Arama sonuçları: *

1. Midorchys

Beyler Nerden Steam Kodu Bulabilirim?

Carrefour ve migros a bakabilirsiniz. Teknosa ve vatan da olabilir. JAT-L41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  2. Midorchys

Beyler Nerden Steam Kodu Bulabilirim?

Mediamarktta olduğuna neredeyse eminim JAT-L41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. Midorchys

100 150 tl laptop soğutucu.

Önerin var mı? JAT-L41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. Midorchys

100 150 tl laptop soğutucu.

Havalar sıcak olduğundan pc 89 derece çalışıyor biraz düşürmek için içini açıp tozları aldım macun yeniledim format attım birde soğutucu almayı düşünüyorum pc günde 10+ saat çalışıyor ondan kaliteli uzun ömürlü birşeye ihtiyacım var bu bütçede öneri verirseniz sevinirim 50 TL ekle bunu al...
  5. Midorchys

Minecraftta yapılabilecek basit elektrikli sistem önerileriniz var mı

Luser'in videolarını izlemeni şiddetle tavsiye ediyorum. JAT-L41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. Midorchys

Sistem Uyumu İlgili Görüşleriniz Nelerdir ?

Dostum şuan sistem alma. Rtx 3000 lerin çıkmasını bekle. JAT-L41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. Midorchys

windforce ws inno3d_

Wind force çok ısınıyor diye biliyorum. Inno3d önerimdir JAT-L41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. Midorchys

Oyunda sıra beklerken oynayacak çıtır çerez oyunlar.

Dostlar LoL gibi oyunlarda sıra beklerken yada warframe de materyal kasarken boş boş beklemek yerine arkadan çıtır çerez oynamalık oyun arıyorum. Mobil de önerebilirsiniz.
  9. Midorchys

XBOX Gamepass iade edememe?

Gamepass'ı iade ettiğimde hesabıma 0,00tl gönderecekleri ekranda yazdı ve harbi para yollamadılar. Nasıl iade bu?
  10. Midorchys

İmzamdaki Laptop ile TheDivision oynayabilir miyim?

teşekkür ederim
  11. Midorchys

İmzamdaki Laptop ile TheDivision oynayabilir miyim?

İmzamdaki laptop ile the divisionu rahatça oynayabilir miyim? Bilgisayar 85 derece çalıştığı için performansı baya düşüyor.
  12. Midorchys

Laptopu güncelleme/optimize etme.

Dostlar https://www.epey.com/laptop/asus-fx505gd-bq108.html laptopa sahibim. BIOS gibi şeyleri güncellemek hakkında hiçbir bilgim yok. Bunların bende güncel olup olmadığını nasıl anlayacağım ve nasıl güncelleyeceğim? Bilgisayarın tam performansını almak istiyorum.
  13. Midorchys

350-450 Klavye Önerisi

Calypso der susarım
  14. Midorchys

windows 1 aylık deneme sürümü sonrası ne olur

http://xn--yenidnya-b6a.net/2020/05/05/windows-10-etkinlestirme-2020/ bende bizzat böyle etkinleştirdim kardeşim bedavaya oluyor
  15. Midorchys

windows 1 aylık deneme sürümü sonrası ne olur

CMD den bedavaya etkinleştirsene
  16. Midorchys

Hangi klavye daha iyi?

Calypso candır herkese öneririm.
  17. Midorchys

5000 5500 tl okul ev laptop arıyorum

https://www.trendyol.com/acer/nitro-an515-43-amd-ryzen-5-3550h-8gb-256gb-ssd-gtx1650-freedos-15-6-fhd-nh-q6zey-007-p-43118230?boutiqueId=529659&merchantId=106740
  18. Midorchys

Forza Horizon 4 oynatır mı?

Teşekkür ederim.
  19. Midorchys

Forza Horizon 4 oynatır mı?

İmzadaki laptop ile forza horizon 4 oynayabilir miyim?
  20. Midorchys

Bu internet ile GeforceNow kullanabilir miyim?

deniyorum şimdi. ark survival girdim geçen ping yoktu donmuyordu ama görüntü çamur oğlu çamurdu
Top Bottom