Arama sonuçları: *

1. M

Yardım Oyunlarda saçlarda ve gölgelerde karıncalanma, pikselleşme.

özür dilerim konuyu hortlatıyorum ama aynı sorun bende de var. call of duty black ops 6 the last of us 1 2 warzone god of war 1 2 bu yazdığım oyunlar da arkadaşın dediği şekil de gölgeler de benekler oluyor ve ayriyetten karakterlerin saçları pikselli
  2. M

Gigabyte rtx 4070 windforce oc oyunlarda karıncalanma

call of duty mw 3
  3. M

her oyunda oluyor lowa da çeksem aynı nvidia ayarlarım da bunlar
  4. M

ben anlamadım garip bir sorun her oyunda var artık rahatsız etmeye başladı beni
  5. M

başlıkta belirtdiğim gibi oyunlarda pikselleşme karıncalanma gibi bir şey oluyo. maximum ayarlarda lowa çeksem yine aynı mermi yerine bakın dediğimi anlarsınız
  6. M

PC ilk açıldığında i5 14400F sıcaklığı 88 derece oldu

yine aynısı oldu bugün reset attım düzeldi neden böyle yapıyo
  7. M

Razer black shark v2 pro 2023 ses ayarlanmıyor

başlıkta belirttiğim gibi uygulamasına giriyorum game moduna alıyorum ses aynı movie alıyorum aynı bass bost yükseltiyorum aynı bunun bir çözümü varmı
  8. M

Pc tuşuna basınca sadece psu fanı dönüyor

yeniden aynı şekildemi sıfırlıyım sıfırlayınca eski bios sürümüyle bir kaç gün deniyimmi acaba yine aynı şekil de kapanıyo diye ?
  9. M

1 ay oldu alalı 3 oyun bitirdim az felanda oynamıyorum saatlerce oyun oynuyorum söylemeyi unuttum format atmak istedim ama biosu da sıfırlamak istedim bios plini çıkardım biraz bekledim taktım pc açtım bios sıfırlanmıştı bios updateledim 1 gün sonrada pc açılırken 2 kere monitör gidip geldi onu...
  10. M

pahalı pc almak çok dertliymiş :( tuşa basınca sadece psu fanı dönüyor pc açılmıyor dün pc kapatmadan önce oyun oynuyordum bi anda oyun ortasında gücü saniyeler içerisinde kesip pc yeniden açıldı sonra pc açıldı oyuna yeniden girdim 1 2 saat sonra yeniden yaptı pc kapatıp uyudum bugün de böyle...
  11. M

Pc ilk açıldığında ekran 2 kere gidip geliyo

başlıkta belirtdiğim gibi pc alalı 3 hafta oldu ve hiç bir sorunla karşılaşmadım bugün pc açınca monitör ekranı gidip geldi 2 kez pc yeniden kapatıp açtım yine aynısını yaptı bunu oyunda yapmıyo saatlerce oyun oynadım call of duty black ops 6 ya girdim pc zorlasın diye yine yapmadı pc ilk...
  12. M

Ninjutso Sora v2, NinjaForce bağlanma hatası.

kabloyu takarak güncellemeye çalıştım olmadı önce alıcıyı güncelemek derken kastettiğin nedir
  13. M

sana süreklimi oluyor pc alalı 2 hafta oldu ilk defa yaptı ben de hocam yeni aldım pc yi 2 hafta oldu
  14. M

anlık oldu ilk açıldığında fan baya sesli çalışmıştı sıcaklıklara baktığımda 88 di reset atıp pc açtığım da düzelmişti şuan bir sıkıntı yok hatta şuan delta force oynuyorum maksimum 42 gördüm
  15. M

hazır sistem olarak almıştım o vardı uygun olarak 2 haftadır hiç bir şeyi yoktu bugün ilk açtığım da fan sesi yükseldi bi bakıyım dedim 88 derece olmuştu resetledim düzeldi şuan herhangi bir sorun yok ayriyetten saatlerce oyundayım sıcaklıkta artmadı 1729249797 ragnarok bitirdim ve ayriyetten...
  16. M

PC alalı 2 hafta oldu ve herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Bugün PC'yi ilk açtığım da normal bir şekil de açıldı ama fan sesi artmaya başladı ben de PC resetledim ve şu an normal şekil de çalışıyor. Neden böyle yapmış olabilir? İşlemcim i5 14400F. Sıvı soğutucum GameBooster SHIELD 240 Rainbow...
  17. M

Bütçeye göre ekran kartı ve işlemci önerisi

ama tek sorun nasıl satıcam ne kadar eder ve nerede satıcam
  18. M

ben buna sevindim ve baya iyi performansı var kasayı kompile sat yeni hazır sistem al diyolar ne yapıcağımı şaşırdım
  19. M

İşlemci: AMD Ryzen 5 5600 3.50GHz 6 Çekirdek 35MB Önbellek Soket AM4 İşlemci (55288) ( AMD Ryzen 5 5600 3.50GHz 6 Çekirdek 35MB Önbellek Soket AM4 İşlemci ) +2.293,14 TLAnakart: MSI B450M PRO-VDH MAX AMD B450 Soket AM4 DDR4 3866(OC)MHz m-ATX Gaming (Oyuncu) Anakart (44993) ( MSI B450M PRO-VDH...
Geri