Arama sonuçları: *

1. CRØXY

Rotring 500 vs Scrikks graph x-matri x

Savunmanız için teşekkürler hocam.Lise olarak Pertev Nihal istiyorum obp 99 gibi bir şey inek değilim ama :D. 1732126802 150tl kupon var n11 de kartta da 400 küsür wordpuan var alıyorum o zaman Rotring 500 ü.
  2. CRØXY

Rotring 500 vs Scrikks graph x-matri x

LGS ye hazırlanıyorum genelde yazı ve test ağırlıklı gidiyorum Rotring için kalem düşüren birisi değilim neredeyse hiç düşürmemişimdir Scrikks in kalitesiz ve ağır olduğunu duydum matri x daha hafifmiş kararsız kaldım önerilerinizi bekliyorum.
  3. CRØXY

Bim Housepratik el feneri alınır mı?

Ürünü aldım öneririm herkese fiyatını hak ediyor güçsüz bir powerbank olarak da kullanılabiliyormuş.
  4. CRØXY

upupup.
  5. CRØXY

Dunyayi kim yonetiyor

6. CRØXY

🫥 DUBAİ ÇİĞKÖFTESİ!?

Antep fıstığı koyunca nasıl dubai oluyor biri açıklayabilir mi?
  7. CRØXY

Hayatımı Bitiren Sömüren Duygularımı Bitiren Yks

Al sana playlist: .
  8. CRØXY

155 Kilo Su Orucuna Başlayacağım

Su orucu kastan kaybettiriyor kiloyu.Hiç gerek yok öyle şeylere nefsinize hakim olduktan sonra kolay.Bir öğün belirle ve günlük kardiyo yap.
  9. CRØXY

Eyw abi denicem iyi duruyo şu temuda falan reklamları var aynısını marka basıp satıyolar herhalde. 1731415422 upupupupup.
  10. CRØXY

Öncelikle bayadır yokum nasıl gidiyor? LGS'den dolayı bi ara verdim foruma o sırada ilk sınav ortalamasını 99 falan yaptım iyi gidiyorum bence şuanlık. Konuya gelecek olursak https://www.bim.com.tr/aktuel-urunler/el-feneri-hp71-8-11/aktuel.aspx ürün bu bayadır şu oyuncağımsı 20 liralık...
  11. CRØXY

Pirinç vs Bulgur Pilavı

Bulgurun lapa gibi kırmızımsı pişmiş şekli+sarımsaklı yoğurt mükemmel ama bir pirinç lapası da etmez.
  12. CRØXY

Sporcu Lisansı Çıkarta Bilir miyim?

Gidip biraz zaman geçirmen gerek veya resmi maça katılman gerek o zaman kulüp alıyor basketbol var bende 2 yıl geçirdim takımda.
  13. CRØXY

🔥İndirim Bim'de Minecraft Figürleri 59TL!

Ben de gittim zaten bimin üst katında oturuyorum BİM’de yoktu 2 tane daha gezdim yoktu şok bilgisi gelince çektim domuz ve ejderha hariç aldım hepsini.
  14. CRØXY

Şoka bakan var mı oba göre gitcem 2 şok var yakınımda.
  15. CRØXY

2 BİM gezdim hiç yok geçen sene geldiğinde steve almıştım creeper çekemedik :(.
  16. CRØXY

neden internetten bir şey alınmamalı

Hakkını veriyormuş ama :D Benim amcam da replika işlemci satarak yaptı Türkiye ye o soktu teplika işlemciyi zamanında tabii.
  17. CRØXY

SS'li konu atan elamana ne oldu?

Uyarıyı ben aldırttım da banlatanı bilmiyorum.
  18. CRØXY

Kızın mesajına 3 dk geç baktım diye konuşmuyo benle

Engelleme diye söyle neden diye sorarsa çünkü ben engelliycem de bas engeli.
  19. CRØXY

5000Tl hediye önerisi

Avcı bıçağı al pahalı böyle işlemeli falan.
  20. CRØXY

Birlikte oyun oynamak için ekip kuruyorum

Beraber İstanbul kapılarını zorlar mıyız hocam peki?
Top Bottom