Arama sonuçları: *

1. B

❌İndirim Bitti! Samsung Galaxy A34 128 GB 9499 TL

cimere yaptığım başvuru "tarihinde HAZİNE VE MALİYE BAKANLIĞI tarafından GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI tarafına sevk edildi."şeklinde yazıyor tüketici hakem heyetine yaptığım ise savunması istendi şeklinde yazıyor sizlerde amazonda ve başvurularda bir gelişme vs. varmı?
  2. B

az önce düştü kaçırdın
  3. B

vay arkadaş hepimize farklı bişiy demişler kafayı yemelik
  4. B

arkadaşlar az önce tekrar konuştum konuşma şu şekilde değişim olarak gönderdiğimiz zaman yeni bir telefon yeni bir imei ve yeni bir fatura olarak geliyor telefon desteği için de bu uygulamada sorun teşkil eden bir husus bulamadım ben kutuyu açmayan arkadaşlar deneyebilir bu şekilde ben açtım...
  5. B

hocam eklenen yok kesin bilgi onu diyen arkadaş sallıyor inanma 1701522485 arkadaşlar cimere ve tüketici hakem heyetine başvurdum herkes başvursun lütfen
  6. B

onları zaten aldım atmayanlar için ve yeni olanlar için diyorum
  7. B

arkadaşlar iyi akşamlar gene dayanamdım duramadım çok feci doldum bu sefer öncelikle bir şikayet kaydı oluşturduk feyza isimli müşteri temsilcisi ile daha önce forumda konuşmasını görmüştüm onun da yanlış hatırlamıyorsam kardeşi bizimle aynı durumdaymış falan filan şikayet 13 kasım 23 kasım...
  8. B

nası çözdük la :unsure: benim niye haberim yok
  9. B

Dewletimiz telefon desteği denmesi uygun görmüş, buyurmuş. 1701039558 tek bir tanesine bile beton yetmez abi sen büyüksün abi adamsın özür dilerim reis :kekw::peepokalp:🙏🙏🙏 affet nolursun
  10. B

eyvallah abi sen büyüksün, sen haklısın abi özür dilerim
  11. B

arkadaşlar vaziyet bu şekilde 23 kasımdan sonrakiler eklenmiş gerçekten de ne alakaysa amazonun işleri işte neyse ekleniyo bi gelişme var en azından telefonu geri çıktığı gibi koydum kutuya iadeye hazır vaziyette ne olur ne olmaz yeni sahibini bekliyor tekrardan ben olurum yeni sahibi umarım...
  12. B

iade süresini geçmez merak etmesinler gerek yok destek vermelerine🥰🥰🥰🥰
  13. B

tam olarak oyle
  14. B

para kazandığın bir işi doğru duzgun yapmiyorsan, kafandan musteriye bilgi salliyorsan, MUSTERIYI BIR SAAT BEKLETIYOR GEC YAZIYORSAN, yalan yanlis bilgi veriyorsan, ters cevaplar veriyorsan müşteriye, çalıştığın yerin paylaştığı şeyleri prosedürlerini bilmiyorsan, çalıştığın işte işinle ilgili...
  15. B

mudurun kızına denk geldik heralde ben halledecem diyor skxkwsskd
  16. B

oto mesaj ilk basta yazdığı direk kopyalayıp yapıştırdi eklenen kimse yok eklenen kimse olmadigini soyleyince zaten konuyu dagitti hemen 😄
  17. B

yok hocam yalan sallamistir iyi puanla temsilciyi diye aramizdan birine illaa ki girilirdi bugun bida konuscam ama bakalım diger telefonlara bakiyorum bi yandan cok kotuler yav hepsiburadadaki modeller filan alma daha iyi para israfi bi m34 var onu da gider samsungun kendi sitesinden alirim...
  18. B

abi bunun gecerli olup olmadığını hepsiburada veya amazon veya baska bir site belirlemiyor gsb belirliyor kendi sartlari var ve müşteri temsilcileri hicbir şey bilmiyor abi atilan ss lere ve yapilan konusmalara bakarsan(coook uzunlar) abi her biri farkli bisey diyor bir arkadas faturayi...
  19. B

abi öğrenci indirimini bosver imei yazmıyor faturada ayrica gerizekalinin teki yuzunden hepimizie sinirlenmesen keske😔 senden sadece yardımını istemiştik bilgi alabilir misin veya bizi paylasabilir misin diye hepsiburadadan alışveriş yapmadık diye yardımcı olmuycak mısın?
  20. B

abi nolursun bize bi yardımcı ol lütfen 😥 1700824429 abi ozetle amazon imei yazmadi faturamiza yazcaz filan diyorlar ama 10 gündür yazmadılar senden isteğimiz bir storyde bu sorunu söylesen muhtemelen yayilcak bilgi hemen halletmek zorunda kalcaklar bir de tanıdığın varsa eli kolu uzun adamsın...
Top Bottom