Arama sonuçları: *

1. iamkafka

Iphone 14 pro max alınır mı?

2. el ile uğraşma git sıfır garantili al zaten pil sağlığı %80 e dayanınca zulüm oluyor. Tavsiye etmem 2. el hele de android kullanıyorsan.
  2. iamkafka

20-40 yaş arası oyun arkadaşı arıyorum.

Yaş aralığını rastgele koydum agalar. Maksat sohbet muhabbet saygı sevgi çerçevesinde olsun istedim. Dc kapatıldığı için oyun işi biraz saldım. zaten konuyu yazdıktan 1 ay sonra dc kapandı :D 1731690971 Steam arkdaşam kodum : 371850388
  3. iamkafka

20-40 yaş arası oyun arkadaşı arıyorum.

28 yaşındayım çevremdeki çoğu kişi oyun oynamayı bıraktı. Genel anlamda ortalama bir oyun tecrübem var ne iyi ne kötü. Makara sohbet muhabbet edecek agalar arıyorum. Dozunda olduğu sürece küfür benim için sorun değil. Apex legends, bf2042, helldivers2, vs bilumum oyunlarda varım. Lol de...
  4. iamkafka

Eski laptopa ssd taktım win10 kurdum açıldıktan sonra donuyor

Hdd olan laptopa ssd taktım, sökmüşken fanını temizledim termal macununu yeniledim. Usb'yle win10 kurdum. Laptop eskisine göre 4-5 kat daha hızlı açıldı ama 5 dk sonra donup hata verdi. 1-2 kez kapatıp açtım. Açılışta sıkıntı olmuyor fakat hemen donuyor. Sorun ne olabilir?
  5. iamkafka

Kasa monitör ve klavye önerisi

3000 tl verdiğin monitörde neyin ghosting ine bakıyosun aga?
  6. iamkafka

Kasa monitör ve klavye önerisi

https://www.amazon.com.tr/Samsung-Odyssey-LS24AG320NUXUF-Monit%C3%B6r%C3%BC-FreeSync/dp/B09V5JX3XS/ref=sr_1_5?dib=eyJ2IjoiMSJ9.Eo55GL_OHz8o-h2DdolwxkC0EbD7Og-kwjsF2GJL6kkwkimN-d2tHDip6w2GtN6JsRQZP-8niiB4TFU58ouLI_WwMebldpuhcbzxRC1fQnsxXg8KDmmd_az4pb3SXAagvgoP9bj5qUt9sJdcru8p6b5gwWENU3qcOC5WT7x0cK...
  7. iamkafka

İnce Hesap Güvenilir Mi?

İnce hesaptan 2 sene önce toplama pc aldım. Sıkıntısız bir şekilde 8 iş gününde elime ulaştı. Kendileri tüm parçaları takıp gönderdi sadece ekran kartını ben taktım. Direkt fişe takıp çalıştırdım. Halen sorunsuz bir şekilde kullanıyorum tavsiye ederim.
  8. iamkafka

Cs2'de anlık takılma sorunu

r5 5500 işlemci gtx 1660 super ekran kartı 16 gb ram e sahibim. Cs2 de oyun içinde anlık adamla karşı karşıya gelince mili saniyelik takılmalar yaşıyorum. Apex legend, bf1-5 gibi fps oyunlarında böyle bir takılmayla karşılaşmıyorum. Bu sıkıntı arada valorantta da oldu valoyu saldım. Fakat cs2'de...
  9. iamkafka

Apex Legends 200 ping sorunu

ben ekstra bir şey yapmadım. anladığım kadarıyla serverlarda sıkıntı vardı o dönem kendiliğinden 1 hafta sonra düzeldi.
  10. iamkafka

Aynı sorunu yaşayan 3 arkadaşım da oldu bugün, sanırım türkiyeyle alakalı bi sorun var. Ek olarak ISS alakalı bir durum olduğunu sanmıyorum; benimki superonline diğerlerinin türknet ve telekom. ben manisa arkadaşlarım yalova ankara ve bodrumda.
  11. iamkafka

Dosyaları 2 kez doğruladım, 1 kez sildim yükledim. Frankfurt1 de ping 54 gösteriyor, oyuna girince 180-200 ping oluyor
  12. iamkafka

İnternete kablo ile bağlıyım bf 2042, valorant, ea24 vs gibi oyunlarda ping sorunum yok mesela.
  13. iamkafka

Son 2 gündür Apex'te 200 ping alıyorum internetimde bir sorun olduğunu sanmıyorum çünkü diğer fps oyunlarında bir sorun yaşamıyorum. Güncellemeden sonra aşırı kasıyor karakterler donarak hareket ediyor. Bilgisi olan var mı?
  14. iamkafka

Steam indirme hızım düştü?

3 hafta sonra kendiliğinden düzeldi ne olduğunu anlamadım. Ekstra bir şey de yapmadım.
  15. iamkafka

Steam indirme hızım düştü?

100 mbps indirme hızım var superonline kullanıyorum. Dün birden indirme hızım düştü. Epic gameste indirme hızım normal. Ayarlarda indirme hızım sabit değil, önbelleği sildim yine de değişen bir şey olmadı. bilgisi olan var mı?
  16. iamkafka

1000 tl civarı mikrofon önerisi

Ara sıra twitchte yayın yapıyorum uygun fiyatlı performası iyi mikrofon arıyorum. 1000 tl den aşağı olursa daha tatlı olur, tşk
  17. iamkafka

ergonomik koltuk veya oyuncu koltugu önerisi lütfen

Hawk'ın fab serisi koltuğunu 6 aya yakın süredir kullanıyorum. Kumaş, destek, yastık kalitesi olarak gayet memnunum. 4400 TL'ye almıştım. Şimdiye kadar bi rahatsızlık yaşamadım. F/P olarak iyi olduğunu düşünüyorum.
  18. iamkafka

Çözüldü✓ Bu bilgisayarı Almalı mıyım

Söylediğin oyunlar için fazla donanımlı bir kasa. Daha düşük fiyata ideal pc yi bulabilirsin.
  19. iamkafka

Amazon'da 400-1000 tl bandında satılan markası duyulmamış mikrofonlar alınır mı?

https://www.amazon.com.tr/Coverzone-Profesyonel-Mikrofon-Condenser-Mikrofonu/dp/B0BXSNPW5W/ref=sr_1_16?adgrpid=141313154573&hvadid=678383909167&hvdev=c&hvlocphy=1012791&hvnetw=g&hvqmt=e&hvrand=5486836271455470351&hvtargid=kwd-316089563480&hydadcr=12168_2458766&keywords=mikrofon+%C3%B6nerisi&qid=1...
Geri