Arama sonuçları: *

1. D

100k Hazır sistem ve öneriler

Hocam kasa sogutucu gibi şeyler iyi mi attığım kasada?
  2. D

Çogu oyunda dlss fsr katmadan çok kafa kafaya bir kart olduğunu düşünüyorum hocam kart ile ilgili sıkıntı yaşamış mıydınız?
  3. D

Hocam tavsiyeniz için teşekkür ederim ancak 9070xt de kararlıyım başka tavsiyeleriniz varsa açığım.
  4. D

Dostlar merhaba hayatimda ilk defa gaming bilgisayar topluyorum butcem 100k bandında. İşlemciyi ellemedim gayet yeterli olduğunu düşünüyorum. Ana karta da dokunmadim. Ekran kartini powercolor red devil olarak düşünüyorum. Ekran kartı tutucu gerek varmı bilmiyorum açıkçası. Ram olarak patriot...
  5. D

9500 TL Laptop önerisi

8 GB iyidir hocam ben yine bakicam sitelere ve PTT AVM ye destekleriniz için teşekkürler iyi günler dilerim
  6. D

9500 TL Laptop önerisi

Dediğiniz sitelerde fiyatının daha üstünde satıyor o yüzden düşünüyorum herhangi bir sorun olabilirmi diye
  7. D

9500 TL Laptop önerisi

Merhabalar 🙂 bunun fiyatı yükselmeden önce almayı planlıyordum ama şuan PTT AVM sitesine guvenemedigim için buna bakmayı bıraktım güvenilir mi? degilmi bilmedigim için yukarida attığım linkteki bilgisayara baktım 5500 u ile 5300 U arasında uçurum kadar fark göremedim ama sizinde yorumunuzu almak...
  8. D

9500 TL Laptop önerisi

Laptopu atabilirmisin piyasadaki bu fiyatta atılan laptoplara baktım onboard olarak 5300 lü sistem en iyisi ram ve SSD takarsan ağır olmayan oyunları oynayabileceğini düşünüyorum.
  9. D

9500 TL Laptop önerisi

İyi günler arkadaşlar. Öğrenci destek yardımıyla laptop alacağım ders ve yüksek ekran kartı istemeyen oyunları 30 FPS oynatan bir laptop almayı düşünüyorum.Şu iki laptop arasında kaldım hangisini almalıyım yada herhangi bir öneriniz varmı bunlar dışında şimdiden teşekürler...
  10. D

Vergisiz telefon bilgisayar

Arkadaşlar öncelikle selamlar. Üniversite son sınıf öğrencisiyim vergisiz telefon bilgisayar indiriminden faydalanmak istiyorum.Ancak maddelere bakarken 26 yaşını doldurmamış olmak gerektiğini ve Kampanyadan 26 yaşından gün almamış öğrencilerin faydalanabileceği yazıyor.Ben 25 yaşındayım...
Geri