Arama sonuçları: *

1. mrselcuk81

İphone 13 pro den s21 ultra ya geçilir mi YARDIM

Hocam cihaz seçmiyorum takas yapıcam üstünede nakit alıcam mantıklımı değil mi
  2. mrselcuk81

İphone 13 pro den s21 ultra ya geçilir mi YARDIM

Elimde 13 pro var yurt dışı 20000 tl den satışa koydum s21 ultra le takas teklifi geldi server kayıtlıymış 14000 e satıyor üstüne 5 6 isticem kabul ederse takas yapmak mantıklımı 8. Aydan sonra kapanmasıyla falan uğraşmak istemiyorum 5 yıldır falan ios kullanıyorum çok değiştirmek istemiyorum...
  3. mrselcuk81

Youtube'yi bırakmalı mıyım?

video fena değil ses kalitesi kötü muhabbeti de biraz daha canlı yaparsanız izlenebilir bence
  4. mrselcuk81

Deagle ısıyla işlenmiş 124 patern overpay alır mı

Glod gem olarak geçiyo flot berbat ama 1.5 dolara aldım skins monkeyden overpay alır mı
  5. mrselcuk81

Yardım Victusmu Lenovo Loqmu ?

tabii ki loq bende victus var kuzenimde loq çok menun bende pişman değilim ama çok memnunda değilim
  6. mrselcuk81

Yardım Kahve makinesi ve aletleri neler alınmalıdır ?

hocam eğer bütçeniz varsa la marzocco (çok pahalı) delonghi (uygun ve kalitesi yerinde) vosco (kaliteli ve uygun) bu markalara bakabilirsiniz diğer söylediğim malzemeler kutudan çıkıyor mu bilmiyorum ama picherler ortalama 300-400 internetten alabilirsiniz yada oturduğunuz şehirde züccaciye...
  7. mrselcuk81

hocam hoşuna gidiyo kimisinin benim de öyle mesela keyifli oluyo
  8. mrselcuk81

hocam bence karaca olan alınabilir çünkü diğerini alınca yanına öğütü falan da lamnız lazım italyan olan illaki daha kalitelidir ama çok fark ediceğini düşünmüyorum baristalık ta yaptım o yüzden lazım olucak şeyler kutuda çıkmıyosa temper ve picher ayrıca damak tadınıza göre çikolata karamel...
  9. mrselcuk81

🔥İndirim 216 ADET CİPS 130 TL !!!!!! KOŞUN KOŞUN

hiç yemezseniz sokakta çoluğa çocuğa veirisiniz 130 tl ye dürüm kalmadı
  10. mrselcuk81

Kalite mi Performans mı ?

yüksek düzey bi kart olduğu için bende kalitede kullan ama ortalama bi kartın olsa ve rekabetçi oyunlar oynasan kalite derdim
  11. mrselcuk81

💳 Güncel Cashback Listesi Ocak 2025 💳

hocam mesela cs den armory pass alıcam 600 e falan geliyor paycelle alsam 100 tl cash back verir mi
  12. mrselcuk81

❌İndirim Bitti! HAVİT FUXİ H7 1449 TL

bende memnunum ama yükseltmek istiyorum önce satmam lazım 900 e dolaba koydum 800 e falan verirsem üstüne ekleyip alıcam h7yi
  13. mrselcuk81

yayıncı değilim sonuçta karşı tarafa cızırtı olmayan net bi ses gitsin yeterli bence
  14. mrselcuk81

bence gayet iyi aktif olarak kullanıyorum ses kasmakta en ufak sorun çekmiyorum mikrofonuda gayet güzel bence
  15. mrselcuk81

🔥İndirim 🔥🔥 BINANCE TR İlk Alım Satım İşlemine 20USD Hediye 🔥🔥

hocam kesin gelir mi kycyi falan hallettim daha önceden vardı hesap ama hiçbişey almadım şimdi 200 attım 1000cat diye bi coin aldım satmam lazım mı böyle kalsın mı 1734973298 zorlayın 5 6 kere ediyor
  16. mrselcuk81

🔥İndirim 🔥🔥 BINANCE TR İlk Alım Satım İşlemine 20USD Hediye 🔥🔥

kimlikte saçım uzun şuan saçım kısa diye kabul etmiyor kycyi
  17. mrselcuk81

HP ücretsiz bakım yapıyor mu?

10 gün falan sürdü
  18. mrselcuk81

🔥İndirim Altus AL 4933 Es Espresso Makinesi 2.249 TL

hocam önerim öğütülmüş kahve al ama çok alma 250gram civarı al bittikçe değiştir her seferinde de farklı al bu şekilde favori aromanı bulursun tavsiyem olarak oturduğun şehirde çekidek kahve satan bi yer varsa onlara danışarak al ben öyle yapıyorum ve mix şeklinde alıyorum aroması çok güzel...
  19. mrselcuk81

Dovüş sporlarına ne ile başlamalıyım

bi süredir dövüş sporlarına başlamak istiyorum mma tarzı hoşuma gidiyor o yüzden muay thai ye başlamayı düşünüyorum 19 yaşındayım evime yakın bi dövüş salonu var takipleştiğim bi çocuk oraya gidiyor ve memnun aylık 1500 tl ücreti varmış haftada 3 gün 2 saat antrenman ayrıca aşşa yukarı 2 aydır...
  20. mrselcuk81

Aula f75 ücret iadesi yapılacak

hocam bence nasıl yaptığınızı açık açık göstermeyin şimdi birden iade etme furyası başlar alan herkes iade edip parayı cebine atar nacizene tavsiyem bi şekilde iade ettim zor oldu falan diye düzeltin
Top Bottom