Hiçbir içerik yazmamışsın. Ne yaparken kapandı? Anakart üzerinde ışık yanıyor mu? Açmaya çalışıyor musun herhangi bir ses geliyor mu?
Kısaca biraz detay verirsen insanlar sana yardımcı olabilir.
Ben de çok uzun süre G305 beyaz modelin indirime girmesini bekledim. Vatan, Mediamarkt ve Teknosa gibi teknoloji mağazalarına gidip tek tek fiyat sordum. İndirime girmeyince arayış içerisine girdim. En sonunda Türklerin yapmış olduğu furylevel z1 modelini 2 haftalık incelemenin ardından satın...
bios pilini çıkar, ters tak, bir kere çalıştır, kapatıp 2-3 dk bekle, sonra bios pilini düz tak, çalıştır düzelecek.
1716929779
bios pilini çıkar, ters tak, bir kere çalıştır, kapatıp 2-3 dk bekle, sonra bios pilini düz tak, çalıştır düzelecek.
ben 12.999a alanlardanım. 10 gün önce elime ulaştı. Kutuyu hiç açmadım. Düşünürsen aldığım fiyata verebilirim. Benim tek karım kart üzerinden faizsiz 4 taksite bölmek oldu nakit ihtiyaçtan dolayı.
https://www.tebilon.com/amd-ryzen-7500f-mpk-msi-pro-a620m-e-msi-rtx-4060-ti-ventus-2x-black-16gb-oc-xpg-16gb-ddr5-kioxia-500gb/
Daha dün 28 bin TL idi. Bugün 29 yapmışlar. 16 gb 4060 ti.
Çalıştığım kurumdaki Firewall engelliyor sayfayı. Uyarı şu şekilde:
Category: newly-registered-domain
Yani anlayacağınız yeni oluşturulmuş web sayfası. Dolandırılmak isteyen varsa versin sipariş.
İstanbul. Acıbademdeki mağazadaydım. O kadar dil döktüm ödemesini alın isterseniz 1 ay sonra verin diye. Ama stok bittiği için böyle bir şey yapamayız dediler.
Mağaza kapanışı benimle yaptı. 62. sıradaydım ve benden sonra kimse yoktu. Benden 3 önceki arkadaş son stoğu aldı. Maalesef alamadan geri geldim eve. Yarın sabah gitmeyin boşuna. Tüm stokları bitirdiler.