Arama sonuçları: *

1. M

kasa fanı önerisi beyaz

arkadaşlar kasam lian li lancool III buna 140 mm kasa fanı uyar mı kasa fanı olarak iyi sogutan önereceginiz 3 lü beyaz fan var mı rgb li
  2. M

beyaz kasa fanı tavsiyesi

arkadaşlar herkese merhaba beyaz kasa fanı tavsiyesi istiyorum rgb olsun ve iyi sogutsun istiyorum mavi ışık veren bi rbg olsa cok güzel olur
  3. M

Çözüldü✓ Arctic Liquid Freezer 360 mm mi DeepCool LT720 360 mm mi almalıyım ?

E burada ls 2. Sırada daha iyi çıkmış lt den hani lt daha iyiydi yav
  4. M

3090 ti vs 4080 4 k ekran kartı önerisi

Arkadaşlar herkese selam yeni bir PC topluyorum bi ekran kartım kaldı 4 k oyun için diziyorum sizce 23 bine 3090 ti mi almalıyım yoksa üstüne koyup 4080 mi bakmaliyim çok kararsızım sizin fikriniz nedir 3090 ti yeter mi 4080 mi alsam fikir istiyorum
  5. M

Öneri AMD 7800X3D ve MSI B650 Tomahawk için en iyi bellekler hangisi?

https://www.amazon.com.tr/dp/B0BPTKD797?ref=ppx_yo2ov_dt_b_product_details&th=1atmiatim şu an benim yorunlari ddr5 için en iyisi şu an piyasada bu ram olarak
  6. M

4k gaming ekran kartı önerisi

Arkadaşlar 4 k oyun için ekran kartı önerir misiniz 3090 alsam kaldırır mı yeterli olur mu 4080 alsam sorun çözülecek ama oda dehşet para bı yandan dlss +fg var diyorum 4080de 3090 isimi gorur mu AMD tarafında fikir verebilecek olan var mı ne yapmiyim
  7. M

Yardım işlemci anakart ve ram önerisi

oyun için 7800x3d en iyisi 900 950 alma
  8. M

https://www.amazon.com.tr/dp/B0BPTKD797?ref=ppx_yo2ov_dt_b_product_details&th=1 şu an için piyasada olan ddr5 ram için en iyisi bu geri kalanlar tamamdır ddr5 geçerim hedefim bu dersen
  9. M

Hani süper uzmanı değilim kıssa kıssa 10 yahu 20 kissin sen zaten 2k ile kafada 100 FPS gorursun bı 3080ti yapıştırsan ben kendim x670e tomahawk aldım niye aldım diye kendimi sorguladim aha kutusunda 0 duruyo daha toplicam yapistir b650 tamamdı diyorum kendi kendime
  10. M

Ddr4 tede kalabilirsin illa DDR 5 geciceksin diye bişey yok o halde 5800x3d sicem ama oda 10k değmez 5600x al geç her türlü götürür işlemci olarak AMD hem fiyat hem performans olarak iyi ha bu demek değil ki Intel kötü açıkçası mmorpg oyunlarında çekirdek performansı vs diyorlar o yüzden intelci...
  11. M

Valla kafam benimde 3 aydır okumaktan sünger oldu yardımcı olayım kankimde öncelikle kaç k gaming oynicam 1080 mi 2 k mi WQHD ekran mi 4 k mi onu bı bilmek lazım
  12. M

3 daha koy git 7800x3d al konuyu zirvede kapat
  13. M

Rtx 3090 piyasası nasıl?

Bende ekran kartı arıyorum temiz bulsam alicam
  14. M

Rtx 3090 piyasası nasıl?

Hangi sehirdesin
  15. M

360 mm sıvı soğutma önerisi 2023

Lt ls seri kiyaslamasinda ls nin fan yapisinin daha iyi olduğu la alınmalı diyende okudum bilemiyorum tabii ki
  16. M

360 mm sıvı soğutma önerisi 2023

Arkadaşlar fiyatlar olarak çoğu mqrka 4 5 bin TL bandında lakin cidden iyi bir soğutucu almak istiyorum baktığımda CFM değeri olarak 94 CFM ile Silverstone PF360-ARGB. Marka soğutucu en iyi soğutma değeri sunan soğutucu diyebilir miyiz mesela herkesin forumda çok övdüğü Arctic Liquid Freezer...
Geri