Arama sonuçları: *

1. bkilic

Kurtarılan dosyalar açılmıyor

Yanlışlıkla fotoğraflarımı sildim bir kaç program ile geri getirdim fakat fotoğraflarımın hiç biri açılmıyor bu dosya biçimi desteklenmiyor olabilir diyor yardımcı olacak var mı?
  2. bkilic

DOCP dışında ram mhz arttırma

Selamlar sıfır bilgisayar topladım ramlerimin fabrika çıkış hızı 4200mhz ama 6000 destekliyor. 4200mhz de iken sıkıntı yok pcde hiç bir türlü ama DOCP açıkken bilgisayarda saçma sapan hatalar oluyor, ısınma daha fazla oluyor çoğu oyundan hata vermeden durduk yere atıyor, 6000mhz'i farklı şekilde...
  3. bkilic

DOCP açınca bir çok sorun ve hatasız oyunlardan atma

Selamlar sıfır bilgisayar topladım ramlerimin fabrika çıkış hızı 4200mhz ama 6000 destekliyor. DOCP açıp 6000mhz'e çıkardım fakat DOCP açıkken bilgisayarda saçma sapan hatalar oluyor, ısınma daha fazla oluyor çoğu oyundan hata vermeden durduk yere atıyor DOCP kapalıyken yapmıyor ama 6000mhz'i...
  4. bkilic

Bilgisayar PS5 kolunu görmüyor

Bluetooth ile bağlanılabiliyor evet ama böyle sorunlar yaşanıyor zaten, PS5 kolunu pc desteklemez demenize direkt yanlış bilgi denmişte ondan dolayı sordum.
  5. bkilic

Bilgisayar PS5 kolunu görmüyor

Nasıl yanlış bilgi acaba? Resmi olarak ben de desteklemediğini biliyorum. Eğer öyleyse aydınlatırsanız sevinirim
  6. bkilic

Bilgisayar oyunlarda bazen restart atıyor.

Selamlar sistemim imzam'da var. Bilgisayar'ı yeni topladım bazen oyunlarda alakasız şekilde hiç bir hata vermeden restart atıyor kendi kendine. Bios'ta değiştiğim tek şey DOCP1 haline getirdim ramlerin mhz'ini kullanabileyim diye. Sorunu nasıl çözeriz acaba.
  7. bkilic

FIFA İçin Gamepad Önerisi

Ben kendim Dualsense kullanmayı daha çok seviyorum çocukluktan playstation koluna alıştığım için, istersen Dualsensede bakabilirsin aynı fiyat bandında
  8. bkilic

FIFA İçin Gamepad Önerisi

9. Nesil Xbox kolu alabilirsin amazonda 2699₺. Pc için sıkıntı çıkarmaz tertemiz kol. https://www.amazon.com.tr/Microsoft-Wireless-Controller-Nesil-Siyah/dp/B07SDFLVKD/ref=sr_1_5
  9. bkilic

Çözüldü✓ Uygun mu bu anakart bu kasaya

Kasa Micro ATX ile Mini ITX destekliyor, Anakart ise ATX. Uyumlu değil bu anakart için daha büyük kasa lazım.
  10. bkilic

beyler sıkıntıdayım yardım

Televizyonlarda gerçekten kaliteli bir şey istiyorsan Samsung ya da LG alman gerekir, bütçen çok düşük değil Samsung'un modelini alabilirsin. Ya da TCL var Google'ın televizyonu Türkiye'ye yeni yeni geliyor kendi evimde kullanıyorum çok memnunum. 1718833094...
  11. bkilic

İphone 15 Pro 128 yeterli olur mu?

Çok fazla fotoğraf video biriktiren biriysen 256 almak daha mantıklı olur ama icloud kullanırım diyorsan alabilirsin bence
  12. bkilic

Öneri Asus Rog Azoth VS Claymore II

Ben ROG Claymore öneriyorum numlock olmayan klavyeler hala hoşuma gitmiyor. Claymore'da kablolu ve kablosuz bağlantıda var, Numlock kısmı çıkartıp takılabiliyor istediğin tarafa ve bilek desteği de var.
  13. bkilic

Display Port bozuldu, almak gerekir mi?

Selamlar display port kablom bozuldu şu an HDMI kullanıyorum. Monitörüm 165hz display port kablosu alsam iyi olur mu yoksa HDMI devam mı?
  14. bkilic

Amazon Prime Yurtdışı için 6 ay Ücretsiz (18 - 24 yaş aralığına)

USA için diyor ama yanlış mı bakıyorum
  15. bkilic

akıcı ekran kaydı nasıl alınır

Topaz Ai kullanıp videonun değerlerini değiştirip After Effects ile ince ayar yapabilirsin.
  16. bkilic

youtube reklam engelleyici yüzünden video açılmıyor

AdGuard reklam engelleyiciyi kullanmayı dener misin?
  17. bkilic

youtube reklam engelleyici yüzünden video açılmıyor

Youtube bu konuda çok kısıtlama getiriyor maalesef, videoları açsa bile reklam engelleyici kullandığını anlayınca videoları çok yavaşlatıyor internet yavaş gibi. Premium almak dışında nasıl bi şansın var tam bilmiyorum.
  18. bkilic

📽️ Aklınızda Kalan En Sürükleyici Film 📽️

Süper kahraman filmi seviyorsan ve izlemediysen The Dark Knight
  19. bkilic

Çözüldü✓ İki psu arasında kaldım

High Power PSU piyasasında kaliteli markalardan biri, kendi ürünlerini direkt kendileri üretiyor başka bir firmaya yaptırıp satmıyorlar.
Geri