Arama sonuçları: *

1. M

Yardım... DP Kablo Monitörüm Görmüyor.

Lenovo R25i-30 Monitör Kullanmaktayım. Yaklaşık 1 Haftadır Sorunsuz Şekilde Kullandım. Bugün sabah kasami actigimda monitörüme.goruntu gelmedi. Monitörüm Standyby Mode yazısı gelip kapandı. Tekrar tekrar denememe rağmen hep aynı sorunla karşılaştım. Yardımınıza ihtiyacım var. 1703192097 HDMI...
  2. M

Ana Konu Lenovo Legion R25i-30 Kullanıcıları

Almış olduğunuz DP kablosunun linkini ekleyebilir misiniz
  3. M

Ana Konu Lenovo Legion R25i-30 Kullanıcıları

Bugün Aynı Sorun Bendede Oldu. HDMİ Kablosu ile Bağladığımda Görüntü Geliyor Ancak DP Kablosu İle Görüntü Gelmiyor. Çözüm Var mı ? 1703144024 Hocam Sorunu Çözebildin mi ?
  4. M

Fiyat-Performans 27 İnç Monitör

Çok sağol başkan ama hem fiyat olarak bütçemi aşıyor bi de 75 hz
  5. M

Çok sağol başka önerebileceğin model var mı
  6. M

Konu günceldir yardımlarınızı bekliyorum
  7. M

Başlıkta da belirttiğim gibi 27 İnç fiyat olarak uygun performans olarak iyi bir monitör önerilerinizi bekliyorum. Bütçe en fazla 5000 TL..
  8. M

kreatin önerisi / toz önerileri

Hocam memnun kalırsın bcaa ve protein tozunu kullanıyorum gerçekten çok memnunum.
  9. M

Deneyebilirsin hocam ama bence kullandığından şaşma değişmekte ısrarcıysan istersen SSNSPORTS ye de bakabilirsin.
  10. M

Hocam Creatine de markaya fazla takılma ama PROTEİNOCEON gönül rahatlığıyla alabilirsin. Lansman indirimleri oluyor onları takip et derim.
  11. M

20K Bandında Monitör Dahil Sistem Tavsiyesi

2-3 K Artırabilirim Dediğiniz Sistemleri Takibe Aldım Çok Sağolun
  12. M

Yardımcı Olacak Arkadaşlar.Var mı ?
  13. M

Arkadaşlar Merhaba 20K Bandında Monitör Dahil Son Zamanlarda Çıkan Oyunları Sorunsuz Şekilde Oynayabileceğim Monitör+Kasa Arıyorum. Yardımcı Olacak Arkadaşlara Şimdiden Teşekkür Ediyorum.
Geri