Arama sonuçları: *

• Users: Oziiy
  • Order by date
  1. O

14600k anakartla beraber yandı

deepcool pk650-d psu deepcool ak400 digital kule tipi soğutucu XPG Lancer RGB 16GB 6000 MHz DDR5 CL30 Ram X2 tuf b760m-plus wifi II ddr5 anakart 14600k işlemcim 1732636437 doğru taktığıma gerçekten eminim normal bi şekilde anakarttaki kapak falan da kalktı her zamanki gibi ve yanarken aynı...
  2. O

14600k anakartla beraber yandı

Her şeyi doğru mınte ettiğimi düşünüyorum çalıştırdığımda yandı işlemciden kaynaklı olabilir mi yoksa çöp olacak çünkü anakarttan kaynaklıyla iade vs alamamdiye düşünüyorum
  3. O

Yardım Anakartım işlemcimi yakmış olabilir ne yapmam gerekir?

Ak400 digital kule tipi soğutucu kullanıyorum da onu monte ederken falan sıkmış olma ihtimalim vs var mı sizce
  4. O

Ekran kartı bağlantı yerinde bu normal midir ?

Evet diğer tarafta da var internetteli görsellerde hiç böyle bir şey görmeyince endişelenmiştim
  5. O

Ekran kartı bağlantı yerinde bu normal midir ?

En sağdan ikinci pin diğerlerinden kısa aynısından diğer yüzde de var tam aynısı ve çok düzgün ayrıca yerini de düşününce benim yapmış olma ihtimalim yok gibi işlemci sorunum yüzünden pcyi açamıyorum şu an test edemedim2 gün önceye kadar sorunsuz çalışıyordu ama eskiden de böyle miydi bilmiyorum...
  6. O

Yardım Anakartım işlemcimi yakmış olabilir ne yapmam gerekir?

Ben abisiyim de daha önce defalarca taktım yine normal okuyla çentiğiyle taktım sokeyi kontrol etmedim önceden atılan hatalı soket olabilir denen videodaki gibi bir şey olmuş olsa da bu kanıtlanabilir mi sizce
  7. O

Çözüldü✓ Hangi yükseltme daha mantıklı

pardon anakart diyecektim
  8. O

TUF b760m-plus anakarta ddr5 ram önerisi

TUF GAMING B760M-PLUS WIFI II anakarta uygun fiyatlı ddr5 ram önerisinde bulunabilir misiniz? işlemcim 14600k olacak
  9. O

Çözüldü✓ Hangi yükseltme daha mantıklı

4060ti 13400f h610m-r gibi bir sistemim var işlemci içiçn uyguna 14600k aldım bi arkadaştan ama şu anki anakartım tam besleyemiyor .bu yüzden ana kart değştirmek istiyorum ddr5e geçersem ekstra ram masrafı da olacak diye çok düşünmüyordum ama ddr4 olsa da ram yükseltmem gerekecek gibi duruyor...
  10. O

Anakartımın desteklediği watt'dan çok isteyen işlemci çalışır mı?

merhaba ben konuyu açan arkadaşın abisiyim konuyu benim için açtı da ekran kartım 4060ti 8gb. bi fırsat oldu 360hz monitör aldım da fps oyunlarında onun altına düşmesin diye işlemci yükseltmeyi düşündüm çok mu saçma olur
  11. O

Ak400 digital h610m-r ile uyumlu mu

aldım sorunsuz çalışıyor
  12. O

30-35 k sistem önerir misiniz?

Monitör vs hariç sadece kasa için bütçe bu nasıl bir şey önerirsiniz
  13. O

bu ayak monitörüme uyumlu mu

Teşekkürler
  14. O

bu ayak monitörüme uyumlu mu

https://www.amazon.com.tr/dp/B01AI2YGK4?tag=akakceprime-21 bunu alsam monitörüme uyar mı https://www.hepsiburada.com/msi-g244f-flat-rapid-ips-1920x1080-fhd-16-9-170hz-1ms-freesync-premium-gaming-monitor-p-HBCV00004V6CUI?magaza=BETA%20PLUS%20TEKNOLOJ%C4%B0 monitör bu
  15. O

arkadaşımın valorantı f11 ile bozuluyor.

radeon rx 570 ekran kartı var oyunu açtıktan sonra f11 yapınca çözünürlüğü değişmemiş görünse de crosshair falan bozuluyor çözünürlüğü düşürmüş gibi ne yapsak düzelmedi yaşayan ya da düzelten oldu mu hiç?
  16. O

4060ti 8 gb 13400f performans normal mi

ekran kartı 60ı geçmiyor işlemci de soğuk genelde dx12 güncel ama diğerlerine bakmadım bi bakayı teşekkürler
  17. O

4060ti 8 gb 13400f performans normal mi

3200de çalışıyor xmpyiaçtım 1701244385 win10a geçtim arttı fpsler şimdilik o testlerdeki kadar olmasa da yakın
  18. O

nvidia denetim masası renk ayarı

teşekkürler
  19. O

nvidia denetim masası renk ayarı

Geri