Arama sonuçları: *

1. A

600 700 k Arası Araç Önerisi

Bende manuel 1.4 tsi golf6 var. 700 bin civarina citir hasarlilarindan bulursun. Surmesi cok keyifli bir araçtır. Tavsiye ederim bu arada aractan beklentilerini yazarsan daha iyi yardimci olunabilir. Yilda kac km yaparsin kac kisi kullanacaksin. Manuelmi otomatikmi ,japon grubumu,almanmi vs vs...
  2. A

Kral G2 sistemini revize etme zamanı

Merhaba herkese 2018 yılında donanım.arşivinin kral g2 masaüstü sistemini almıştım. R5 2600 , rx570 ekran kartina sonradan sadece 8gb ram ekleyerek 16 gb ye yükselttim. Şuanda fc26 düşük orta ayarlarda 40 fpslerde oynuyorum ancak yetmemeye başladı çünkü ilk açtığımda uzun süre oyunun kendine...
  3. A

Günlük kullanım için telefon önerisi

Samsung galaxy a35
  4. A

50k bütçe ile önerebileceğiniz laptoplar nelerdir?

Laptop alacağım ama kafam karışık asus tuf a15 düşünüyorum sizin önereceğiniz laptoplar nelerdir?
  5. A

Clash of clansta klanıma adam bulamıyorum

Klanıma adam bulamıyorum sevgili forum sakinleri. Oynayan arkadaşlarım varsa klanıma beklerim. #9YYRJG0G Klan adı: DİVAN-I HÜMAYUN
  6. A

Seat İbiza 1.4 tsi fr coupe LPG uyumlu mudur?

Tsilarda lpg onerilmiyor ama taktiranlar var
  7. A

Okulda izlemek için film önerisi lazım

Drisyam diye bir hint filmi var buda cok popüler ama cok iyidir 1 ve 2 si var
  8. A

CoC Hesabı satılır mı?

Para ermez kardesim full hesaplar 1.5k civarı satiliyor. Facebookta gruplar vardı oralarda satiliyordu diye biliyorum.
  9. A

MSÜ FYT'ye Nasıl Hazırlanılmalı?

Kardeşim ben sana öneride bulundum. Boksörler ciğerlerini açmak için koşu yaparlar. rocky filmlerini izlemişsindir diye düşünüyorum. Oradaki hocaya'da durumu anlatırsın, o seni hazirlar. Kolay gelsin. Hakkında hayırlısı olsun.
  10. A

MSÜ FYT'ye Nasıl Hazırlanılmalı?

kardeşim en yakındaki boks kulubüne gidip yazıl ne kadar süren var bilmiyorum ama 1 ayda mekiğide şınavıda 100 leyecek kadar iyi yol alırsın ama boks kulübünün antrenmanları haftada en az 4 olmalı ve sende ekstradan koşu için ciğerlerini açmalısın 400 metre koşu hiçbirşey değil. bunlar çok basit...
  11. A

Super box modemi ne işe yarar?

Yok modeminde parasini sözleşme içinde ödettikleri için bende kaldı :)
  12. A

Oyun listenizi atar mısınız?

Clash Royale sardım bu sıralar :) -Rdr2 Dark souls seviyorsan birde Nioh2 var onuda tavsiye ederim
  13. A

Super box modemi ne işe yarar?

Selamun aleyküm hayırlı ramazanlar herkese. Turkcell superbox sözleşmem bitti ve elimde modemi kaldı. Bu modemi ne yapsam diye düşünüp duruyorum. Modem olarak kullanamam router olarak kullanılabilirmi? Bilgili arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim.
Geri