Arama sonuçları: *

1. I

Wifi adaptör önerisi

ben laptop.com.tr den 1300 TL ye almıştım.
  2. I

Wifi adaptör önerisi

Merhaba, Kasa için alacaksınız değil mi? Benimde kullandığım Wi-Fi 6E +Bluetooth 5.2 Destekli ASUS PCE-AXE5400 - PCI-E kartını öneririm. Kasaya montajı da kolay.
  3. I

Çözüldü✓ 4060 ti ve samsung m7 monitör görüntü sorunu

Merhaba, PC ile bir haftadır uğraşıyorum. Uzatma kablosundan olduğunu düşünüyordum ama şunu farkettim. 4k iken görüntü ayarı videodaki bey noktalar ekranın farklı yerlerinde gözüküyor. 1080p de ise sorun yok. Sorun ekran kartında mı olabilir, hdmi kabloda mı? 1704818256 Sorun hdmi kabloda...
  4. I

DA-G9 başıma bela oldu

Bir mini bilgisayarım var. Denemelerim. 1- 4060 ti olan sistem, Samsung m7 monitörde yanıp sönen beyaz noktalara gösteriyor. 2-4060 ti.sistemi.televizyonuma bağladığımda, görüntü cam gibi sorun yok. 3- mini PC m7 monitöre bağlayınca, görüntü cam gibi sorun yok. 4 mini PC televizona bağlayınca...
  5. I

DA-G9 başıma bela oldu

Klavye ve mouse u hub ile bağlamıştım, hub ı çıkartıp direkt bağladım. Görüntü geldi ama ekranda küçük beyaz noktalar var.elimde daha güçsüz bir PC var onunla denediğimde ise ekranda sorun yok. Yani monitör sağlam gibi. Ekran kartını onboarda çevirip mi denemeliyim. Bunun çin ekran kartını...
  6. I

DA-G9 başıma bela oldu

samsung m7 monitör kullanıyorum, display portu yok :( Kullandığım üçlü priz baya uzun bir kablo, ama önceki monitörde ve ekran kartsız pc de sorun çıkmamıştı. Bu PC de de 1 haftadır var. KAsaya dediğim gibi eklemelerim oldu, wifi kartı vs de az da olsa elektirik çekiyor, en son usb hub aldım...
  7. I

DA-G9 başıma bela oldu

Her şey sorunsuz çalışıyor derken, 1 haftadır PC sürekli kapanıyor. Bugün HDMI dan görüntü de gelmemeye başladı. Kasayı hafif yatırınca da fanların çalıştığını farkettim. Kasayı üçlü prizden çıkarttıp, TV ye bağladım, açıldı. Burada biraz deneyeceğim. uzun bir üçlü priz kullanıyorum , bundan...
  8. I

Çözüldü✓ DA-G9 kapandı açılmıyor

Sorun çözüldü ve PC açıldı. Umarım tekrar fanlar hızlı dönüp kapnmaz. Ön panel bağlantılarından biri çıkmıştı. Onu takarken, diğerleri de çıkmıştı. Sonrasında ters bağlamışım. hdd, power ve iki ledi doğru yere takınca PC açıldı. Reset butonu olmadığından sanırım, reset bağlantısı yok. Orayı boş...
  9. I

Çözüldü✓ DA-G9 kapandı açılmıyor

Fanlar devreye girip PC kapanıyordu. Bios güncelledim. Açıldı. Bir de kablolara bakayım dedim. LED yazan kablolardan biri çıkmıştı onu taktım. (HDD vs yazan) Sata SSD kablosuna baktım. Kablo gergindi, onu başka soket ile değiştirdim. Şimdi PC hiç açılmıyor. Fanlarda ışık, ses pcde hiçbir...
  10. I

DA-G9 kapanma sorunu

Az önce yine kapandı, bu defa fanlar devreye girmedi. Monitörde görüntü gidiyor. kabloyu çıkartıp tekrar taktım düzelmedi, monitörü kapattım açtım, sinyal yok uyarısı aldım. Ekran kartından şüpheleniyorum :( Ekran kartını devre dışı bırakıp denemeyi düşünüyorum.
  11. I

DA-G9 kapanma sorunu

uzatma kablosu ile bağlı. prize uzak olduğu için mecburen ara kablo kullanıyorum :(
  12. I

DA-G9 kapanma sorunu

OCCT'yi 1 saat çalıştırdım. Bir sorun bulamadı. İşlemci maks 50 dereceyi gördü.
  13. I

DA-G9 kapanma sorunu

defaulta çektim ama yine aynı, az önce kapandı. kol bağlıydı, bağlantı ışığı yanıyordu yani hala bağlıydı. ama monitörde görüntü gidiyor :(ekran kartı driverı da güncelledim. hemen biosa girdim, sıcaklıklarda 40 lardaydı. ama birden fanlar coşuyor. görüntü gidiyor :( 1704118913 OCCT ile test...
  14. I

DA-G9 kapanma sorunu

@merhaba Kerem günaydın sorun düzelmedi, bugün açar açmaz reset attı. Ram frekanslarını düşürdüm. bir de böyle deniyim.
  15. I

DA-G9 kapanma sorunu

Güncelledim, yarın bakalım kapanacak mı.
  16. I

DA-G9 kapanma sorunu

Merhaba, Ramleri xmb1 olarak 3200 e ayarladım. 1-2 gündür. Video izlerken aniden, Fanlar deli gibi çalışmaya başlayıp, monitördeki görüntü gidiyor. Tuşa basarak kapatmak zorunda kalıyorum. Ramler frekansı ile ilgili bir durum mudur?
  17. I

DeepCool AG400 ARGB , RGB aktif olmuyor :(

Merhaba, Fan çalışıyor ama RGB aktif olmuyor. Biostada CPU fanı olarak gözüküyor ama RGB için ayar göremedim. Yardımlarınız için teşekkürler
  18. I

Yardım Sıvı soğutma önerisi

Bitfenix Cube 240 Siyah ARGB 240mm İşlemci Sıvı Soğutucu bu nasıl, kasa ile de aynı marka.
  19. I

🚀💥🚨 YILIN F/P SİSTEMİ ÇIKTI 🚨💥🚀

Alabilen şanslı kişlerden biriyim. şimdi bu sisteme wifi , bluetooth adaptörü, sıvı soğutucu vs almak gerekecek sanırım. önerisi olan var mı?
Geri