Arama sonuçları: *

1. S

60-70k arasi saglam uzun omurlu laptop onerisi oyun icin

saglam marka olmasina onem veriyorum uzun sarjli olursa iyi olur oneriniz var mi? daha cok okul ve oyun icin gerekli
  2. S

60-70 k bir oyuncu laptop onerisi

saglam marka olmasina onem veriyorum uzun sarjli olursa iyi olur oneriniz var mi? daha cok okul ve oyun icin gerekli
  3. S

Kulak ici slikonlu kablosuz kulaklik onerisi

1000-2000tl arasi ses kalitesi iyi olan bir kulaklik ariyorum mikrofon o kadar onemli degil rahat olsun ve uzun omurlu olsun yeter onerilere acigim
  4. S

Max 3000tllik kablosuz oyuncu mouse

agalar almanyadan alcam mouse kablosuz, oneriniz var mi piyasada bu butceye en iyi mouse hangisidir? razer logitech falan bilindik markalar oncellikli tercihim kuzene alcam ben MCHOSE kulaniyorum ama ona cin markasi aldirmamam almanyada
  5. S

Pc isinma sorunu 90 dereceyi buluyor oyunlarda full ayar

merhabalar gec oldu ama, kasayi temizledim birde kapagi actim dusus oldu(macun yenilemedim). kasayio acik mi kulanayim bundan sonra hep yoksa yazin mi
  6. S

Ankara pc laptop bakim onerisi

selam arkadaslar tanidik saglam yer var mi ankarada pcmi ve laptopuma bakim yaptircam amcun falan degisme isleri
  7. S

7800x3d sıcaklık değerleri nasıl?

tamam hocam macun degisem bende tesekkurler 1754504217 ankarada var mi boyle saglam bilindik bi yer bakimini yaptirayim, laptopuda goturcem de
  8. S

MSI [H3 id='MAG+B650M+MORTAR']MAG B650M MORTAR[/H3]
  9. S

macun bilgim yok ben yapmadim yaptirmistim ilk kasam die bozarim falan, deepcool c560
  10. S

hocam ayni islemci ve soguytucu var bende pc acildiginda 70 deredce sabit kaliyor oyunlarda da 80 - 90 oluyor
  11. S

Ryzen 7800x3d duraan halde isinmasi

tamam birde onu degiseyim onerin var mi termal icin elimde yokda
  12. S

1754424879 kanka toz almadim nasil alincanida bilmiom supurgeyle mi yoksa peceteyle mi falan 2 yildir degismedi macun fanlarda dogru diye biliyorum yani yanlis olsa herhalde yanardi pc
  13. S

c560 nasildir sence biraz kucuk 4070ti kucuk kaliyor icinde mesela
  14. S

70 iyi yinede ama kasa cok etkiler mi sence sicakligi
  15. S

SOGUTU [H3 id='Thermalright+Peerless+Assassin+120+SE']Thermalright Peerless Assassin 120 SE [/H3]
  16. S

Merhaba arkadaslar islemcim bu aralar cok isiniyor, 2 yillik pc bakim yapmadim tabi daha ryzen 7800x3d ve 4070ti var ama the alst of us 2 2k ultra ayarlarda islemcim 87 ortalama ekran kartimda 71 ortlama sicakliga sahip oluyor, kasamda cok kucuk ondan da emin olamadim deepcool cc560 kasamda ne...
  17. S

78003XD Sıcaklıklar normal mi?

ortalama 88 86 falan
  18. S

x3d turbo dedigin nedir hocam x3d gaming mod var o mu bende sicakliklar cok yukse
  19. S

ayni sorunu yasiyorum 7800x3d de the alst of us 2 de 80 ile basliyor 90 dereceye kadar cikiyor sicakligim sogutucuda tharnamel asasin se mi neydi yanlis yazdim kesin
  20. S

Hafif bir kablosuz oyuncu kulakligi ariyorm

beyler bana saglam bir kablosuz oyunuc kulakligi onerirmisiniz hafif olamsi oncelligim butce 7-9k arasi
Geri