Arama sonuçları: *

1. P

Ucuz Beyblade burst önerisi

Merhaba. Ucuza birkaç tane beyblade burst almak istiyorum. Kargo süresi çok uzun olmadığı sürece yurt dışından da alırım. Önerileriniz neler?
  2. P

HighPower PerformansSerisi 750W 80+GOLD vs HighPower Performance GD 800W 80+Gold

Evet de fark zaten 100 tl falan ve 50W. ATX 3.0 daha iyi olmaz mı?
  3. P

Oyuncu koltuğu önerebilir misiniz?

Aynı markanın başka modeli kuzenimde var memnun kendisi.
  4. P

HighPower PerformansSerisi 750W 80+GOLD vs HighPower Performance GD 800W 80+Gold

Aralarındaki tek fark W farkı mı 1721027176 Bir de İntel atx 3.0 yazıyor işlemci ile mi ilgili bende ryzen var da.
  5. P

Selamlar bugün PSU satın alacağım ve 800w olan PSU şuan öbüründen daha ucuz sizce hangisini tercih etmeliyim? High Power Performans Serisi 750W 80+ GOLD...
  6. P

DARKGUARDIAN PRO+HighPower 750W 80+GOLD mu Yoksa DeepCool CH560 850W 80+Gold mu?

İkili derken Deepcool'un ürünü mü ? 1720611033 Muhtemelen Dark + PSU almak zorundayım bütçem yüzünden iyi midir bu ikili?
  7. P

DARKGUARDIAN PRO+HighPower 750W 80+GOLD mu Yoksa DeepCool CH560 850W 80+Gold mu?

Sizce hangisini tercih etmeliyim?
  8. P

Bu PSU ve Kasa Sistemime Uygun Mu?

6000 tarzı ama aşarım.
  9. P

Elime fazladan para geçti şuan kasa için bütçem biraz daha arttı var mı öneriniz?
  10. P

Sizce Bıtfenıx Apollo nasıldır? https://www.teknolojipazar.com/bitfenix-apollo-apl-300-kkgxp-4f-gaming-mid-tower-pc-kasasi-pmu46929?ref=Cimri&utm_source=Cimri&utm_medium=Cimri&utm_campaign=Cimri-fiyat-karsilastirma
  11. P

Bir de Fanlar kötü yazmışlar uygun fan var mı bildiğiniz?
  12. P

Kasa için şu tarz yorumlar mevcut "kasa küçük öyle 360 mm desteklediğine bakmayın.tam kafa kafa yapmışlar.fanlar sessiz.argb kontrol ediyorsunuz anakart üzerinden. Fan hızı sabit. Kasa saç kalitesi iyi değil.Eski kasadan yeni kasaya malzemeleri aktarınca son cpu pompasına yer kalmadı.Zorda olsa...
  13. P

Yaklaşık 4500 ama biraz aşabilirim 1720369046 Bu arada bütçe hem kasa hem PSU için ayrıca kötü ürünler derken kasayı da mı dahil ettiniz?
  14. P

Merhabalar PSU ve kasamı değiştireceğim sistemim: MSI B450M-A PRO MAX anakart 2 tane GSKILL 8GB Ripjaws ddr4 ram RYZEN 5 5500 Crucial 480 gb BX500 Serisi 3D NAND Sata 3.0 SSD MSI GTX 1660 SUPER GAMING X ekrankartı Rampage RM-344 monitör Yeni alacağım kasa...
  15. P

C::dt dosyası nedir?

Bilgisayarımın sol üst köşesi siyah beyaz pikselleniyordu arada bir virüs taraması yaptım "C::dt - açılmıyor" dedi bu dosya nedir?
  16. P

Düşük bütçeli drone önerisi

Gönderdiğiniz e58 droneyi aldım indirimdeydi ama sizce iade edip a55 mi almalıyım yoksa bu iyi midir?(Ayrıca bütçeyi aşamayacsğım o yüzden bu seçimi yapmam gerekiyor)
  17. P

https://www.trendyol.com/aden/a55-v2-katlanabilir-480p-kamerali-drone-modeli-tasima-cantali-p-647896741 Şu nasıl sizce?
  18. P

Düşük bütçeye alabileceğim bir drone arıyorum. Kameralı , katlanabilir vs. olması geremiyor. 1000 tl üstüne çıkamam gibi, zaten profesyonel işim yok eğlencesine uçurayım kafa dağıtayım istiyorum. 10-15 dakika uçabilse yeter.Amatör olduğumdan dayanıklı olsa daha hoş olur.
Geri