Arama sonuçları: *

1. arda.wqqp

Yardım Netspeed kullananlar internete erişebiliyor mu

Bende her hafta olmuyor çok nadir oluyor
  2. arda.wqqp

Hocam genel olarak iyi de bazen böyle sorunlar olabiliyor bi de isterseniz referans kodu verebilirim
  3. arda.wqqp

Bende de geldi ama bende dediğiniz gibi haftada 1 gitme olayı hiç olmadı
  4. arda.wqqp

Hocam normalde iyi de nedense böyle bi sıkıntısı olmaya başladı onun haricinde çok iyi sağlayıcı bende hiç bi sorun yapmadı
  5. arda.wqqp

İnşallah geçenlerde olan gibi olmaz çok uzun sürmüştü kesinti
  6. arda.wqqp

Arkadaşlar bi anda internet gitti bağlanabiliyorum ama hiç bi şey açılmıyor sitesine ve uygulamasına da giremiyorum kullanan varsa sizde durum nedir
  7. arda.wqqp

Öneri Mekanik klavye keycaps önerisi

https://www.hepsiburada.com/leaven-mekanik-klavye-kontur-keycaps-seti-97-tus-seffaf-rgb-uyumlu-cizgili-tus-takimi-p-HBCV000091X9CC bu şekilde var hocam harfler altta yazıyor 1762878214 bu da Türkçe değilmiş zaten
  8. arda.wqqp

🔥İndirim 🔥TRENDYOL UYGUN300 KODU KOŞŞŞ🔥

hangi ürünlerde geçerli
  9. arda.wqqp

Seiko mekanizmalarını nereden alabilirim ?

satmıyor zaten hocam ama aliexpresste satılan mekanizmaları var orijinal midir bilmiyorum şu sıra sardım youtubedan falan videolarını izliyorum herkes oradan alıyor ama gümrük sınırı sıkıntı
  10. arda.wqqp

Seiko mekanizmalarını nereden alabilirim ?

Seiko mod yapmak istiyorum ama mekanizmayı aliexpressten falan almak istediğimde gümrük sınırını aşıyor nereden alabiliceğimi bilen var mı sadece mekanizma değil diğer malzemeleri de bulabiliceğim güvenilir bir yer söyleyebilir misiniz ?
  11. arda.wqqp

Yarım Klavyeyi programlama

Yok hocam o dediğinizin hiç bir uygulamada karşılığı olmayacak yani ama yine de auto hotkeys e bakabilirsiniz onun dışında hali hazırda kodlanmış bir klavyenin kodlarını düzenlemeniz mümkün değil auto hotkeys ile de makro eklersiniz sadece
  12. arda.wqqp

7/24 Açık Minecraft Sunucusu Nasıl Açabilirim?

Realms sadece bedrockta yok muydu java oynuyosa giremezler
  13. arda.wqqp

Yardım JBL tune 510bt yanlar bastırıyor

Arkadaşlar takıyorum 30 dk falan rahat kullanıyorum sonra kulaklarımı çok acıtıyor baskıdan dolayı çıkardığımda ağrıyor gibi oluyor kulağım bunu nasıl çözerim
  14. arda.wqqp

İhtiyacın Olmamasına Rağmen Faiz Çekmek

Hocam bu neymiş böyle ya parayı faize koyup gelen parayı yese iyi de bi insan niye parası varken kredi kartlarını takla attırır gibi takılır ki
  15. arda.wqqp

DPC WATHCDOG VIOLATION hakkında yartdımcı olur musunuz

arkadaşlar ben baktım da anlamadım minidump dosyalarıma bakıp neden kaynaklandığını söyler misiniz ? https://drive.google.com/file/d/1Di5RrYmSGrUdNKmcno_BprH6NfIRMQTT/view?usp=sharing
  16. arda.wqqp

❌İndirim Bitti! Qcy H3 Lite 399₺

Hocam 400e artık sadece çakma kulaklık alabiliyorsunuz neredeyse en azından qcy almış olursunuz 400 tl çok büyük para değil artık
  17. arda.wqqp

IOS Icloud kilitlendi, çözümü var mı?

Hocam nasıl yani telefonu kullanabiliyor musunuz şu an ? Eğer öyleyse sıfırlamadığınız sürece sorun olmaz muhtemelen ama satarken sorun yaşarsınız bir de face id falan da sıfırlamayın sıfırlarsanız app storedan bir şey yüklerken ilk seferde icloud şifresi soruyor
  18. arda.wqqp

Macbook yazılım sektöründe ne durumda?

Hocam deneyemeyeceğim için mecbur chatgptye sordum böyle diyor youtube da videoları vardır diye düşünüyorum ama bilmiyorum
  19. arda.wqqp

Hocam c kodlanıyor diye biliyorum macbookla yanlış biliyor olabilirim zaten pythonda çoğu bilgisayar problem yapmaz belli bir yere kadar, m4 her türlü pythona yeter mobil içinde yeterli olur ama c yi bilmiyorum
  20. arda.wqqp

Hocam ben de almayı düşünüyorum araştırdım yazılım için iyi diyorlar ama ne olduğuna bağlı fan olmadığı için android studioda zorlanabilir mesela diye düşünüyorum onun dışında diğer şeylerde sorun olmaz gibime geliyor siz tam olarak ne için kullanacaksınız ki 1755968720 Kesinlikle öyle bu arada...
Geri