Arama sonuçları: *

• Users: Raze
  • Order by date
  1. R

Asus rog gladius 2 wireless aldım sizcd nasıl?

Teşekkürler reis 1599563053 Öyle de standart gaming mouse 300 vereceğime rahat bir üst düzey mouse a hemde wireless a 650 veririm dedim ve aldm
  2. R

Asus rog gladius 2 wireless aldım sizcd nasıl?

İtopya dan 650tlye aldım. Sizce nasıl bir mouse? Gecikme olur mu iptal etmeli miyim?
  3. R

Corsair Spec Delta RGB anakart bağlantısı

Tamam sağolasın 1591029176 İçinden rgb kontrolcüsü çıkar mu ki?
  4. R

Sizce Bilgisayar Programcılığı Bölümü okunur mu

İsteklerin ney? Bende okumuştum bıraktım. Okurken kendini geliştireceksen git. Merağın varsa git. Okulda öğreneceklerin hiçbir zaman yetmez. Ben pişmanım derse gidip dizi izliyordum. Pişmanım
  5. R

Teşekkürler peki hangi girişe takacağım jled e mi?
  6. R

Arkadaşlar anakartım MSI M2 PRO MAX ama jrgb1 girişi yok. Rgb aydınlatmadan yararlanamayacak mıyım? Kontrol edemeyecek miyim?
  7. R

Thermaltake Versa j23 650w rgb alınır mı?

80+ olmaması farkeder mi? Yerine daha ucuz olan Corsiar spec delta rgb 550w 80+ ta alabilirim.
  8. R

Thermaltake Versa j23 650w rgb alınır mı?

Arkadaşlar 80+plus sertifikası yok ama buna rağmen alınır mı? Ürün linki: https://www.vatanbilgisayar.com/thermaltake-versa-j23-650w-rgb-3x120mm-fanli-pencereli-midt-atx-oyuncu-kasasi.html
  9. R

800tl ye kadar wireless kulaklık önerisi

Neye göre bunu söylüyorsunuz arkadaşlar
  10. R

800tl ye kadar wireless kulaklık önerisi

Arkadaşlar şu ikisi arasında kaldım sizce hangisi? https://www.itopya.com/corsair-hs70-71-wireless-carbon-gaming-kulaklik/ https://www.itopya.com/steelseries-arctis-1-kablosuz-oyuncu-kulakligi/
  11. R

MSI g24c4 DisplayPort yerine Hdmi kullansam?

Teşekkürler
  12. R

MSI g24c4 DisplayPort yerine Hdmi kullansam?

Arkadaşlar bu monitör hdmi kablosuyla geliyormuş. Hdmi kullansam bir süre 144hz alabilir miyim? Ekran kartım 1660 super bu arada Ve displayport alırken nelere dikkat etmeliyim? Hangi unsur kaliteyi belirliyor?
  13. R

240 GB SSD önerisi?

En ucuzu neyse o
  14. R

Vatan PC'den Sistem Sizce alınır mı??

1050ti li sistem yerine rx570 li daha iyidir. Rx580 8gb de alabilirsin. Şuan itopyada 5500xt ler var ki 1050ti dan kat kat iyi
  15. R

MSI G24C4 nasıldır? Ve birkaç sorum var

İtopya bayram indirimlerden Msi 144hz 1ms g24c4 aldım ama acaba almasa mıydım diyorum. İçinde display port geliyor mu? Ekran kartım gtx 1660super kırılma olur mu? O fiyata daha iyi bir 24inch curved monitör alabilir miydim? Sorularım bunlar şimdiden teşekkürler
  16. R

Corsair spec delta 550e 80+ psu hangi model?

Teşekküler hocam sağolasın
  17. R

İtopya ile ilgili.

Şuan alacağın bir sistem 15 20 günden önce gelmez
  18. R

OVP : Aşırı Gerilim Koruması UVP : Düşük Gerilim Koruması OPP : Aşırı Güç Koruması OTP : Aşırı Sıcaklık Koruması OCP : Aşırı Akım Koruması SCP : Kısa Devre Koruması OLP : Aşırı Yükleme Koruması Mesela bazı psularda bu üstteki korumalardan 3ü oluyor 4ü oluyor veya 5,6 sı olabiliyor. Hangileri...
  19. R

Teşekkürler arkadaşlar da tam özellikleri neler? Yüksek sıcaklık veya akim koruması var mı?
  20. R

İyi akşamlar arkadaşlar. İçinde tam olarak hangi model oluyor bu psu? Hangi korumlar var? Şimdiden teşekkürler
Top Bottom