız tek oyunculu deneyime odaklanmak. Yorumun için teşekkür ederiz. 🙂 1786092102 Çok teşekkür ederim hocam, umarım sen de istediğin noktaya gelirsin. Evet, oyunu Unity ile geliştirdik. Assetlerin bir kısmını Unity Asset Store'dan aldık, bir kısmını da kendimiz...
  3. T

Teşekkürler. Geri bildirimlerini bekliyoruz. :giggle:
  4. T

Teşekkürler hocam, fikrine saygı duyuyoruz. Aslında biz de aynı türü kopyalamak yerine kendi dokunuşumuzu eklemeye çalışıyoruz. Her oyun herkese hitap etmeyebilir tabii, yine de geri bildirimin için teşekkür ederiz. 🙂
  5. T

Merhaba, teşekkürler. Oyunu 2 kişi olarak 1,5 yıldır geliştiriyoruz ve oldukça yoğun bir tempoda geliştirmeye devam ediyoruz.
  6. T

Merhaba arkadaşlar, Yaklaşık 1,5 yıldır iki arkadaş üzerinde çalıştığımız Hardware Simulator Prologue'u Steam'de yayınladık. Oyunda hırdavat mağazanızı yönetiyor, ürün satıyor, stok takibi yapıyor ve işinizi büyütmeye çalışıyorsunuz. Prologue sürümüyle oyunculardan geri bildirim toplayıp oyunu...
  7. T

ℹ️Game Garaj Laptop Rgb Kontrol Yazilimiℹ️Tongfang Modeller İcinℹ️

Hocam bende 2 3 uğraştım claude ile yaptık 24 bölgeyi ayrı ayrı kontrol edebiliyorum efekt vs ekleyeceğim geliştirip paylaşacağım bende
  8. T

geçen sene denemiştim işe yaramamıştı
  9. T

denedim hocam çalışmıyor teşekkürler kolay gelsin
  10. T

kasma yok normalde 24 bölge arka aydınlatma varmış ama verdikleri kontrol uygulamasında o yok kısacası dandik bir kontrol uygulaması var
  11. T

merhaba game garaj slayer 4 7xl için uyumlu mu cihaz açılamadı GCUBRİDGE servisinin kapalı olduğundan emin ol diyor
  12. T

Hardware Simulator Demo Steam'de Yayında!

Teşekkürler :) Türkiye özel tahmini 1-1.5dolar daha düşürürüz
  13. T

Global için 4-5 dolar gibi fiyat düşünüyoruz
  14. T

teşekkürler iyi oyunlar :giggle:
  15. T

Herkese merhaba! Uzun süredir üzerinde emek verdiğimiz oyunumuzun demo sürümünü yayınlamış bulunuyoruz. Oyunu oynayıp inceleyebilirseniz ve hoşunuza giderse istek listenize ekleyerek bize destek olursanız çok seviniriz. 🙏 Şimdiden teşekkür ederiz...
  16. XPG DDR4 32GB 16X2 CL16 3200MHZ SIFIR RAM
    Closed

Satılık XPG DDR4 32GB 16X2 CL16 3200MHZ SIFIR RAM

sıfır açılmadı 22-23 ay garantisi devam ediyor
    7,250.00 TRY
  17. 2x16 GB DDR4 Ram alınır

Comment by 'tunahandlc' on the classified ad '2x16 GB DDR4 Ram alınır'

benim ilan https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-xpg-16x2-ddr4-ram-sifir-2yil-garantili-acilmamis-1312782032/detay/
  18. T

Am4 Sistem İçin F/P Odaklı 32 GB (2x16) Ddr4 Ram Önerisi

özelden yazdım hocam
  19. T

Am4 Sistem İçin F/P Odaklı 32 GB (2x16) Ddr4 Ram Önerisi

merhaba, 32gb ram satıyorum hiç açmadım garantili istersen dm den yazabilirsin
Geri