Arama sonuçları: *

1. A

Yardım Ekran kartımın 2. el fiyatında yanlışlık mı var

Adam 1k zam yapmış bile :)
  2. A

❌İndirim Bitti! Amazon Prime Yarın 11:11'de 3.000/1.000 TL Kupon

amazontr nin instagram hesabında storyde
  3. A

🔥İndirim RX9070 XT Pulse 32.499,00 TL (VFKZ 10 TAKSİT)

Aslında şunu demek istiyor, amazonun kendi sattığı ürün daha ucuza düşer ise iade ederim.
  4. A

Arctic liquid III 360 pro vs Arctic liquid III 360

Pro olan modelde bulunan fanların statik basıncı daha yüksek olduğundan (resmi sitedeki verilere göre statik basınçları düz versiyon 1.85 mmH2Omax, pro versiyon 6.99 mmH2Omax) soğutması daha iyi olacaktır.
  5. A

Arctic liquid III 360 pro vs Arctic liquid III 360

Pro versiyonun da argb olan modeli mevcut. https://www.teknobiyotik.com/liquid-freezer-iii-pro-360-a-rgb-intel-amd-uyumlu-360mm-radyatorlu-3x12cm-p12-pro-a-rgb-pwm-fanli-sivi-islemci-sogutucu-siyah-acfre00184a.html
  6. A

Mavi Ekran Yeni sistem sürekli mavi ekran

Aynı sorunu 2 hafta yaşadım öncelikle BIOS güncel mi? Eğer her şeyde eminseniz ben sorunu anakartı ve ssd yi tekrar değiştirerek çözdüm.
  7. A

Rog Biosunda AMD dahili gpu kapatma

Advanced-->NB configuration-->Integrated Graphics
  8. A

Gamepower eva 7 yazılım klavyeyi algılamıyor

Kablolu bağlantı yaparsanız sorununuz çözülecektir.
  9. A

Çözüldü✓ Ekran kartı kasaya oturmuyor.

Hocam haklısınız. Şu konuda gördüğüm kadarıyla 1cm kadar bir sorun varmış. konu linki: https://www.reddit.com/r/pcmasterrace/s/hHnj3tqlWE
  10. A

Hocam yaşadığınız sorunu globalde yaşayan arkadaşlar da varmış aynı kasa ile bir çoğu kasanın o kısmını bükerek veya direkt kırarak çözmüşler. Bir başka çözüm yolu da dikey montaj aparatı ile takmak sanırım.
  11. A

Giriş çıkışların olduğu yer anakart ile kasa arasındaki boşluğa girmeli. Fotoğraftan görüldüğü üzere o kısım dışarıda kalıyor.
  12. A

❌İndirim Bitti! Hepsiburada Peşin Fiyatına 9 Taksitli 9070 XT'ler Stokta!

Powercolor da incehesap ve enerjiyle kafiyeli olan firmada satıldı ancak o kadar da ucuz değillerdi aynı fiyat aralığındaydılar.
  13. A

ASUS PRIME AP-850G 850W 80+ Gold 5.399TL

Psu içinden 12v2x6 çıkışından 2x8 pin pcie giriş kablosu çıkabiliyor.
  14. A

KLEVV marka RAM alınır mı

Her ikisi de Sk Hynix tarafından üretilen yongaları kullanmaktadır.
  15. A

🔥İndirim LG 24" UltraGear Pivot 180Hz 1ms(GTG) IPS 🔥3.999TL (TEKRAR İNDİRİMDE)

Çok şey ummuşsun. Windowsta ekran ayarlarında yön ayarını dikey yaparsan çözülür. 👍
  16. A

MUADİL EKRAN KARTI DEĞİŞİMİ

Hayır değil
Geri