Arama sonuçları: *

• Users: Smesh
  • Order by date
  1. S

2.el Ekran kartı alıcağım 3060

normalde onlar mantıklı ama fps için, bu yapay zeka kod işinde sistem /95 cuda cekırdegı ıstıyor full nvıdıa şart koyuyor resmen
  2. S

Memnun musunuz? ses falan rahatsız ediyor mu
  3. S

Peki başka markalara extra 2k vermek mantıklı mı? 10 civarı, 8e buldum indiirmle 1775766609 hocam diğer modeller 10dan başlıyor, Son fıyat dıyıp duruyolar istanbuldakıler bi değişik, sırf sadece 12gb dıye geçiyorum 8k buna vermek yerıne 10k diğer markalara şansmı vermeliyim?
  4. S

Bakım yapmayı bılıyorum da başka modellere mı bakmalıyım ama onlar bundan 2k daha pahalı falan Isılar banada normal geldi de fanların 92 de dolaşması canımı sıktı ama piyasasından 1 2 k ucuz ne yapmalıyım
  5. S

[H3 id='Gigabyte+RTX+3060+Eagle+OC+Markas+bu']Gigabyte RTX 3060 Eagle OC Markası bu[/H3] 1775764876 satıcı İlk sahibiyim dedi, içi açılmadı etiketi duruyor dedi
  6. S

https://hizliresim.com/ko16c7y
  7. S

Selamlar oncelıkle 3060 eagle 12gb alıcağım furmarkda 100fps alıyor, tamamen normal mi 8Dakika test de 70derece hotspot 85, 12gb yapay zeka yazılım işlerinde kullanacağım için şart... Arc A750den geçicem 2k verip extra.. nedir mantıklımıdır?
  8. S

Çözüldü✓ Kasa aktif çalışıyor ama GÖRÜNTÜ GELMİYOR.

Sağolun, cha fandan çıkarıp, cpu fan taktım sorun düzeldi, boşunq herparcayi cikarip o kadar kafa yordum bu kadar basitmiş :/
  9. S

O kadar bilgim yok malesef, keşke olsada teknik servis falan uğraşmasam. Kule tipinde olabilirmi sorun braket baskı falan yapıyor, + sadece biosa sogutucusuz girebildim ondan sonra kuleyi taktım dahada sinyal gelmedi. Yarın stock kullancam ama kule kullanamazmıyım bu anakartta
  10. S

Evet öylede yaptım, zaten macun yenileme vakti geldi diyip mx-4 sürmüştum. İşlemci 5-10 dakka durdu boşta sonra taktim bir şey değişmedi braket baskı yapıyor ondan olabilirmi? Veya 3pinli fan darkın bendeki 4 1tane boşta kalıyor ondan olabilir mi?
  11. S

Dark x123, adam akıllı intelle ilgili video göremediğim için, Bu videodan görüp yaptım. Ve evet birşeylere basıyor braket ama başka nasil kurucam ki 1768689365 Bende 4 yer var, kule tipinden çıkan 3 ondan olabilir mi, 3çıkışı bağlamıştım 1768689463 Braktet soyle baski yapiyor
  12. S

Olay şu şekilde gelişiyor, kule tipi işlemci soğutucusu takıyorum görüntü gelmiyor hiçbir şekilde bios pilini çıkarsam da, ama sogutucusuz bios ekranina girdim sorun sogutucuda mi acaba
  13. S

Evet seçiyorum, hdmi ,hdmi 2,dp hepsi off nerdeyse , tv den ise hdmi ile biosa 1girdim 1kere sonra birdaha giremedim, girdiğimde ise bios pilini tak çıkar yapmistim. Simdi tekrar yaptim ins olur 1768686450 Tvde artık calismiyor 🥲 1kere biosa girdim, ordada cpu fan takili değil yuksek...
  14. S

Bios pilini söküp calistirmayi denedim, asus monitorumde hdmi olsun dp olsun sinyal yok hatası alıyorum (daha sabah sorun yoktu) televizyona bagliyorum bios ekranina kadar gidiyorum. Monitor sinyal yok diyip duruyor 1768683932 Hocam bilmiyorum farkli hdmi denedim dp denedim sinyal yok diyor...
  15. S

Ramları tek tek değiştirdim sonuç yok Bios pilini degistirdim, sonuç yok İşlemci tak çıkar yaptım, sonuç yok Yapay zekaya okuttum fotoğrafları sorun yok diyor. Neden goruntu vermiyor bu sinirim bozuldu tamirciler çok fazla para istiyor öğrenci insanım napmam lazım
  16. S

Boyle montaj yapmistim kule tipi pinlere temas var ondan dolayi olabilir mi
  17. S

Denicem bakalım ondada duzelmezse işlemci gg sanirim
  18. S

No sinyal yazisi disinda bir şey cikmiyor 1768668227 Ramlari tek tek denememe ragmen hala sonuc alamadim, bilmiyorum artik napicam
  19. S

Deniyorum ins duzelir 1768667988 bir şey degişmedi malesef
  20. S

Ramleri cikardim birseyle silmem falan gerekiyor mu silgi vs
Geri