Arama sonuçları: *

• Users: Agahh
  • Order by date
  1. A

Gta 5 de story modda cheat engine ile para hilesi nasıl yapılır?

daha dün indirdim herhalde son sürüm de
  2. A

Gta 5 de story modda cheat engine ile para hilesi nasıl yapılır?

Videodakilerin aynısını yapıyorum ama first scane bastığım zaman sadece hata sesi veriyor, bir değer çıkmıyor ne yapabilirim?
  3. A

Steam de bağlantılı olan hesapların bağlantısı nasıl kaldırılır?

Steam de bir heaptan oyun aldığım zaman diğer hesapta da aldığım oyun gözüküyor bunu nasıl düzeltebilirim, bağlantılarını nasıl kaldırabilirim? İki hesabında Gmail'leri farklı.
  4. A

Asus X1502ZA-EJ654W alınır mı?

Peki sizce sizin attığınız mı yoksa bu mu? https://www.n11.com/urun/lenovo-ideapad-slim-3-83er0084tr-i5-12450h-8-gb-256-gb-ssd-156free-dos-fhd-dizustu-bilgisayar-49580338?magaza=galailetisim
  5. A

Asus X1502ZA-EJ654W alınır mı?

https://www.hepsiburada.com/asus-x1502za-ej654w-intel-i5-1235u-8gb-256gb-ssd-intel-iris-xe-graphics-15-6-fhd-w11-mavi-notebook-p-HBCV00004SP5ZQ Linkteki laptop alınır mı, o fiyata daha mantıklı bir seçenek var mı? Freedos olmasın.
  6. A

Hp victus'un kapağını açmak garantiyi bozar mı?

Arkadaşlar bilgisayara ızgara bölümünden su kaçtı, bende hemen kapayıp bilgisayarı o yöne çevirdim su çıksın diye ama halen sallayınca su geliyor. Kapağı açıp kurulamak geldi aklıma ama garantisi bozulur mu, bilgisi olan var mı?
  7. A

Red Dead Redemption'da modlu silah gözükmüyor

Oyuna ak silah modunu yükledim, görselde de gözüktüğü gibi silah gözüküyor ama elime aldığımda o silah gelmiyor, nasıl düzeltebilirim?
  8. A

Furmark testinde Aldığım değerler normal mi?

Ben daha fazla zorlar mantığıyla öyle yapmıştım ama bilgisayara geçince dediğiniz şekilde yapayım.
  9. A

Furmark testinde Aldığım değerler normal mi?

Testi 1920x1080 8xmsaa da 15dk boyunca yaptım max 72derece oldu ve 37fps'ydi. Bu değerler normal mi acaba? Ekran kartı rtx 4050(120watt) laptop.
  10. A

RDR 2 Low Memory uyarısı vermesi

şimdi baktım 5237/6140 gözüküyor.
  11. A

RDR 2 Low Memory uyarısı vermesi

Oyunu oynarken bu uyarı çıkıyor. Oyunu laptoptan oynuyorum ekran kartı 4050 6gbvrami var, oyunu oynarken herhangi bir kasma da olmuyor, acaba böyle oynamaya devam etsem bir sıkıntı olur mu?
  12. A

Oyunlarda Dlss'i açmak kaliteyi düşürür mü?

Rdr 2'yi dlss kalite modunda açarsam oyunun kalitesi düşer mi yoksa aynı mı kalır ne gibi bir farklılık olur? Birde dlss mod açıkken ekran kartı daha az yük altında mı çalışıyor? Şimdiden Teşekkürler.
  13. A

Asus X515MA-EJ679W016 mı, Lenovo 82YU00METX mi, Acer NX.ADDEY.00H-01 mi?

https://www.hepsiburada.com/asus-intel-celeron-n4020-8gb-1tb-ssd-fhd-15-6-60hz-freedos-tasinabilir-bilgisayar-x515ma-ej679w016-pm-HBC000059XV13?magaza=Bisistem...
  14. A

Sniper Elite 4 Türkçe yama kurduktan sonra oyununun ilerlememesi

yamanınkini bilmiyorum ama sniper eliti daha yeni yükledim
  15. A

Sniper Elite 4 Türkçe yama kurduktan sonra oyununun ilerlememesi

Yamayı kurdum oyuna girdim yeni oyun başlattım. Giriş kısmında konuşmaları falanda dinleyebiliyorum ama ondan sonrasını açılmıyor çözümü var mı? Görseldeki gibi kalıyor
  16. A

Logitech g102 lightsync mouse'un arkasını çevirince sensörün yanması normal mi?

Tamamdır teşekkürler. Hemen iade edicem.
  17. A

hocam orjiinal olduğuna emin miyiz g hub uygulamasından da eşleştiremedim bir de kutu içeriğinde normalde sticker var bunun kutusunda hiç bir şey yoktu.
  18. A

Mouseu yeni aldım ve çoğu yerde orijinal ise ters çevirince sensörün yanmaması gerektiği yazıyor eğer gerçekten öyleyse iade edeceğim. Bilgisi olan var mı? Şimdiden teşekkürler.
  19. A

Logitech g102'nin G HUB da görünmemesi

Logitech G102 fareyi yeni aldım G HUB'ı indirdim ama uygulamada ne yaparsam yapayım görünmüyor. Acaba sahte olma ihtimali var mı?
  20. A

dahili ekran kartının kullanılması

Arkadaşlar yeni aldığım laptopta gelişmiş ekran ayarlarına girince dahili ekran kartını kullanıyor gözüküyor nasıl harici yapabilirim? ya da böyle olması normal mi oyun oynayınca harici ekran kartı mı devreye giriyor?
Geri