Arama sonuçları: *

1. B

Otonomi sepeti sitesinden alışveriş yapan var mi?

Ya ben de ümidim yok ama bu abilerle uğraşmak lazım.. Sitenin Bir kısımda max 30 güne kadar teslimat yapılabilir yazıyordu. Bakalım ulaşmaya çalışacağım. Olmadı Emniyete burdan örgütlenip suç duyurusunda bulunmak kalıyor geriye. Başkalarının canı yanmasın bari. Belki de adamlar buradaki...
  2. B

Ya aslında ben daha önce başka bir arkadaşımın arac kiralama konusunda böyle bir mevzuya tanık olup gerekli deneyimi edindim, aklımda EFT konusundan ötürü biraz (?) vardı ama Bonanza'dan 9K koyunca rahatlıkla sipariş verdim, giderse bana koymaz düşüncesiyle ama peşini bırakmam. O yüzden diğer...
  3. B

Firmanın iletişim bilgileri doğruysa ben direkt adrese gidip isyerini basmayı falan düşünüyorum. Tepeoren No 500 bilmem ne Tuzla yazmis. Tepeoren Ümraniye'de .Bu adres işini çözmemiz lazim önce. Tepeoren civarında oturan varsa sorgulama yaparsa buraya bilgi geçerse biz de ona göre geregini yapariz
  4. B

Tecrübe olsun bosver :)
  5. B

Suan alışveriş yapma hocam. Ben 1200 tl alışveriş yaptım (motorcu kaskı) sanırım dolandirildik gibime geliyor, Cuma gününe kadar bekleyeceğim 2 gün oldu sipariş verelim gelmezse gerekli aksiyonu alacağım. 1700656276 :D Dinsizlere küfür koymaz hocam ama Allah yedirmez onu. Sana başka bir...
Top Bottom