Arama sonuçları: *

1. T

GIGABYTE G24F-2 ITOPYADA GORUNMUYOR

Fiyat 7500 civarı görünüyor düşer mi yine? Edit: Düştü tamamdır.
  2. T

Çözüldü✓ istediğim sistemi aldım

hayırlı olsun
  3. T

Yorumlarında sürekli ölü piksel şikayeti görmüştüm. 1709132119 Önerdiğiniz satıcı var mı acaba?
  4. T

Ürünü sadece link ile bulabiliyorum. Bir hafta öncesine kadar doğrudan itopya ana sayfasında yer alıyordu. Bir arkadaşa sorduğumda stok azalmıştır ve şu an sipariş edersen iade edilen ürün gelir dedi. Bilgisi veya fikri olan var mı...
  5. T

Aldığım Sistem Yanlış Karar mı?

Hocam yıllar sonra ilk defa sistem aldım PSU yüzünden sisteme zarar gelmesi gerçekten çok üzer. İade taksit şeklinde olursa maalesef iptal edemem artık. Dediğiniz gibi yapacağım. Şu anlık bir şey yapamıyorum maalesef.
  6. T

Hocam taksitle almıştım iptalde iade taksitle olursa baya sıkıntı olur benim için. Onu çözmeliyim
  7. T

Taksitli aldığım için iptal yaparsam iadeler de taksitle oluyor sanırım... İlk defa sistem aldım düştüğüm şu hale bak be hocam..
  8. T

Hocam iptal daha mantıklı geldi. Gerçi geri ödemeye kadar sistem kalır mı orası da meçhul.. Bu kadar kötü denilen kasayı niye koyuyorlar ki hazır sistemlere...
  9. T

Vento vg15fe olur mu hocam?
  10. T

Hocam sistem linkini aşağıya bırakıyorum. Hangi kasayı tercih etmeliyim? Ben sadece işlemci ve ssd değiştirmiştim. Sistemi sanırım iptal edebiliyorum. Bu durumda iptal etmek daha mantıklı gibi...
  11. T

Dün gece aldım hocam maalesef sormayarak hata yaptım. Hazır sisteme koymuşlardı kasayı hiç dikkat etmedim.
  12. T

Hocam bu psu ile bir süre idare edemez miyim? Monitör ve diğer şeylerle birlikte bütçem birkaç ay yetmeyebilir psu için.
  13. T

hocam hazır sistem olduğu icin sadece islemciyi arttırmıştım. Siparişimi sizce iptal mi etmeliyim? Gercekten cok mu kotu?
  14. T

Merhaba bu sistemi yaklaşık 20k'ya aldım. İlk defa bir sistem alıyorum. Bazı yerlerde PSU ile ilgili bazı kötü yorumlar gördüm. PSU cidden değiştirmeli miyim? Sistem genel olarak nasıl? Bilgisi olan arkadaşların yorumlarını bekliyorum.
  15. T

DA-G9 SE sistem 17.999tl

Normalde tek tek alsak ne kadar bu kasa?
  16. T

🚀💥🚨 YILIN F/P SİSTEMİ ÇIKTI 🚨💥🚀

Maalesef 17:30'da video yayımlandıktan hemen 20 saniye sonra linke tıklamama rağmen sepete ekleyemedim. 18-19 arasında da sepete ekleyemedim, bu süre zarfında alan olmuş. Hâlâ bakıyorum bir ümit... Mağazalardan alma imkanım da yok. 15 gündür beklediğim sistemi alamamanın hayal kırıklığını...
Geri