Arama sonuçları: *

1. AslındaSakinim

Yeni toplama bilgisayarımda donma ve ekran kararma sorunu

fpse hiç bakmadım hocam ama bir sıkıntı olsa anlardım o konuda.
  2. AslındaSakinim

kablo ile beraber direkt olarak expoya verdim ayarı açtım o şekilde devam ediyorum. çünkü bende tüm olayın mallığımdan ibaret olduğu kanısındayım. Bu arada her yerde 4080i göstediği için aklımın ucuna dahi gelmedi. Size attığım testlerde bile 4080 görünüyor. Herhangi bir hata da gelmedi üstelik...
  3. AslındaSakinim

Normalde DP kablosu en üstteki DP yuvasında takılıydı çıkardım ekran kartı yuvasına taktım 1710436496 işte taktığımdan beri onu kontrol ediyorum şuanlık bir sıkıntı yaşamadım, inşallah sorun bundan kaynaklıdır
  4. AslındaSakinim

sizin dediğinizi yaptım işe yaramadı hocam 1710436081 tamam hocam bir saniye çekip atıyorum :D 1710436355
  5. AslındaSakinim

ya hocam :D benim dp onboarda takılıymış. ama nasıl oluyor da 4080i nasıl görüyor yüksek kalite oyunları 2k full ultra grafikte nasıl oynadım ben kafam çorba oldu iyice. şimdi ordan söküp ekran kartının oraya taktım bakalım inşallah sıkıntı bu yüzdendir.
  6. AslındaSakinim

aa hayır hocam şuan tekrar yaptı. expo ile alakalı değilmiş. Allah Allah yaa
  7. AslındaSakinim

hayır expo acıkken zaten kendisi 6000mhz cekiyor direkt olarak. kapalıyken 5800de deneyeyim dedim yine takıldı. bu takılma dediğim gibi sadece en başlarda oluyor sonrasında tekrarlamıyor ama yine de can sıkıcı yani. şuan 4800de mesela bios resetleyince 4800e aldı bir sorun yok
  8. AslındaSakinim

xmp ve amd expo olarak çıkıyordu hocam. ikisinde de ayrı ayrı 2 profil var ama 2.profillerinde herhangi bir ayar yok sadece 1. profillerine oc ayarlanmış. 1710428817 hocam sıkıntı ramlerle alakalı. elle oc yapıp 5800mhze cektim tekrar takıldı. sadece bilgisayarı ilk açtığım zamanlarda yapıyor...
  9. AslındaSakinim

sanırım sorun amd expo açtığımda yaptığı oc ayarlarıymış hocam. 6000mhz rami tam kapasite kullandığı için mi yapıyordu acaba böyle bişey. Neyse ben biraz daha denetlemeye devam edeyim bir sorun olmazsa sıkıntının ocden kaynaklı olduğunu anlamış olucaz hocam.
  10. AslındaSakinim

ondan önce bios resetledim amd expo açmadım öyle bir deneyeyim. sorun devam ederse dediğinizi yapayım
  11. AslındaSakinim

şuan zaten o şekilde hocam 1710425517 pardon pardon şimdi anladım
  12. AslındaSakinim

hocam bu dediğinizi hiç anlamadım hangi kabloyu nereye takıcam?. Fakat geçen sorduğunuz usb sesi gibi bir ses geliyor mu demiştiniz ya bugün farkettim ona benzer bir ses geliyor sinyal sesi gibi bişey dıt dıt dıt ediyor.
  13. AslındaSakinim

kac dakika istiyorsunuz testi hocam
  14. AslındaSakinim

siz link atabilir misiniz benim indirdiğimde 8x msaa diye bir seçenek yok
  15. AslındaSakinim

1710421137 FurMark testini 1080p ile mi yapıcam hocam?
  16. AslındaSakinim

Tamam şuan işteyim eve geçince ekleyeyim hocam. Öyle sallamasyon yaptım nasıl yapıldığını bilmiyorum normalde ilk günden beri böyle sıkıntı olduğu için stres testine sokayım parçalarda varsa arıza belli olur diye düşünmüştüm ama anlamayınca bir faydası olmadı tabi.
  17. AslındaSakinim

Chromedan ayarlarda donanım hızlandırmasını kapatıp tekrar kontrol eder misiniz 1710414091 AIDA64 diye bir program. Hata mı vermiş hocam. O açıp kapattığım şey fotoğraf sadece test sonucu fotoğrafını almıştım onu açıp kapatıyorum donduğunu anlamak adına. Test ederken donmuyor yani öylesine onu...
  18. AslındaSakinim

Evet bana ait. Tamam denedikten sonra tekrar bilgilendirme yaparım hocam
  19. AslındaSakinim

Yarın bi deneyip bilgi veririm tekrardan, teşekkürler
Top Bottom