Arama sonuçları: *

1. P

Laptop 2. ekran olarak kullanılır mı ?

Merhaba elimde fazladan laptop var ben bu laptopu kasaya bağlayıp 2ci ekran yapabilirmiyim laptopta hdmı portu var ?
  2. P

Bulut tavan mantıklı mı?

Selamun aleyküm arkadaşlar galiba yeni eve taşınacağız, ilk defa özel odam olacak odama bulut tavan yaptırmak istiyorum. internette çok açık kalırsa yanar gibi şeyler duydum direk odamı aydınlatmak için kullanacağım yani sürekli açık olacak. ona özel ledler var mı? yaptırırsam masaüstü...
  3. P

Çözüldü✓ i5 12th işlemci Çekirdeği Çok Isınıyor

Ama ben oyunu direk açınca fırlıyor sıcaklık. Evet söküp tekrar montajlamayı deneyeceğim yada direk vatana götüreceğim 1721902650 Evet mutfakta kurulu setup ortam sıcak
  4. P

evet bende düşündüm yanlış montaj olabilirmi diye çünkü işlemcinin ısındığı yerde ekran kartı 75 üzerine çıkmıyor
  5. P

Malesef stok soğutucu yok montajı ben yapmadım vatandan aldım vatanda yaptılar
  6. P

Merhaba arkadaşlar başlıkda belirttiğim gibi işlemci çekirdeğim çok ısınıyor boşta 50-60 Derecelerde normal çalışıyor ama herhangi bi oyun açınca hemen 90 99 Derecelere çıkıyor. Sistem daha 1 aylık sıfır aldım. Hava soğutma var sistemde. Hava Soğutmam: XIGMATEK APACHE PLUS 120MM
  7. P

100mbps internet steamde 100mbps indirme verir mi?

Arkadaşlar şimdi öğrendim arkadaşımın göstergesi bit cinsindenmiş onda 89 Mbit/s gösteriyor yani 12 13 mb/s yapıyor dimi?
  8. P

1717184138 Ama arkadaşımında evinde 100mbps olduğunu iddia ediyor ve o steam'de 70 mb/s indirme alıyor
  9. P

Merhaba arkadaşlar eve 100mbps internet bağlatacağız şuanki internetimiz 25mbps ben steam'de 1mbps indirme alıyorum nadiren 2ye çıktığı oluyor şimdi ben 100mbps internet bağlatırsam bu 100mbps yakın olucak mı ve oyunlardaki ping oranım değişir mı?
  10. P

Asus b450m-k II VS Gigabyte A520m H

Dediğini düşündüm ve gerçekten mantıklı geldi galiba dediğiniz anakartı alacağım teşekkürler
  11. P

Evet
  12. P

Selamun aleyküm arkadaşlar, başlıkta Yazdığım gibi Asus b450m-k II mi yoksa Gigabyte A520M H mı almalıyım. Veya sizin önerdiğiniz bir Anakart var mı Kullanacağın işlemci Ryzenn 5 5500
  13. P

Kulak içi oyuncu kulaklığı önerisi

Merhaba arkadaşlar başlıkta yazdığım gibi kulak içi oyuncu kulaklığı arıyorum çok uzun süre kullanmayacağım yazlık idare etmesi yeter oynadığım oyunlar genelde hayatta kalma oyunları arada bir cs2 giriyoruz ekiple
  14. P

Windows 11 kurulum usb'si kaç gb olması lazım?

Teşekkürler
  15. P

Windows 11 kurulum usb'si kaç gb olması lazım?

Merhaba arkadaşlar yakın zamanda freedos sistem alacağım buna windows 11 kuracağım windows 11 kurulum usb'si en kaç gb olmalı?
  16. P

Minecraft yapı sıklığı arttırma?

Selamın aleyküm arkadaşlar biz arkadaşımla aternos üzerinden modlu minecraft sunucusu açtık yüklediğimiz yapı modları çok nadiren çıkıyor birçoğunu hayla göremedik bile bunun çıkma sıklığını arttırabileceğimiz bir ayar var mı veya oyun kodlarından değiştirebilirmiyiz?
  17. P

2.el ekran kartı nerden alınır?

Malesef Malesef
  18. P

2.el ekran kartı nerden alınır?

Merhaba dostlar 2.el ekran kartı alacağım sizce SAHİBİNDEN mi alayım yoksa FACEBOOK GRUPLARINDAN mı? Veya sizin önerdiğimiz bir yer var mı? Alacağım ekran kartı RX 6700xt
  19. P

En iyi crack siteleri

Ya diğerlerine göre kısmen güvenli olan siteleri sordum zaten %100 temiz site beklenmeyeceğini biliyorum
  20. P

En iyi crack siteleri

Malum steam de yaşananları biliyosunuz. Bizde yine crack e başlayacağız. Bildiğiniz temiz güvenilir siteleri atarsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Geri