Arama sonuçları: *

1. R

Arkadaşlar öğrenci belgesi lazım

merhaba arkadaşlar pozitif teknoloji den bilgisayar alacağım ama almam için elimde bir tane öğrenci belgesi lazımmış ben mezun olduğum için belgem yok arkadaş eş dostta yok çevrede okuyan akraba var ama o da akbaba olduğu için istedim yok öyle değil yok 9500 lira falan olması lazım saçmalayıp...
  2. R

İdarelik iPhone arıyorum

Peki hocam güncel durumu nasıl acaba çok beklentim yok ama kasma donma çok fazla var mıdır
  3. R

İdarelik iPhone arıyorum

Arkadaşlar merhaba geçen ay trafik kazası geçirdim kazada benim iPhone 16 gitti parçalandı neyse dedik sağlık olsun şimdi değer kaybı yattı parası falan alacağım ama biraz zaman lazım o zamana kadar ne alabilirim iPhone dan yenilenmiş 11-12-12 mini buldum özellikle iPhone 11 64 gb 8000 e buldum...
  4. R

15 den 16e ye geçilir mi

Evet arkadaşlar 17 aydır iPhone 15 kullanıyorum çok da memnunum ama pili 90 olmuş telefonun garanti de 7 ay kalmış geçen mediamarkette gördüm benim iPhone 15 i alıyor iPhone 16 e yi 3500 lira farkla bana veriyor makul geldi bu teklif ama kararsız kaldım 15 den 16 e geçilir mi bu geçişte zaten...
  5. R

Hangi Apple Watch sizce

Beyler Apple Watch alacağım iki model arasında kaldım bir de sizin fikrinizi alayım istedim 13999 a Apple Watch 8 cellular modelini mi alırsınız yoksa 16750 ye Watch 10 wifi modelini mi alırsınız Watch 10 daha güncel ama Watch 8in cellular özelliğinin olması kafamı karıştırdı sizce hangisi
  6. R

Apple watch 9 41 mm erkek için uygun mu

Eyvallah hocam aldım artık gönderildi belli bir süre kullanırım alışamazsam artık en kötü aldığım paraya satarım diye düşünüyorum
  7. R

Teşekkür ederim cevabınız için ama çoktan aldım fiyat çok iyi en uygun 12-13 lerden başlıyor 9a aldım zaten 1 sene sonra satsam bile en kötü parasını eder diye düşünüyorum
  8. R

merhaba arkadaşlar apple watch se 44 mm son 3 yıldır kullanıyordum geçenler de sattım sattıktan sonra yine apple watch 10 46 mm alacaktım ki watch 9 41 mm görene kadar trendyolda mastercard kampanyasıyla cihaz 9249 liraya geliyor bana tam 2 katı fark var watch 10 la arasında bileğim 16 cm sizce...
  9. R

Klima gazı konulunca araba tekledi

Arkadaşlar arabayı yıllık bakıma verdim klimanın gazı bitmişti onu da doldurduk klima açık gelirken özellikle araba yokuşta gaz yememeye başladı klimayı kapatınca sorun yok araç otomatik corsa 1.2 sizce neden böyle oldu Pazartesi götüreceğim tekrar ama kafamı karıştırdı büyük bir sorun mu bir...
  10. R

Arabayı bakıma koymalı mı

Eyvallah hocam 5litre almıştım aldığım günden beri eksildikçe koyuyorum 1745935881 Eski araç hocam Opel corsa c kasa 2005 model yeni olsa zaten servisden şaşmam 1745935915 Eski araç hocam Opel corsa c kasa 2005 model yeni olsa zaten servisden şaşmam 1745935950 Eski araç hocam Opel corsa c...
  11. R

Arabayı bakıma koymalı mı

Arkadaşlar ilk arabamı geçen temmuz da almıştım aldığım gün sanayiye götürüp bakımlarını yaptırmıştım neyse aldığım günden bugüne 3 bin km daha olacak bi 100 daha gidersem yaz geldiği için bakıyorum sosyal medya da orada burada herkes bi yaz bakımı yaptırıyorum falan yazıyor da sizce ben de...
  12. R

Tabletin ayarları sürekli durduruldu hatası veriyor

İxtech markasını biliyorum kutusu olmadığından ayarlara da giremediğinden bilemiyorum hocam
  13. R

Tabletin ayarları sürekli durduruldu hatası veriyor

Arkadaşlar benim yeğene video falan izlesin diye ixtexch diye bir android tablet almışlardı neyse bana verdiler video yükleyeyim diye giriyorum giriyorum tabletin ayarlarına açılmıyor ayarlar uygulaması durduruldu hatası sürekli veriyordu neyse hard reset yaptım temiz kurulum olsun diye ama bu...
  14. R

Arabam bozuldu neden sizce

Çok teşekkür ederim hocam bakalım usta gidince ne diyecek
  15. R

Sağolun hocam ben hiç baskı balatayı değiştirmedim otokoçtan temmuzda aldım o günden bugüne sadece antifrizi koyarak devam ettim başka bir bakım yaptırmadım
  16. R

Beyler arabam Opel corsa 2005 model 1.2 otomatik 7 aydır sorunsuz bindiğim arabaya bir şeyler oldu önce marş dinamosu bozuldu neyse onu 2 hafta önce yaptırdım şimdi de eve gelirken araba silkelemeye başladı beni manuel arabada vites atmazsın ya öyle neyse geldim eve park ettim sabah tamirciye...
  17. R

Hangi aküyü almalıyım

52 yazıyor ama bu 50 sorun olur mu acaba 1736340387 Daha yüksek amper sorun olmaz mı 60var mesela bir uyumsuzluk yaratır mı 1736340409 En az kaç olmalı peki üretim tarihi
  18. R

Hangi aküyü almalıyım

Arkadaşlar arabanın aküsü bitmek üzere kontrol ettirdim usta yeni al dedi neyse kartta puan var diye internetten alacağım da inci akünün sitesine arabanın bilgilerini girince 52 amper bir akü önerdi araştırdım n11 de bir tane 50 amper buldum satıcıya sordum olur dedi ama bir daha iade ile falan...
  19. R

iphone wifi bağlanmıyor

kanka bunu ben düşünmedim mi sence yok ya başka modem arayüzleriyle yapmışlar yada başka konular için var
  20. R

iphone wifi bağlanmıyor

arkadaşlar iphone 15 kullanıyorum 2-3 gündür telefon evdeki modeme bağlanmıyor bağlanmak için ağ ayarlarını sıfırlıyorum modemi açıp kapatıyorum telefonu yeniden açıp kapatıyorum ağı unutup tekrar bağllanıyorum neyse zor bela oluyor sonra bakıyorum yine gitmiş modemle alakalı sorun olduğunu...
Geri