Arama sonuçları: *

1. Karadelik

Bilgisayarımı Bu Fiyattan Koydum Hakkaniyetli Bir Fiyat Mıdır

Tamam ve geri kalan her şey 6500 mü
  2. Karadelik

İçindeki corsair 16 gb daha fazla ediyor hocan Allahınız aşkına bu kadar öldürmeye gerek var mj
  3. Karadelik

Hocam zaten 20 yazdım ama paxarlıkla 15 e inerim ama direk fiyato 15 koyarsam 10 a indirirler buda istemediğin bir durum paraya ihtiyacım var
  4. Karadelik

Uzun süredir ikinci el masaüstü fiyatlarına bakmıyorum bu yüzden piyasa hakkında bir fikrim yok direkt ilanımın açıklamısını koyuyorum 20k fşyat koydum sizce iyi bir fiyat mıdır teşekkürler Merhabalar bilgisayarı itopyadan aldım youtube de Donanım Arşivi DA-V5 olarak bulabilirsiniz temiz...
  5. Karadelik

Suriye İdlib'e Gidenler Varmı?

hocam Allahın izni ile gideceğim ama bende bilmiyorum orayı gitmeyeli seneler oldu yinede gelirseniz yazarsanız orda olursam buluşuruz çay içeriz 1779214336 Hocam bu konuda çok fazla ön yargı olduğuna inanıyorum gerçekten gezilecek çok fazla yer var ama idlip çokta gezilecek bir yer değil şam...
  6. Karadelik

Suriye İdlib'e Gidenler Varmı?

Hocam benim memeleket olur yazın gideceğim beraber gezeriz gitmeyeli seneler oldu
  7. Karadelik

Kuranı Kerim'de İnanılmaz Bir Çelişki Buldum.

KEHKEHEKH çok komiksiniz gerçekten yarılacağım gülmekten bizim uydurduğumuz(?) cevaplar kabul etmemek sizin sorununuz ve bu sizin sadece beğenmediğiniz için redediyorsunuz cevaba karşılık bir argümanınız yok sadece beğenmiyorsunuz. Siz bana 2+2 nedir diye soruyorsunuz ben size 4 diyorum siz...
  8. Karadelik

Üslüp muhattaba göre şekil alırsa sizin gibi tartışma ahlakından yoksun ve köşeye sıktıştığında verilen cevabı beğenmediğinde klişe cevap veya kaçamak cevaplar vererek geçiştiren birisine sert biz üslüpla konuşmalıydık hala sizlerle üslüplü konuşmaya çalışıyoruz 320ye yakın sorunuz varmış...
  9. Karadelik

Bilgisayarınızdaki Duvar Kağıdını Hangi Siteden Aldınız?

rica ederim hocam bazen gözüm dalıyor ordaki fotoğrafa bazen yeşil içimi açıyor diyorum bu dünya ne kadar büyük ne kadar güzel bazen eski bir yer çıkıyor insan diyorum neler yapıyor mutlu ediyor insanı içimi ferahlatıyor size yardımcı olduysam ne mutlu bana
  10. Karadelik

Bilgisayarınızdaki Duvar Kağıdını Hangi Siteden Aldınız?

Hocam hemen kişiseleştire giriyorsunuz ordan windows spot seçiyorsunuz arka plandan ve windows size birbirinden güzel kaliteli fotoğraflar koyup arada bir değiştiriyor iç ferahlatıcı güzel resimler oluyor ben öneririm(ssi almak için çok uğraştım yapamadım)
  11. Karadelik

haşa ne tamamım nede iman ekspertiziyim bunu mesajımın başımda da belirtim demeye çalıştığım şey Allah kuranda biz gönderdik ve onu biz koruyacağız diyor sen korunup korunamadığını bilemem diyorsun buda senin dediğin Allahın dediği bir şey inkar etmek olmuyor mu
  12. Karadelik

mümin olup olmadığınızı anlayamadım olup olmadığınızda beni ilgilendirmez ama müminsesiniz nasıl değiştiğine ihtimal veriyorsunuz anlayamadım
  13. Karadelik

Hocam haşa tanrı değilim ama daha önce çok tartışmalarınızı okudum ayeti bağlamdan koparıp anlamı çarpıtıyorsunuz biri size sonrasını okuyunca klişe cevaplardan bıktım tarzı cevaplar veriyorsunuz maalesef gördüğüm şey amacınızın öğrenmek veya tartışmak değil sadece fitne olduğu ayrıca konuları...
  14. Karadelik

Kusura baıkmayın sizin art niyetten başka birşeyiniz yok defalarca bu tarz konular açtınız konuların cevaplarını klişe cevap diyerek geçistirdiniz haftada bir eski konularınızı yükseltip tekrardan geliyorsunuz size bir şey açıklamaya çalışmak maalesef boşuna dilerim yaradan kalbinizin gözünü...
  15. Karadelik

En Sevdiğiniz Sagopa Şarkısı

Ben hüsrana komşuyum
  16. Karadelik

Mezuniyet Sahneye Çıkış İçin Şarkı Önerisi

Çikita muz
  17. Karadelik

İş Yerindeki Bi Kız Bana Bakıp Gülümsüyor

hocama katılıyorum konuşmaktan zarar gelmez
  18. Karadelik

Replika ayakkabı site önerisi

Hocam replkalar artık ucuz değilki maalesef fiyatları böyle bende saçma buluyorum ama işte alan alıyor
  19. Karadelik

Adıyamandaki magaza açılışı indirimleri?

Bune ya videoyayı kaldır sesleri bırak savaş videosu sürekli kadın çığlığı var
  20. Karadelik

Replika ayakkabı site önerisi

Hocam replika almaktansa Flo outlet mağazaları var oraya gitmek bence daha mantıklı replika bir ayakabıya 1500 vermektense Lumberjack bir spor ayakkabıyı 1500 TL'ye aldım orjinalliğinden emin olduğum sağlam bir ayakabbı öneririm
Geri