Arama sonuçları: *

1. CRØXY

offline steam hesapları günah mıdır

Çalıp satıyorlar insanların emek verdiği hesapları öyle düşün.
  2. CRØXY

Öneri Müzik Öneri Konusu !

Komik olacak ama Deha son 2 şarkıdır şaşırtıyor.
  3. CRØXY

ORUMCEK DOVMESI YAPTIRICAM

Kimi öldürüyosun sen olm kaç paralık adamsın ne vasfın var?Annemin karşısına çık yemin ederim annem ciddiye almaz kimsin olum gotik velet.Tek düzgün killokici dehacı ben miyim abi bu ne?Önüne gelen birini öldürüyo adresimi vereyim gel istersen çık karşıma. 1751059590 Küfür eden çok kişiyle...
  4. CRØXY

ORUMCEK DOVMESI YAPTIRICAM

Kanka anladığım kadarıyla sinkidx fanısın swirf killoki falan özeniyorsun biraz şarkılarını ben de severim ama yaşam tarzları çok iyi değil sanki? Ayrıca bana soracak olursan resim defteri değilsen dövme yaptırmak saçma.
  5. CRØXY

Hiçbir oyundan zevk almıyorum

Benim yaş 13 ben de pc topladım geçen sene düşünüyorum da yok abi eskiden çöp pc ile 20 inç monitörde ekranı küçültüp gta oynamak daha zevkliydi.
  6. CRØXY

LGS 2025 YARIN OLACAK

Dediğim gibi kalitesiz yayınlar zor soruyor 460 470 geliyor ama sinan kuzucu özdebir vs. 480 falan direk lgs çözsem her yılın 490 üstü.
  7. CRØXY

LGS 2025 YARIN OLACAK

Eywww beni hatırlıyorsundur sen abi birsürü konuda karşılaşmıştık :D.
  8. CRØXY

LGS 2025 YARIN OLACAK

Zor seneye de denk gelmişsin ama denemeden 460 alan biri fulleyebilir.
  9. CRØXY

LGS 2025 YARIN OLACAK

Teşekkürler size de başarılar. 1749911437 Çok teşekkürler.
  10. CRØXY

LGS 2025 YARIN OLACAK

https://forum.donanimarsivi.com/konu/onlar-eglenirken-sen-calis-hesabi.855812/ Bu konudan bilen biliyordur beni erken başladım çalışmaya biraz çok pişman olduğum söylenemez ama bi ekstrasını görmedim sınav yarın bugün kafam dağılsın diye pcyi kurdum denemeler arttı biraz çıkmışları çözünce 490...
  11. CRØXY

4. Murad'ın olası vücudunu yapay zekadan çizmesini istedim

Yapay zeka daha çok günümüzdd olsa nasıl görüneceğini çizmiş biraz yağlınolsa oranı /15 falan tamamdır ama abartmamış dediğin gibi çok tarih kitabı okudum ve biliyirum 4. Murad hikayelerini :).
  12. CRØXY

Örgü kablodan koku nasıl defedilir

Boyun mu bu hocam wkndoenzosnsosbısmsmj.
  13. CRØXY

Kavgadan Sonra Ne Yapıcağımı Bilmiyorum.

Zaten hayvan gibi R yapmışlar gördüğüm kadarıyla hiç bir şey olmaz.
  14. CRØXY

15 yaşinda supplement kullanımı

Boy kaç?
  15. CRØXY

Cansız ve kepekli saçlar için şampuan önerisi

Bende yağ da var onu kullanıyorum ama canlı gösteriyor saçı.
  16. CRØXY

16 Yaşında Birisi Hangi Supplementleri Kullanmalı?

Madem dostunum ben de dostum diyeyim İnternette gördüğün araştırmalara inanmaya devam et dostum kanıtlanmış falan baya güvenilir.
  17. CRØXY

66 Dolara Yüksek Saatli Oyun Önerisi

Benim de takıntım var bana ait olmayacaksa neden alıyorum mesela :D.
  18. CRØXY

16 Yaşında Birisi Hangi Supplementleri Kullanmalı?

Kreatinin faydalı olduğunu sana söyleyen kim?indta biyografisinde xxfit10 indirim kodu yazanlar mı?kreatin reklamı yapanlar mı?
  19. CRØXY

15 yaşinda creatine ve protein tozu kullanmak sorun yaratirmi

Hemen hemen yaşıtız kanka ben de spor yapıyorum düzenli şekilde.spor yaparken amacın sağlıklı olmaktır diye düşünüyorum bunun için kreatin vesaire alıp sağlığını bozmana gerek yok sağlık bozmaktan kastım uğraştırır seni ve 15 yaşındasın uzaman vesaire daha bitmemiştir bence uğraşma.Yağ oranın...
  20. CRØXY

Hedefler nasıl sizce?

Cs olmasa iyiydi :D şaka maka iyi bir yerlerden başlamak gerekiyor.
Geri