Arama sonuçları: *

1. arda.wqqp

Orijinal Windows 11 Alınır mı?

Adam sana 500 TL'ye crackc kurmaz tahminimce o format parası ile aynı parayı alır ve normal microsoftun sitesindeki deneme sürümü olan windowsu kurar onda da bi kaç tane kişiselleştirme ayarları olmuyor onun dışında ne farkı var bilmiyorum öyle yapar tahminimce bunu sen de yapabilirsin bu arada...
  2. arda.wqqp

Selamlar airpods pro 2 hakkında

Hocam nereden aldın ve ne kadar ödedin bu garanti olayı çok olan bi şey ama aldığınız yeri atın en azından alıcak olup görenler de attığınız yerden almamış olur
  3. arda.wqqp

Ptt kargo kimliğimi teslim etmiyor

Öyle yaptı herhalde
  4. arda.wqqp

Nüfus müdürlüğüne vermişler bugün ordan aldım çok korktum her gün böyle olucak diye hafta içi de okulda olduğum için şubeye gitme şansım yoktu yani
  5. arda.wqqp

🔥İndirim Samsung Tab S10 FE 128gb Gümüş Tablet 14.999 tl

Hocam kullanmadığınız şeyler hakkında haterlık yapmaya gerek yok kasmayın kendinizi 1. Olarak kalemde hiç bir gecikme yok 2. Olarak sence 17 pro max ile ipad a16 aynı olabilir mi hiç ios kullanmadın sanırım ama benim 4 gb ramli androidim vardı zaten 2 gb ramini sistem kullanıyordu hiç bi şey...
  6. arda.wqqp

hocam iyi de sorun bu ya zaten tam ben gidicem adamlar dağıtıma çıkarıyor yoksa benim şubeye gitmem maks 10 dakika ama şubede durmuyor ki kimlik dağıtıma çıkarıyorlar sürekli ama dağıtıma çıkınca da teslim edilmiyor mesela diyelim saat öğlen 1de sisteme teslim edilemedi olarak girsinler ama ben...
  7. arda.wqqp

İdefixten Laptop Alınır mı?

Hocam satıcının neyi var neyi yok bilmiyorum sorun da bu zaten mesela mediamarkt satsa adamların bir sürü şubesi var fiziki olarak gidip görebilirsin bi sorun olduğunda gidersin şubeye anlatırsın falan filan ama bu satıcı nasıldır bilemeyiz internette yorumları olabilir onlara bakabilirsin
  8. arda.wqqp

Kargo ile en alakalı başlık olarak bunu bulduğum için bu başlığa açtım Arkadaşlar ben pazartesi günü kimliğimi yeniledim çarşamba günü kargoya verildi yani keşke şu kimlikler farklı kargo ile teslim edilebilse cumartesi adamlar dağıtıma çıktı zile basmadılar aramadılar kapıya kağıt bırakmışlar...
  9. arda.wqqp

Steam pazar açılmıyor - Türknet (Başka şehirde gözüken ip adres)

Evet hocam benim de öyleydi 1.1.1.1 vardı mecbur kaldırdım ama kaldırmak istemiyorsanız vpn açıp app storedan indirme yapabilirsiniz
  10. arda.wqqp

Steam pazar açılmıyor - Türknet (Başka şehirde gözüken ip adres)

Hocam app store un yavaş indirmesi dnsten kaynaklı bende dns vardı yavaş indirmeye başladı her şeyi dnsi kaldırınca düzeldi sizde de dns varsa kaldırıp deneyebilirsiniz
  11. arda.wqqp

🔥İndirim Samsung Tab S10 FE 128gb Gümüş Tablet 14.999 tl

Hocam iosta ram çok önemli değil işletim sisteminin kendisi android kadar kullanmıyor 1 hafta önce falan ipad 11 aldım gayet güzel tek sorun kalem çıkmaması onu da 400 TL'ye hallettim yani 60hz 90hz olması pek fark etmez diye düşünüyorum ve telefon da iphone ise daha avantajlı olur
  12. arda.wqqp

İdefixten Laptop Alınır mı?

Böyle satıcılardan almak biraz riskli olabilir bilemiyorum tabi hepsi aynı değildir
  13. arda.wqqp

ACİL TELEFON ÖNERİSİ

Se 2 çok küçük gerek yok 11de bende var gözün çok aşırı kaliteli bi şey görmediyse bozmuyor benim gördüğüm en kaliteli telefon 11 olduğu için bi sorun olmadı bende bi de ios26 yüklü ama gayet akıcı bazen çok hafif takılmalar oluyoe ama yapıcak bi şey yok kaç yıllık telefon ama her türlü 4.5 5kya...
  14. arda.wqqp

ACİL TELEFON ÖNERİSİ

Oled ekran da 4.5 5kya alıcağın xten hayır gelmez ya face id bozuktur ya da ekran yeşil çizgi atmıştır başka ihtimal de yok onun yerine 10 11k bandına bulabilirse 11 alsın
  15. arda.wqqp

ACİL TELEFON ÖNERİSİ

Hocam sanal ram çoğu yeni android telefonda var ama etkisi asla gerçek ram gibi olmuyor hatta ben etkisi olduğunu bile düşünmüyorum
  16. arda.wqqp

ACİL TELEFON ÖNERİSİ

Hocam a serisi zaten düşük bütçe için olan modeller bu yüzden a0x ve a1x olanlar daha da düşük bütçe amaçlı yapılıyor o yüzden donanımlaerı da daha düşük oluyor 2 yıl falan giderler a04üm vardı ordan biliyorum
  17. arda.wqqp

Yazılıma nerden ve nasıl başlamalıyım ?

Hocam niye işsiz kalsın hiç bilmeyen adam ai ile de yapamaz kaldı ki ai şu an sadece yazılımı değil neredeyse tüm işleri bitirebilir o yüzden kimin ne hayali varsa ona uğraşsın
  18. arda.wqqp

ACİL TELEFON ÖNERİSİ

A0x ve a1x serisi bir şey alma
Geri