Arama sonuçları: *

1. E

Çalı Kuşu kitabı eleştiri yazısı

arkadaşlar acill lazım chatgptye falan soruyorumda aşırı belli oluyor yapay zekanın yaptığı okuyan birisi eleştiri yazısı yazarsa cidden çok mutlu olurum a4 kağıdında yarım sayfayı doldurmalık olsun yeterli acilll lazımmm
  2. E

Beyaz Gemi Kitabının Özeti Lazım

performans ödevi kral
  3. E

Bilgisayar hakkında

bi bakıp geliyim usta 1734978043 https://www.ciceksepeti.com/okyanusun-gizemi-tatli-su-incisi-gercek-istiridyede-kc617010 buyur usta
  4. E

eyvallah kral 1734977864 180 sayfalık kitabı bu gece nasıl okuyabilirim dostum
  5. E

Bilgisayar hakkında

usta yeni çıkan midyelerin içinden inci çıkıyor onu kolyenin içine koyuyolar ben aldım çok mutlu oldu bi araştır bak istersen
  6. E

agalar cidden lazım yarına yetiştirilmesi gerekiyo cengiz aytmatovun beyaz gemi kitabının özeti okuyan birisi varsa uzun bir özet yazabilirmi (interneten bakmama nedenim hoca bütün kaynakları araştırıyor ve anlayıp 0 veriyor)
  7. E

ACİLLL YARDIMMM EDİNNNNNN

8. E

ACİLLL YARDIMMM EDİNNNNNN

dostlar yarına yetiştirilmesi gereken bir ödev var cengiz aytmatovun beyaz gemi kitabının okuyanlar özetini uzun bi şekilde yazabilirmi çok acil lazım interneten bakılıp atılmasın lütfennn
  9. E

Gençer Gamingden sistem aldımda durumda kargolandı yazıyo kaç güne gelir

saol reis 1702321449 sağolasın reis
  10. E

reis aras kargo bende trabzonda oturuyorum 1702321404 knk biraz abarttın sanki ama sen bilirsin yurt dışında falan değilim ben yani
  11. E

alışveriş yapıp bilgi sahibi olan varsa cevaplarsa sevinirim.
  12. E

gençer gamingden sistem aldım ve durum yerinde kargoda yazıyo kaç güne gelir

beyler alışveriş yapan varsa yazsın lütfen
  13. E

25.000TL Sistem Önerisi

doğru oda olabilir
  14. E

25.000TL Sistem Önerisi

6800 deilki knk bu forumdaki benim attığım sistemin aynısı 5600 yap oluyo 20k aynı para 6800 de anlatmak istediğin şey ne anlamadım?
  15. E

25.000TL Sistem Önerisi

https://www.gencergaming.com/ogundemirci knk 5600x yap 20k oluyo al
  16. E

25.000TL Sistem Önerisi

knk sistem iyide aynısı gençer gaming de 20k ya var
  17. E

beyler gençer gaming

onay bekliyorda falan sıkıntı yok demi reis öyle yazıyorda
  18. E

beyler gençer gaming

gençer gamingden 15k hazır sistem aldım siparişlerimde onay bekleniyor diyor alışveriş yapan varsa aydınlatabilirmi ortalama ne kadar süreye kadar onay gelir
  19. E

şu iki sistemden hangisi alınır

yok reis engelledim zaten
  20. E

şu iki sistemden hangisi alınır

saolasın reis benim pedere diyim biraz daha para attsında bunu alim saolasın
Geri