Arama sonuçları: *

1. E

YD iPhone 16 pro mu iPhone 17 mi

Bende tasarımını yalan olmasın beğenmedim daha önce 14 pro kullanıyordum o üç kameraya çok alıştım şimdi iki kameraya geçmek biraz tedirgin ediyor ama yeni de olsun istiyorum alayım 5 yıl beni ileri atsın kafasindayim 1774124364 Bende tasarımını yalan olmasın beğenmedim daha önce 14 pro...
  2. E

YD iPhone 16 pro mu iPhone 17 mi

Yurt dışı sıfır iPhone 16 pro ya da iPhone 17 alacağım sizce en mantıklı seçim hangisi olabilir biraz görme problemim var 17de 3000nit olarak geliştirilmiş o yüzden ona daha sıcak bakıyorum sizden de fikir almak istedim Ve bu işlerde bilgisi olan arkadaş varsa güvenilir alabileceğim bir yer var...
  3. E

Sarı siteden iPhone 17 pro sıfır kapalı kutu alınır mı ?

Yok zaten bende yurt dışı arıyorum sıfır kapalı kutu deniyor ama emin olamadim açıkçası
  4. E

Sarı siteden iPhone 17 pro sıfır kapalı kutu alınır mı ?

Merhaba dostlar sarı sitede 45000 civarına sıfır kapalı kutu iPhone 17 pro satılıyor. Almayı düşünüyorum fakat daha önce alan arkadaş var mı? Çünkü kutuları sonradan paketlenebiliyormuş bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim
  5. E

Ets2 ''geçerli bir grafik cihazı bulunamadı'' hatası

aynı sorun bende de var her şeyi yaptım çözemiyorum sen çözebildin mi
  6. E

Çözüldü✓ Arpelia marka masa kullanan var mı

ben bunu kullanıyorum çok memnunum fiyatına göre muazzam
  7. E

❌İndirim Bitti! Vatan seçili bilgisayar parçalarında yüzde 20 indirim

Beyler bu mu alınır: https://www.vatanbilgisayar.com/asus-tuf-geforce-rtx-5060-ti-oc-16gb-gddr7-128bit-dlss-4-ekran-karti.html yoksa bu mu: https://www.vatanbilgisayar.com/msi-geforce-rtx-5070-gaming-trio-oc-12g-gddr7-192bit-dlss-4-ekran-karti.html
  8. E

15.000'e kadar telefon önerisi

selam arkadaşlar başlıkta olduğu gibi 15.000e telefon arıyorum önemli olan şey ekran kalitesi. kameraya önem vermiyorum önerilerinizi bekliyorum
  9. E

Ryzen 5 5600 + RX5700XT'li sistem oyun oynarken kapanıyor

benim kanaatime göre kaç watt olduğu tabii ki önemli fakat konu yetmemek değil güç stabilizasyonunu yapamıyor diye düşünüyorum bence ilk PSU değiştirsen senin için daha iyi olur
  10. E

Ryzen 5 5600 + RX5700XT'li sistem oyun oynarken kapanıyor

rx 6800xt kullanıyorum bazen masaüstünde bile kapanıyordu güç kesiyordu direkt özellikle oyunlarda, her şeyi değiştirdim işlemciden ana kartına SSD vesaire düzelmedi PSU değiştirdim ve şu anlık bi problem yok çözüldü sanırım.
  11. E

Sapphire Pure RX 9070 XT Ekran Kartım Sorunlu mu ?

rx 6800xt kullanıyorum aynı sorun bende de oluyor bazen ise kafasına estiğinde direkt kapatiyor
  12. E

15000 butce ile ekran kartı önerisi

şuan aktif olarak 6800 xt fe versiyonunu kullanıyorum, driver üzerinden fan ayarını değiştirdiğim zaman wattman hatasına düşünüyorum kartın serin çalışmasını istiyorum ama fan ayarlarına ellediğim zaman ya ekran gidiyor ya da reset atıyor 1743128986 kartın FPS performansından gayet memnunum ama...
  13. E

AMD düşünmüyorum hocam illallah ettirdi bana artık driver sorunları vesaire
  14. E

arkadaşlar 6800xt satacağım AMD'nin sorunlarından bıktığım için Nvidia ekran kartına geçmeyi düşünüyorum. Aklımda 4060-4060 Tİ ya da 3080 düşünüyorum BÜTCE 15 BİN TL 2.EL EKRAN KARTI ÖNERİSİ İSTIYOEUM
  15. E

Altyapısı olmayanlar için internet tavsiyesi

hangi şehirdesiniz ve firmanın adı nedir acaba
  16. E

Garanti bbva bonus kartlılara 1 aylık Geforce Now hediyesi!

arkadaşlar kullanmayacak ihtiyacı olmayan varsa atabilirse bana çok sevinirim
  17. E

2K gaming için ikinci el ekran kartı önerisi

temiz rx 6800xt bulabilirsen ikinci elin en fiyat performans kartı.
  18. E

Adresimin üstünden başka biri internet almış

adresimin üstünden başka biri kendi dairesine internet bağlatmış ve internet başvurusu yapamıyorum interneti alan kişi türknet kullanıcısı, türk neti aradığımda ise biz bir şey yapamayız kendinizin bulması gerekiyor diyor gerçekten inanılmaz bir sistem bunu nereye şikayet edebilirim bilgisi olan...
Geri