Arama sonuçları: *

1. V

HyperX Cloud 3 alınır mı?

Hypersense şu an minimum 4 bin civarında o yüzden vazgeçmiştim ama biraz düşerse alabilirim.
  2. V

HyperX Cloud 3 alınır mı?

Merhaba arkadaşlar oyun kulaklığı için 3000 liraya kadar çıkabilecek bütçem var. hyperx cloud 3 3000 civarına düşerse almayı düşünüyorum. Bu bütçelerde önerebileceğiniz başka kulaklık var mı yoksa alayım mı ?
  3. V

Bilgisayar boştayken gelen cızırtı sesi

anladım herhangi bir temassızlık sonucu elektrik vb. bir sıkıntı yoktur değil mi? 😬 (sesin nereden geldiğini anlayamadım ama sanki kulağımı ekran kartına yaklaştırınca daha çok geliyor gibi ses, malesef..)
  4. V

Bilgisayar boştayken gelen cızırtı sesi

Merhaba arkadaşlar bilgisayarımdan 4-5 gündür cızırtı sesi gelmeye başladı. Yükte veya boşta olması farketmiyor hep aynı cızırtıyı duyuyorum. Ne kaynaklı olabilir yardım edebilir misiniz?
  5. V

Asrock a620m-hdv m2 Bios Flashback

Merhaba arkadaşlar Asrock a620m-hdv m2 anakartına sahibim biosu 4-5 ay öncesinde kalmış güncellemek istiyorum fakat elektrik kesintisinden korkuyorum :D bios flashback özelliği varmış bu özellikle elektrik kesintisinde vb. bozulan bios düzeltilebiliyor mu ?
  6. V

GENÇERGAMİNG PCH AİM sistem alıp, eline ulaşan var mı?

Bana da bu hafta olmazsa haftaya pazartesi veya salı kesin kargolanır demişlerdi. maşallah herkese farklı bir şey söylüyorlar hangisi tutarsa 😅
  7. V

GENÇERGAMİNG PCH AİM sistem alıp, eline ulaşan var mı?

Siparişi kargolanan var mı arkadaşlar? 9. gün de bitti halen kargolanmadı inşallah yeni seneye elimde olacak 😒
  8. V

Çözüldü✓ R5 7500F İşlemci İçin Deepcool Gammaxx Ag400 Soğutucu Yeterli Midir?

Tamamdır alıyorum o zaman 😅 Teşekkür ederim arkadaşlar.
  9. V

Forza Horizon 4 Açılmıyor

Merhaba arkadaşlar GTX1650 ekran kartlı ve Ryzen 7 3750H işlemcili bir laptoba sahibim. Normal bir şekilde oyunu açtığımda gayet açılıyor yüksek ayarlarla oynuyorum fakat 2 hafta önce aldığım MSI G2412 monitör laptoba bağlı iken oyun açılmıyor bilgisayar donuyor ve açma tuşuyla resetlemek...
  10. V

Çözüldü✓ R5 7500F İşlemci İçin Deepcool Gammaxx Ag400 Soğutucu Yeterli Midir?

Merhaba arkadaşlar dün PCH-AIM sistemini RTX 4060 ekleyerek aldım. sanırım R5 7500F için soğutucu gerekliymiş https://www.amazon.com.tr/dp/B0B6FD2V1B/?coliid=I1NGH0LJU2PF9P&colid=3UKWZ3QZBD936&ref_=list_c_wl_lv_ov_lig_dp_it_im&th=1 bunu almayı düşünüyorum sizce yeterli gelir mi ?
  11. V

Çözüldü✓ 🚨DONANIM ARŞİVİ G9 ÖDEME YAPILIYOR'DA KALDI?🚨

Bir şeyi alamadığıma bu kadar üzüleceğimi düşünmezdim. Yarım saat boyunca mücadele ettim bi sepetimden düşüyor bi geri geliyor bi ödeme sayfasına yaklaşıyorum bi tekrar başa dönüyorum. bu aşırı sancılı süreç benim için hüsranla bitti :D alan arkadaşlara hayırlı olsun.
Geri