Arama sonuçları: *

1. Alraplox

Kulaklıgım sesi yanlış veriyor

jack girişi bozulmus ful takınca yanlış veriyo sesi gevşek bırakınca düzeldi
  2. Alraplox

yanlıs yere takmısım düzelttim suan geliyo ama ses aynı sekilde bozuk ama kulaklıgın el ile manuel sekilde ses açma kısma kısmında en kısığa alınca sesleri doğru veriyor normale alınca patlıyo yine
  3. Alraplox

yok aga 2 3 videoda daha denedim üstüne spotiden şarkı açtım ondada aynı 1770735632 Güncelleme: kulaklıgın kablolarını tak cıkar yaptım artık ses de vermiyor
  4. Alraplox

dün calısıyodu bugün ilk defa pcyi açtım ve sesi yanlış veriyor video izliyorum videoda konusan kisinin sesi cok az ama videodaki arka plan seslerini cok fazla veriyor neden acaba düzeltebilirmiyim kulaklık modeli hp omen 800
  5. Alraplox

Csde skin almak icin hangi siteleri önerirsiniz

ak 47 fuel injector almayı düşünüyorum steamde 260 dolar anlık olarak daha ucuza alabiliceğim güvenli bir site var mı acaba
  6. Alraplox

Papara Türkiye'ye veda etti

lan markete gidicem tek paparamda para vardı ooff offf
  7. Alraplox

Milli maça nasıl giderim

Konyadaki Türkiye İspanya maçına babamla gidicem bende fener pasosu var yenilemem lazım babamda pasolig yok tarafsız almayı düsünüyorum ama taraftar kulübü diye bisey varmıs gerekli mi onu da almak
  8. Alraplox

Gürcistandan ne alınır

gürcistandan ne alsam tr ye göre mantıklı olur
  9. Alraplox

Akıllı saat öneriniz var mı

sağol agam
  10. Alraplox

Akıllı saat öneriniz var mı

beyler akıllı saat almayı düsünüyorum ama en ufak bir bilgim yok telefon samsung s25 ona göre uyumlu bisi varmıdır acaba
  11. Alraplox

Samsung Galaxy Note 10 Lite'dan Hangi Telefona Geçilir?

s25 i de çok begendim s25 nası 1751821777 samsung dısı düsünmüyorum bide
  12. Alraplox

Samsung Galaxy Note 10 Lite'dan Hangi Telefona Geçilir?

arkadaslar 4 senedir samsung not 10 lite kullanıyom artık ölmeye basladı telefon ne alınır üstüne s24ultra yada s25+ düsünüyom baska öneriniz var mı
  13. Alraplox

ÖSYM sitesine giris yapamıyom

arkadaslar yks yerleri acıklanmıs e devlet ile giris yeri yok giremiom nası gircem
  14. Alraplox

Sürekli dalga geçildiğimiz bir arkadaş ortamında durmak mantıklı mı?

kacıncı sınıfsın ona göre çözüm üretelim bu sene 1 aya lise bitiyo gel taze tavsiyeler atayım
  15. Alraplox

Aktif kullandığım j6 model telefonum imeisi çalındı?

benim eski vestel v4de de aynısı olmuştu başka şehirin medyamarktından almıştım orayı aradım 10 yıl önceki faturayı verdiler sonra kendi şehirimdeki vestel bayiye gittim hallettiler
  16. Alraplox

Evde kimse yokken yada varken temizce sigara içme rehberi

izmarit yüzer aga tuvalet mantıksız balkondan/camdan salla geç
  17. Alraplox

Lise mezuniyeti için takım elbise alıcağım

Arkadaşlar lise bitiyo takım elbisem yok alsam ne kadar olur fiyat olarak bide öneri var mı
  18. Alraplox

Instagram İnstagram üretim sürümüne nası geçicem

Mavitik icin üretim sürümü istiyo betadaydım olmuyodu betadan ayrıldım sil yükle yaptım yine olmuyo nası yapcam
  19. Alraplox

Ailemi okul konusunda nasıl ikna ederim

%70 bursum var diye gidiodum son 2 ay sabır ediyorum
Geri