Arama sonuçları: *

1. T

Oyun Giriş Sinematiği ve Story Timeline

Kendim öylesine otururken bir anda ilham geldi ve giriş sinematiği ile story timeline yazdım metin şeklinde yorumlarınızı bekliyorum. Sinematik Story
  2. T

Kablosuz Gaming Kulaklık Önerisi

Kablosuz kulaklık alacağım bilgisayarda kullanmak için.Genelde oyunlarda veya youtube,film ve dizi izlerken kullanıcam.Razer barracuda x tarzında bir şey bakıyorum görünüş olarak sade istiyorum yani.3 - 4 - bin lira bandına çıkabilirim en fazla. Nedir öneriniz bu kriterlerde ?
  3. T

Monster Tulpar Alınır mı ?

İletişime geçebilirsiniz benimle almaya karar verirseniz veya internette farklı model görürseniz benimkine yakın ve merakınız olursa fps değerlerini iletebilirim çok bir şey değişeceğini sanmıyorum
  4. T

Kullandım?
  5. T

4050 nin seni tam anlamıyla tatmin edeceğini sanmıyorum bence 4060 modellerine yönel
  6. T

Monster kullandınmı orası bile muamma kullanmadığın ürün hakkında konuşma bırakın şu ön yargıyı ya ben kullandım ve memnun kaldım nakit ihtiyacından dolayı satıyorum sanki açıp baktınmı içini iyi değil diyosun
  7. T

Ne yapmayı düşünüyorsun laptop ile
  8. T

Benim malımı alman için söylemiyorum yanlış anlaşılmasın ama 4050 alırsan pişman olursun çok net tereddüt etmeden emin şekilde söylüyorum bunu
  9. T

Hiçbir sorun yaşamadım 1714070381 @AdnanE alıyor musun 1714070485 @AdnanE cevap yazar mısın beğenmek yerine
  10. T

Öneri 35-40k bandı Gaming laptop önerisi

İkinci el e yönelmeyi düşünürseniz profilimdeki ilana göz atabilirsiniz bende nakit ihtiyacından satıyorum maalesef ekonomik sıkıntılar
  11. T

En son 37 olur
  12. T

Ne demek istediniz anlamadım tam
  13. T

Anlamadım
  14. T

Çözüldü✓ 35-40 BİN TL ARASI EN İYİ LAPTOP ÖNERİLERİ

Maalesef Antalya'da yaşamıyorum eğer İstanbul da bir tanıdığın varsa halledebiliriz veya ben ürünü kargoya veririm sana sms gelince sende havale yaparsın gibi şeyler olabilir
  15. T

40.000 ₺ civarı gaming laptop tavsiye.

İkinci el e yönemeyi düşünürseniz profilimdeki ilana göz atabilirsiniz
  16. T

Monster tulpar t7 v20.6.2 kullanıcısıyım gayet memnun kaldım ben fakat nakit ihtiyacından dolayı satıyorum bir sıkıntısı olduğundan değil
  17. T

Yardım 30-35k Laptop Önerisi

Bütçenizi biraz aşıyor ama ikinci el d yönelmeyi düşünürseniz profilimdeki ilana göz atabilirsiniz
  18. T

35000-46000 TL laptop önerisi

Hocam ikinci el e yönelmeyi düşünürseniz profilimdeki ilana göz atabilirsiniz
  19. T

Gaming Laptop ÖNERİSİ

Eğer ikinci el e yönelmeyi düşünürsen profilimdeki ilana bakabilirsin az bir şey aşıyor bütçeni ama bence f/p olur gayet almadan öncede her türlü test imkanını sunarım bende memnunum fazlasıyla ama ekonomik sıkıntılar işte nakit
  20. T

Öneri 40k bandında laptop lazım

İkinci el e yönelmeyi düşünürsen profilimdeki ilana bakabilirsin almadan önce de test imkanı sunarım
Geri