Arama sonuçları: *

1. Alihanyilmaz

ABD, Ufo Belgelerini Yayımladı !👾🚀

Dötü sıkışan Ufo'ya sarılıyor.
  2. Alihanyilmaz

Günübirlik İstanbul planı yapmak

Otogar'da emanet olur. Kırılabilir ürün olduğunu özellikle belirt. Onun dışında bütün günün zaten trafikte geçer.
  3. Alihanyilmaz

Photoshop ve Premiere Pro Ücretsiz

Tehlikeli virüsler tespit edilemeyen virüsler. Tespit edilebilenler zaten anında çöp.
  4. Alihanyilmaz

ABD, Ufo Belgelerini Yayımladı !👾🚀

Ufo'ların İran tarafından Amerika'ya fırlatıldığı iddia ediliyor. Savaş da zaten bu nedenle çıkmış.
  5. Alihanyilmaz

Autocad İçin Laptop Önerisi

100.000 TL ve üstü laptop'lara bakmalısın. Veya başka bir uygulama tercih etmelisin.
  6. Alihanyilmaz

Superonline internet problemi yaşıyorum

Sağlayıcı değiştir diyeceğim, sorun düzelmeyecek. Diğerleri de aynı çıkacak.
  7. Alihanyilmaz

Yardım Kaçak telefonun eksileri nelerdir

Server nedir? Nasıl çalışır? Onu bir araştırın isterseniz.
  8. Alihanyilmaz

Yardım Kaçak telefonun eksileri nelerdir

Dinleniyorsun. Hesapların da başka bilgilerin de çalınabilir. Parçaları adileri ile değiştirilmiş olabilir. Ama kesin dinleniyorsun.
  9. Alihanyilmaz

Honda Cb500 Hornet Hakkında Düsünceleriniz Nelerdir?

İyidir, şıktır. Gider sana.
  10. Alihanyilmaz

Güzellik algıları psikolojimi bozdu sanırım

80 kilo yaşına göre çok. 70 altı uygun. 80 kilo 50 yaşlarından sonra anca normal sayılır. Çikolata'ya, Patates kızartmasına, Hamburger'e kesin olarsk son vermelisin. Bunlar yağ pompalanmış gıdalar.
  11. Alihanyilmaz

Steam ve Epic Games'i Kapatabilecek Kanun Meclise Sunuldu !

Görsek ne olacak? Güncelliğini yitirmiş.
  12. Alihanyilmaz

2026 Yılında Mors Alfabesi Öğrenmek

Sesli iletişimin olmadığı zamanların iletişim teknolojisi. Telsiz'de kullanılmıyor. Telegraf da günümüzde sadece Müze'de bulabilirsin. Ben de Ştenografi öğrenmiştim. Hiç bir işime yaramamıştı. Ama bilmek güzeldir.
  13. Alihanyilmaz

Kalça yağları gitmiyor

Koş, yürü, yüz.
  14. Alihanyilmaz

X Hesabım Çalındı Ne Yapmalıyım?

Birileri telefonunuzu okuyabiliyor anlaşılan.
  15. Alihanyilmaz

🔥İndirim Amazon`da Anneler Gününe Özel %50`ye Varan İndirimler Başladı

Anneme diyip kendime bir şey alsam uyanırlar mı?
  16. Alihanyilmaz

🟢PC Görüntü yok (Yardım)❗️

Sistem de bir hata oluşmuştur. Güncelleme kurulamadan kapattıysan yeniden kurulum gerekebilir. Önce bir kaç kez güç tuşundan aç, kapa. Belki kendini onarır.
  17. Alihanyilmaz

Araç yükseltme tavsiyesi (2M bütçe – sıfır araç)

2 Milyon ve sıfır ve daha büyük olsun diyorsan çok seçenek yok. Fiat Egea veya en düşük donamlı Renault Megan gibi.
  18. Alihanyilmaz

Laptop önerisi üniveristesi için

Bulabileceğin en ucuzunu al. Yurt'da veya kalacağın ev'de oda arkadaşın umursamazın biri çıkar, geçerken masaya takılır ve gitti güzelim bilgisayarın. Küt yerde. Veya kıskaç biri çıkar, senden habersiz odana girer ve boydan boya bir çizik atar. Hatta paraya sıkışan biri çalıp satar. Kavgalı...
  19. Alihanyilmaz

HB'deki monomy satıcısı güvenilir mi?

Kişi bulunmak istemediği için öyle bir isim seçmiş. Momomo diye birini arar durursun paranı kaptırdıktan sonra.
  20. Alihanyilmaz

Steam ve Epic Games'i Kapatabilecek Kanun Meclise Sunuldu !

Bu konu neden iki de bir üste alınıyor ki? Yeni bir ileti yok.
Geri