Arama sonuçları: *

1. Y

Öneri 9500 TL telefon önerisi

Samsung M34. Samsung'un kendi sitesinden aldığında öğrenci indiriminden yararlanabiliyorsun. Xiaomi Redmi Note 11S İşlemcisi M34'e göre daha yavaş ama kamera olarak daha iyi olduğu için ben Note 11S'i tercih ettim ama Trendyol dan olan telefonlar indirimde kabul edilcekmi bilmiyorum. Ben şansımı...
  2. Y

Öneri 9500'e kadar telefon önerisi

iPhone kullanıyosan sen hiç bi Android'le mutlu olmazsın derim ama bu benim kişisel görüş açım. Yani çoğu iPhone kullanıcısı o ekosisteme çok alışıyo. İlk farketceğin şey muhtemelen kamera ve video kalitesi olur. Snapchat, Instagram ve o tür uygulamalarda ekstra bi kamera kalitesi düşüyor ve...
  3. Y

Kdv indirimi ile telefon alma

Alınan telefonda ki hat telefonu alan kişinin üstüne olması lazım diyolar. Ne kadar sıkı kontrol ederler bilmiyorum ama abine aldırıp abinin adına bir hatla kullanabilirsin ama devlet farkederse indirimi iptal edip telefonun vergisi+ceza olarak para alabilir.
  4. Y

Öneri 9500'e kadar telefon önerisi

Samsung Exynos 1280 İşlemcisi var 120 Hz ekranı var 128GB Depolama var 8GB ram var çok teknik detaya girip sıkmayım ama sağlam ve güzel bi telefon alırsan muhtemelen uzun bir süre kullanırsın ama önceki telefonun ne olduğunu bilmiyorum oyuzden kesin memnun kalırsın felan diyemem
  5. Y

Vergisiz telefon için faturasında IMEI yazan var mı?

Ben son 1 saattir felan Trendyol müşteri hizmetleriyle konuşuyorum. Faturada telefon IMEI'si yazılıyo dediler ben de TC kimliği felan da ekleyin diye bin kere söyledim. Dediklerine göre fatura üstünüze kesilmese de oluyormuş ama GSB BİZ uygulamasındaki şartlarda fatura sizin adınıza kesilmek...
  6. Y

Yardım Xiaomi Redmi Note 11S Vergisiz Alınabiliyormu?

Mağaza derken Vatan, Mediamarkt felan demek istmiştim. Kusura bakma hiç anlamadım bu indirim olayını. Nerelerden alınabiliyor biliyormusun?
  7. Y

Trendyol'dan alan oldumu peki. Trendyol üzerinden alsam. Normalde gipip mağazdan alacaktım ama maalesef aradığım hiçbiryerde stok yoktu.
  8. Y

Redmi Note 11S'i öğrenci indirimi ile almak istiyorum. Telefona şuanda amazon indirim yapmış ama indirimsiz 9000TL. Bu telefonu alsam indirim uygulanırmı?
Geri