Arama sonuçları: *

1. O

İnternet kablo öneri

Türk telekom'dan geldiler binanın ankastre sine kadar 60mb hız geliyormuş ama kablo desteklemiyor dedi 1586595405 Türknetin kendi alt yapısında var türktelekomla anlaşmalı oldugu alt yapısıda benim alt yapım türknet ama türknetin servisi olmadıgı için türktelekomla anlaşmalı olarak türktelekom...
  2. O

İnternet kablo öneri

İnternet olarak türknet kullanıyorum 30mb dow. 8mb upl. Hızım var ama ben hattım turknetin yapa kapsamında yani 100mb e kadar hız alabilirim ama kullanamıyorum hız gönderildiğide dsl ışığı sürekli yanıp sönüyor bağlanamıyorum türknet anlaşmalı olarak türk telekomun saha ekiplerini gönderiyor ve...
  3. O

Hangi ekran karti daha iyi

Yerinde olsan rx580 alırım 8gb illaki lazım olacak zamanında bende böyle bir durum yaşadım gtx 1060 3gb aldım ama gel gör şimdi pismanım 3gb yetmiyor suan oyunlar ram kullanımı arttı ekran kartı kullanımıda artacak emin ol rx 580 al derim
  4. O

6000 TL bütçem var hazır PC mi alıyım toplama PC mi alıyım laptop mu

Tercihini toplamadan yana kullanmalı ve iyice araştırarak almalısın bu sayede büyük tasarruf yaparsın ve sana önerim doların düşmesini beklemek veyahut büyük indirimleri beklemelisin
Top Bottom